Въпрос относно национална служба по охрана (НСО)

29.10.10
15:39

Здрасти  пичове въпроса ми е  татуировка би ли ми попречила при кандидатсване в НСО или въобще към МВР няма да е на видимо място искам едно татусче на плешката на гърба да си прасна обаче все се колебая защото ако изгоря заради нея с НСО то ще е глупост от моя страна  хора които са запознати  да ударят 1 рамо :).

BO

29.10.10
16:14

Съдейки по въпроса който задаваш съм сигурен че ще бъдеш скъсан на психо теста. :)

29.10.10
16:33

Колебая се защото не съм информиран как седят нещата... защо така мислиш ?

29.10.10
16:48

казано от BadAssNigga на 29.10.10, 15:39:

Здрасти  пичове въпроса ми е  татуировка би ли ми попречила при кандидатсване в НСО или въобще към МВР

Естествено!

30.10.10
13:45

Няма да ти попречи!Все пак няма да ходиш на конкурс за красота.

30.10.10
13:58

Стига татуса да не е “Аз мразя НСО” няма да имаш проблеми :D

30.10.10
15:47

зависи в моя университет специалността ЗНС -защита на Националната сигурност са ги предупреждавали за в бъдеще ,че е голям минус ,така че явно има...

30.10.10
16:42

Няма проблем стига да не е на видно място примерно на предмишницата или китката.

30.10.10
16:50

Абсолютно никакъв проблем няма. Аз имам приятел с ръкав, който учи в НСО.

30.10.10
17:39

Не, но със сигурност няма да ти помогне.
...и не само в нсо

30.10.10
17:44

Е да то е ясно че няма да ми помогне въпроса е да не ми попречи... мястото на което мисля да го правя е плешката но се пак  НСО пазят важни клечки и  е отговорна работа  затова питам дали тази моя прищявка ще попречи мерси на момчетата дето са дали мнения по нагоре искам да чуя още някой по темата :) мерси на всички.

30.10.10
17:55

то докато учите може да няма проблеми ама не се знае,после като тръгнат да ви назначават на някакъв пост дали няма го използват като предекст...още повече,че гръб се прави целият а не само плешката :)

CI

02.11.10
18:24

Ако си татуираш знака на НСО на лявата гърда, “до сърцето”, може да помогне :D

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 02.11.10 18:25.

02.11.10
20:59

Определено ще попречи ! Може дори да не те приемат заради това :) Така че помисли си

10.11.10
09:44

да знате кога  ще има изпита там за работа?

19.11.10
12:22

казано от gigitas на 30.10.10, 16:42:

Няма проблем стига да не е на видно място примерно на предмишницата или китката.

Х2     Да не е на “видно място”-по ръцете(пръстите,предмишницата),врата и лицето! На гърдите и гърба примерно,не трябва да ти правят проблеми.Поне така са”надзирателите” в затворите.Но те не са към МВР а към “министерството на правосъдието”.Въпреки че и там има надзиратели с татуси по врата,така че имат ли се необходимите връзки за работата,за която кандидатстваш- няма пречки.Ако нещо ти се размрънкат нали знаеш, че с лазер ги махат,тей че спокс.Джаскай там една.

10.02.11
16:19

Ще е минус за теб...... защото ако останете 2ма от целия конкурс и да превъзхождаш другият претендент има възможност него да изберат заради татуировката...

28.02.11
23:09

Здравейте пичове... аз съм в 11 клас и мисля да кандидаствам като завърша.. моля по запознатите в тази свера да драскат в скайп за въпроси, защото имам лавина с въпроси за там! :) SKYPE: vasil.m.gospodinov

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1