Въпрос(и)

17.04.05
21:14

Ами така, сигурно тази тема е излишна, обаче имам нужда от чуждо мнение, защото сама не мога да преценя какво е полезно за мен... Прочетох доста неща де, обаче все пак ще помоля за индивидуален съвет.
Значи почти на 15 години съм, висока съм 167см, талия 60 см, ханш 85 см, тежа 47 кг и имам ужасно слаби ръце и крака.. Не знам точно какъв режим на хранене да спазвам, за да не взема да напълнея там, където не трябва ( то като се замисля навсякъде трябва, ама не прекалено ). Нямам особено време за активно спортуване и ходене на фитнес, защото имам адски натоварен график. Обикновено правя прости упражнения сутрин и общо взето, когато намеря свободно време.. Вдигам разни гирички, тичам сутрин около площадката до блока, за да си поразвия мускулите на краката но ефектът е почти никакъв. Уж се храня обилно, но все не е достатъчно. Не знам какво вече да правя:/
общо взето, хелп!

17.04.05
21:40

хм,време за фитнес винаги можеш да намериш,още повече че това е единственото ти спасение според мен,няма смисъл да се тъпчеш с каквото ти падне,само за да качиш килограми(които ще са главно мазнини)изгради си някакъв хранителен режим,може и протеини да си вземеш и започвай тренировки - така ще изгрдиш здраво и стегнато тяло,с малко релеф коренно се променя цялостния изглед.
успехи

18.04.05
07:04

Kaто за начало зарежи тва тичане, че само хабиш маса отколкото да качваш ииии...към залата- тва е най-добрият вариант. Задължително си изгради наякакъв стабилен режим за качване ( за който има предостатъчно инфо във сайта и форума) и го спазавай стриктно- тва с времето е проблем на почти всички и не трябва да те тревожи, а и реално погледнато в зависимост от тва дали ще организираш правилно деня си винаги ще ти остане време за ядене  ( което не отнема повече от 15 мин). 3 тренировки в седмицата звучат добре, ако графика ти е толова натоварен просто подреди нещата по приоритети- а това да имаш добре развито хармонично тяло е сред най-важните.

18.04.05
09:36

благодаря, ще се постарая=)

18.04.05
10:20

Аз имам един уточняващ въпрос за замисляне - 15г,  1.67, талия- 60, ханш 85, при тегло 47кг... :shock:  :)

То се знае- женска структура, но да не си объркала нещо. Не е ли малко мноожко талията. Ако не трябва да наблегнеш на качествени упражнения, които да не доведът до допълнително... качване в тази област. Тоест, клякания не е добре да правиш.  И трябва да съблюдаваш качването, за да избегнеш наедряване във всички части на тялото.

Само междо другото го казвам това, защото ми направи впечатление...

18.04.05
15:29

Що да е множко талията? Аз примерно съм 170 52кг 64талия 86ханш- просто структура- иначе коремът ми е плосък със зачатък на релеф, няма нищо ненормално. Не ги гледаяте тия по Fashion-а кат им пишат 58-60талиите и от тях да си правите великите изводи.

18.04.05
21:44

права си така си е тея по fashion са си профеиосналистки само с това се занимават единственото което мога да ти дам като савет е да ходиш на фитнес и да не спираш.Най важно е постоянството.

M.

14.06.05
21:05

Абе tpd ли си незнам какъв си оба4е май със сантиметрите не си много добре!!!!!!!!!!!! забелязвам 4е в наколко теми се изказваш без да разбираш! ти въобще знаеш ли колко е 60см. талия. абе пи4 това е перфектно. да си 4увал 4е перфектите размери за ЖЕНА са 90-60-90 или......

14.06.05
21:59

[quote author=“M.azOHiz.M”]Абе tpd ли си незнам какъв си оба4е май със сантиметрите не си много добре!!!!!!!!!!!! забелязвам 4е в наколко теми се изказваш без да разбираш! ти въобще знаеш ли колко е 60см. талия. абе пи4 това е перфектно. да си 4увал 4е перфектите размери за ЖЕНА са 90-60-90 или......

:? Първо няма да ми се ескриш!

Второ наистина не съм никак добре със сантиметрите, мерене и т.н.
КАто нищо да бъркам, но просто ми се видя доста странно. Може би сравнявам с мъки мерки, или незнам... Но 60 талия - 85 ханш и това при 47 кг и височина 167 ми се видя странно и го отбелязах, сега като гледам ненужно.

Моля момичето с ведрия псевдоним- Шматка :), да ме иССвини, ако съм й създал душевен дискомфорт с некомпетентността си.  :)

В най-скоро време ще хвана едно момиченце да го премеря.  :lol:

15.06.05
19:49

абе тва да пратите 15 годишно момиче в залата не ми се струва най -добрия вариант. ше земе да се повреди нещо. там ше е пълно с батковци дето нямат акъл ама на нея ше дават  :D . но може и тва да е единствения начин. с фитнеса за жени несъм много запознат. като начало виоковъглехидратна диеата и упражнения в домашни условия с гири, вън на лоста и такива подобни няма ли да са по добрия вариант. само да не се омазни от диетката, но едва ли.
п.с. гледам че рацете и краката са и слаби. за крака няма много варянти ако си тренира вкъши. я 1-2 м4есеца така и после в залата, но леко и внимателно  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1