30.10.10
18:58
Здравейте!
Аз съм твърдо против ‘хранителните добавки’, но се заинтересувах за вариант (протеин), който е без подсладител. Доста силен фактор е финансовата криза :D така че да не е нещо надхвърлящо 50-55лв (в краен случай 55..) Мммм, не съм много запознат с ‘хранителните добавки’, затова моля, когато препоръчвате нещо кажете за колко време ще ми стигне, каква е дозата, каква е разфасовката и т.н.
:)
30.10.10
19:14
Единственото за което се сещам е Now Isolate неовкусен za 42лв-544 грама. Както се сещаш е крайно не изгодно, ориентирай се към аминокиселини или храна ;)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 30.10.10 19:14.
30.10.10
19:17
Яйца, сирене, кашкавал, мляко, фъстъци ;)
30.10.10
19:21
Аз съм далече от идеята да си купувам - проучвам възможности ;) Ясно ми е, че без добър хранителен режим приемането на добавки е хвърляне на пари на вятъра, но просто искам да имам в предвид ;)
Сега, всеки път щом си помисля за добавки ще прочитам десетина пъти
казано от Hristov Georgi на 30.10.10, 15:44:
добавки в побертетен период влияят като “уран на картофи” ;) имаш много време за добавки ... помисли пак ..
:D
*Нали аспартама е изкуствения подсладител и от него се развиват туморни и ракови заболявания? Точно тази съставка присъства в подсладения протеин и добавки като цяло, нали? То аз затова съм и писал неовкусен..
Мнението беше редактирано от johny_trevata на 30.10.10 19:21.
Уф,много далеч си от възрастта за раковите заболявания :) Все пак е похвално,че избягваш вредните и съмнителни вещества. Въпреки,че никога не знаем какво точно ядем и пием :) Да,някое протеинче без прибавки като трибестан,креатин,карнитин ще помогне след тренировка.
30.10.10
19:47
Много съм далече, но все някога ще доживея и тогава - лошо!