10.10.10
12:11
Здравейте, някой занимава ли се с този спорт във Варна...по възможност да сподели къде се провеждат тренировките и как протичат? Аз тренирах известно време при Анатоли Желязков /ММА/ зад цирковата площадка, ама тренера май се преместил да живее в Русе или нещо подобно ама колко е вярно незнам...ще се радвам ако някой сподели информация и по този въпрос!
П.П. Забравих да спомена, че джудо също доста ме вълнува, ама не съм чул да има зала във Варна...и в нета нищо не ми излиза. Общо взето искам да се насоча към някои по-техничен спорт.
Самбо-то беше в залата на локомотив, след това там се провеждаха тренировките по ММА, и както казваш явно и ММА няма. Поразрови в форума на daobg.com в темата “Къде да тренирам?” за Варна. Ако искаш по-техничен боен спорт, виж в Зала “Простор” (На Спартак Варна стадиона). Там има тренировки по борба, Киокушин карате и там се провеждат тренировките на клуб “Десант” -ММА. За повече информация виж на място, на таблото.
Имам удоволствието да ви съобщя, че от другата седмица във Варна отваря врати клуб “ДЕСАНТ” с основна насоченост провеждане на тренировъчна дейност по Смесени бойни изкуства(ММА), както и ушу, джудо, кикбокс и сродните им бойни спортове. Въпреки че отделни състезатели вече завоюваха победи от името на клуба(Иван Иванов - WFC 10, MaxFight 13, MaxFight 16 и Драгомир Йорданов - MaxFight 14), подготовката им протече в зали на колеги от Варна(Красимир Кирилов и Николай Скипарнов), за което им изказвам огромни благодарности! Сега вече клубът разполага със зала, където може да провежда своята дейност, а именно спортен комплекс “Простор”, зала “Борба”(до стадион “Спартак”). Тренировките ще се провеждат всеки делничен ден сутрин, предстои уточняване на окончателния график. Тренировъчната дейност ще се провежда под ръководството на Николай Добруджански, Иван Иванов(един от най-изявените български състезатели по ММА), Владимир Вълев-Питбула(водещ състезател по муайтай и кикбокс в България и на международния ринг), Радка Генчева(многократна национална шампионка по джудо, 1 дан джудо, майстор на спорта). В следващите дни очаквайте подробна информация за графика на провеждане на тренировките!
Допълнителна информация може да получите на мобилен 0899 860444 - Николай Добруджански!
Тренировките ще се провеждат всеки делничен ден от 08.15 до 10.00 ч. в зала “Борба” на спортен комплекс “Простор”(спортния комплекс на стадион “Спартак”, в същата сграда се помещава и Спортния диспансер). Заповядайте!
Мнението беше редактирано от Valleri на 10.10.10 12:24.
10.10.10
20:49
ММА има и в клуб “Йорк” във Владиславово, тренирам там. Треньора е добър http://www.valetudo.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=13:2009-09-11-15-19-18&catid=3:fed-vt&Itemid=3
Има тренировки от 10 (състезатели по кикбокс) от 16:00, 17:00 (главно кикбокс и малко граплинг, по принцип е пълно)
от 19:00 бокс+граплинг(основно) и разбира се смесено (мма), само че тогава почти всички са 95+кг, има 1-2ма по 80-85кг.
понеделник сряда и петък е. През целия ден (не зависимо кой ден от седмицата) можеш да ходиш там примерно ако се уговориш с някой да си тренирате само двамата. 40лева на месец, ако искаш карта за фитнес и мма е 50лв.
Работи през цялата година, без почивки за празници и т.н. от 8:00 до 21:00 вечерта, само по коледа и нова година затваря за няколко дена, работата там е сериозна ;)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 10.10.10 20:50.
11.10.10
14:09
Значи аз искам да се насоча изцяло към самбо, борба или джудо...нещо не ме грабват тия смесени бойща...затова и питах с надеждата да ме насочите някъде къето мога да си тренирам чиста борба. Иначе аз като ходих при Анатоли Желязков Добруджански пак ни тренираше от време на време...явно сега се е заел изцяло да тренира.