29.10.10
09:48
Здравейте на всички.От доста време чета тук всякакви мнения и теми за покачване на мускулна маса,за покачване на килограми и почти при всеки различни храни са му препорачани.Сажелявам че аз ще сам поредния който пита но кажете ми в няколко реда какво да ям като най-общо за да покачвам килограми и да си набавям нужните хранителни вещества.Когато сам в университета от сутрин до вечер и там нямам голям избор за храна затова искам да наблегна на закуската и вечерята и се чудя какво да пия протеин или креатин кое е по добре.Тренирам на лостове а когато нямам вазможност за лостовете в нас си имам дъмбелчета а ходя и на кикбокс :) мерси предварително и пак се извинявам за повторението.
Темата беше редактирана от VAl10 на 29.10.10 13:01.
Студент и не може да напише 2 знака за край на изречение и начало на ново.Нещата не отивам на добре,ако си стигнал до тук с тази грамотност.
А за четене има токова неща,общо взето като папагали повтаряме във всяка втора тема.
казано от RoCCaFeLLa на 29.10.10, 09:48:
когато сам в университета от сутрин до вечер и там нямам голям избор за храна затова искам да наблегна на закуската и вечерята
Ял съм пържоли и/или омлети на опашката за плащане на семестриалната такса, между лекциите, кога ли и къде ли не. Мисълта ми е - избор има колкото искаш, ти явно просто не искаш много ;)
Това и +1 за горния пост от мен.
Мнението беше редактирано от G33K на 29.10.10 11:18.
казано от RoCCaFeLLa на 29.10.10, 09:48:
Здравейте на всички.От доста време чета тук всякакви мнения и теми за покачване на мускулна маса,за покачване на килограми и почти при всеки различни храни са му препорачани.Сажелявам че аз ще сам поредния който пита но кажете ми в няколко реда какво да ям като най-общо за да покачвам килограми и да си набавям нужните хранителни вещества.Когато сам в университета от сутрин до вечер и там нямам голям избор за храна затова искам да наблегна на закуската и вечерята и се чудя какво да пия протеин или креатин кое е по добре.Тренирам на лостове а когато нямам вазможност за лостовете в нас си имам дъмбелчета а ходя и на кикбокс :) мерси предварително и пак се извинявам за повторението.
Прочети още малко и ще видиш,че изобщо не са различни храните.Влез и в раздела с дневниците.Със сигурност ще намериш,доста хора в твоето положение как решават проблемите си.
31.10.10
14:37
http://www.bb-team.org/articles/1466/#axzz13wlZOH5r - Тук е всичко, което трябва да знаеш като за начало. Има инфо от какво се състои храната и видовете хранителни режими според това, каква е целта ти. След това се върни с по-конкретни въпроси :) Успех ;)