28.10.10
13:39
Значи бях готов да купя ето този казеинов продукт silabg.com/bg/1694-OPTIMUM-NUTRITION-100-CASEIN.html , но докато се рових из сайта попаднах ето на този млечно-яйчен продук silabg.com/bg/338-UNIVERSAL-MILK-EGG.html , предвид огромната разлика в цените се замислих сериозно кой да избера, не съм използвал нито един от двата продукта и затова се обръщам към вас за мнения,съвети и отзиви(ще използвам някой от двата протеина единствено преди сън).... Благодаря предварително!
http://redis.bg/?page=products&view=112 ей този нали преди се обсъждаше тук като потенциален заместител на ОН казеина какво стана дали има нещо общо с истината ? :)
28.10.10
14:46
За първи път виждам този продукт... цената е доста атрактивна :), ако някой го е опитвал да даде мнение и за него :)
28.10.10
14:57
Благодаря, ще го имам впредвид, изглежда наистина добър продукт :)
тоя продукт няма да го коментирам.само като видиш обявения състав от 90 % протеин както и опаковката и ти става ясно за какво става въпрос.а сега по въпроса ти-подходящи заместители са-синтракс матрикс,есънс;гаспари-миофюжън;бсн-синта 6…
29.10.10
23:25
И добрата стара извара разбира се :) На която наблягам от бая време насам
Ако ти препоръва някой даден казейн на някоя фирма, питай дали е от мицелиран такъв, който е най добрия и бвно усвояващ се протеин.
Понякога качеството струва по скъпо !
в момента най-изгоден е протеина на революшън-супер протеин.чист мицеларен казеин http://power-beauty.com/index.php/suplements/revolutions-super-protein-3-lb.html
30.10.10
08:02
Изборът ми се сведе до http://power-beauty.com/index.php/suplements/revolutions-super-protein-3-lb.html и fitness1.bg/scitec-pro-long/ ..... лично Аз мисля, че вторият е по-добър...
30.10.10
09:10
Бързо взимай втория докато е на промоция ; )
30.10.10
09:32
Да наистина до кога важи промоцията ?? :)
30.10.10
10:23
До утре включително
Преди месец и нещо си взех про лонг 900гр, но моята кутия е различна от тази. Има ли някаква промяна в съставките или просто кутията е различна?
30.10.10
17:17
Scitec имат нов дизайн. Променя в съставките няма.
Миналата година си взех Universal - Mikl&Egg; - по-гадно нещо на вкус никога не съм пил, дори нескуик му слагаш и пак беше ужасен.
Сега си взех ProLong - като вкус е по-добър, обаче много трудно се разтваря и много се пени.
01.11.10
16:00
казано от Чочо на 01.11.10, 14:10:
Миналата година си взех Universal - Mikl&Egg; - по-гадно нещо на вкус никога не съм пил, дори нескуик му слагаш и пак беше ужасен.
Сега си взех ProLong - като вкус е по-добър, обаче много трудно се разтваря и много се пени.
Кой по-точно от вкусовете си опитвал, тъй като и аз мисля да си поръчвам скоро?
01.11.10
16:05
Pro Long шоколад пия 5-6та опаковка подред и нямам никакви проблеми, да малко трудно се разтваря и има пяна, но затова хората са измислили блендър ботъл, с него няма проблеми :0 Правете разлика между суроватъчен и казеин, двете са като портокали и банани.. не може да се сравняват по вкусови, разтворими и т.н качества. По-вкусен е от Оптимум Pro Long-a.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 01.11.10 16:07.
01.11.10
16:52
Утре го порачвам.. на него се спрях :)
казано от Камен Каменов на 01.11.10, 16:05:
Pro Long шоколад пия 5-6та опаковка подред и нямам никакви проблеми, да малко трудно се разтваря и има пяна, но затова хората са измислили блендър ботъл, с него няма проблеми :0 Правете разлика между суроватъчен и казеин, двете са като портокали и банани.. не може да се сравняват по вкусови, разтворими и т.н качества. По-вкусен е от Оптимум Pro Long-a.
Малко съм неподготвен, но... Какво е блендър ботъл?
Иначе про лонг ягода е супер, въпреки че се пени. С прясно мляко е върха, аз си го разбивам в шейкър и го оставям 1-2 минути и пяната се втечнява.
казано от 6tukata на 01.11.10, 16:00:
казано от Чочо на 01.11.10, 14:10:
Сега си взех ProLong - като вкус е по-добър, обаче много трудно се разтваря и много се пени.Кой по-точно от вкусовете си опитвал, тъй като и аз мисля да си поръчвам скоро?
Milk&Egg; - шоколад.
ProLong-а е ванилия.
01.11.10
19:45
казано от alexandrov_84 на 29.10.10, 23:25:
И добрата стара извара разбира се :) На която наблягам от бая време насам
(up) С две ръце !