29.10.10
15:39
Здрасти пичове въпроса ми е татуировка би ли ми попречила при кандидатсване в НСО или въобще към МВР няма да е на видимо място искам едно татусче на плешката на гърба да си прасна обаче все се колебая защото ако изгоря заради нея с НСО то ще е глупост от моя страна хора които са запознати да ударят 1 рамо :).
29.10.10
16:14
Съдейки по въпроса който задаваш съм сигурен че ще бъдеш скъсан на психо теста. :)
29.10.10
16:33
Колебая се защото не съм информиран как седят нещата... защо така мислиш ?
казано от BadAssNigga на 29.10.10, 15:39:
Здрасти пичове въпроса ми е татуировка би ли ми попречила при кандидатсване в НСО или въобще към МВР
Естествено!
зависи в моя университет специалността ЗНС -защита на Националната сигурност са ги предупреждавали за в бъдеще ,че е голям минус ,така че явно има...
Няма проблем стига да не е на видно място примерно на предмишницата или китката.
30.10.10
16:50
Абсолютно никакъв проблем няма. Аз имам приятел с ръкав, който учи в НСО.
30.10.10
17:44
Е да то е ясно че няма да ми помогне въпроса е да не ми попречи... мястото на което мисля да го правя е плешката но се пак НСО пазят важни клечки и е отговорна работа затова питам дали тази моя прищявка ще попречи мерси на момчетата дето са дали мнения по нагоре искам да чуя още някой по темата :) мерси на всички.
то докато учите може да няма проблеми ама не се знае,после като тръгнат да ви назначават на някакъв пост дали няма го използват като предекст...още повече,че гръб се прави целият а не само плешката :)
02.11.10
18:24
Ако си татуираш знака на НСО на лявата гърда, “до сърцето”, може да помогне :D
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 02.11.10 18:25.
02.11.10
20:59
Определено ще попречи ! Може дори да не те приемат заради това :) Така че помисли си
казано от gigitas на 30.10.10, 16:42:
Няма проблем стига да не е на видно място примерно на предмишницата или китката.
Х2 Да не е на “видно място”-по ръцете(пръстите,предмишницата),врата и лицето! На гърдите и гърба примерно,не трябва да ти правят проблеми.Поне така са”надзирателите” в затворите.Но те не са към МВР а към “министерството на правосъдието”.Въпреки че и там има надзиратели с татуси по врата,така че имат ли се необходимите връзки за работата,за която кандидатстваш- няма пречки.Ако нещо ти се размрънкат нали знаеш, че с лазер ги махат,тей че спокс.Джаскай там една.
10.02.11
16:19
Ще е минус за теб...... защото ако останете 2ма от целия конкурс и да превъзхождаш другият претендент има възможност него да изберат заради татуировката...
28.02.11
23:09
Здравейте пичове... аз съм в 11 клас и мисля да кандидаствам като завърша.. моля по запознатите в тази свера да драскат в скайп за въпроси, защото имам лавина с въпроси за там! :) SKYPE: vasil.m.gospodinov