Питанка относно Креатин

30.10.10
13:02

Пия си монохидратчето след зареждащата по следният начин : тренировъчни дни - по 5гр. преди и след тренировка, а в почивни само 5 гр. предимно към обяд. Обаче тука нещо се разболях вчера и може би няма да имам възможност да тренирам тази седмица и ми е чудно как да процедирам. Да го спра ли за това време (което според мен не е правилно) или да си го пия по 5гр. на ден както правя през почивните дни? Ще бъда благодарен ако се отзовете ;)

30.10.10
13:10

По 5гр на ден, като в почивните

IS

30.10.10
17:14

Спри го!!! Мускулните клетки се насищат с креатин за около 15-20 дена.Тези зареждащи дни с дози по 20гр.в началото са абсолютна простотия!!! Повече от 10гр. на ден са ненужни и отиват единствено в тоалетната.След това са достатъчни 5гр. само след тренировка.Големите дози са търговска политика! А,за тези които не знаят,когато приемате креатин ограничете кафето до минимум,иначе и нужните 5гр. отиват в тоалетната.

31.10.10
00:07

За Креатина и кафето - ясно, но за Креатина и алкохола някой да каже нещо? Не мисля да се наливам докато взимам Креатина, но понеже имам навика вечер да си пийвам по 50-тина грама ракийка профилактично преди лягане, това може ли да се окаже вредно или проблемно по някакъв начин?

31.10.10
10:37

Може...не ти трябва алкохол, щом спортуваш оО Сега ще кажеш, че и пушиш ,и че наркотици взимаш .. :D:D

31.10.10
10:37

Ами той и алкохола е диуретик май ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1