Какво ще кажете за този 3К протеин ?

29.10.10
11:25

Това е протеина : fitneshrani.com/promix-3-kg/
Смятам да го комбинирам със чиста суроватка , като суроватката ще я пия сутрин рано независимо тренировъчен или почивен ден ми е , в тренировъчните дни преди и след тренировка пак суроватката, а този 3К протеин да го ползвам за междините хранения през деня и вечер преди лягане. Моето тегло в момента е 95 килограма и за да достигна 2.5 гр. протеин на килограм тегло ще ми трябват и по 110 гр. пудра на ден допълнително. Не мисля , че е удачно тези 110 гр. да идват само от суроватка поради много бързото усвояване с този протеин fitneshrani.com/promix-3-kg/ целя да имам по дълъг приток на аминокиселини през деня понеже е по бавноусвояем. Цената на този протеин е доста примамлива но не зная с какво качество е , бихте ли коментирали това, както и замисъл на на протеините ми приеми.

29.10.10
16:59

добре щеше да е ако се знаеше какво е точното съотношение между различните протеинови източници. като съотношение цена/количество е добре :)

29.10.10
17:21

Да цената му е супер, фирмата е надеждна и много се чудя дали да си взема от него. Разбира се ще си взема и качествена суроватка за преди и след тренировката. Не е оправдано дори е глупаво да се взима суроватка за междинно хранене и преди лягане защото тя в много бързо усвояема. Поне така мисля аз ако греша нека да бъда поправен. А въпросният протеин го има и на още по изгодна цена !

Мнението беше редактирано от Vani на 29.10.10 17:21.

CI

29.10.10
17:49

Наистина цената е супер ниска да не казвам съмнителна. Тази матрица е суроватка+казеин+соев протеин. Не е казано какво е отношението ;)
Замислете се че ако повече от половината е соев протеин няма да се мнооого изгоден :D
Александър Маринов каза че ще пусне запитване до Сайтек за съотношението, предполагам че е получил отговор нека сподели :) (ако отговора не е прекалено шокиращ :D )

29.10.10
18:20

Никога не бих взел подобен продукт поради простата причина ,че производителя се прави на разсеян за съотношението на видовете протеин.Замислете се ако 50 % е соевия ? Тогава дали би бил толко изгоден ? Ако държиш протеина да е на Scitec ,по-добре се ориентирай към 100 % whey profesional ,който е на същата цена 2350 грама.

29.10.10
22:05

По-добре Синта 6 или МайоФюжън

30.10.10
06:09

повечето производители не дават информация за точното съотношение (вкл. и най-реномираните)

CI

30.10.10
06:10

Така е, но по принцип хубавите матрици са суроватка+яйчен+казеин и не съдържат соев протеин ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1