25.11.08
15:27
Хора да ви питам как ще ми се отрази 1 кутия енимал пак тренирам 3 пъти седмично към 2 години стаж добавки съм взимал само 1 протеин и то пестейки го .. иначе определена диета не спазвам гледам да хапвам поне 5 пъти дневно като наблягам на яица,картофи,ориз,месце,млека,и некви ядки като орехи
Предвид какво си пил, според мен не е добра идея да стресираш с пак-а организма си.
Вземи си на първо време примерно едни мултивитамини и отделно vit. C, E, и B/ “В” групата в зависимост от мултивитамините/.
Мнението беше редактирано от exstasy на 25.11.08 15:44.
25.11.08
16:01
казано от ceco_metal на 25.11.08, 15:27:
Хора да ви питам как ще ми се отрази 1 кутия енимал пак тренирам 3 пъти седмично към 2 години стаж добавки съм взимал само 1 протеин и то пестейки го .. иначе определена диета не спазвам гледам да хапвам поне 5 пъти дневно като наблягам на яица,картофи,ориз,месце,млека,и некви ядки като орехи
Никак!!
Това са витамини и то силни... какво точно очакваш от Анимал Пака??
25.11.08
16:53
За един сериозно трениращ тези витамини не може да са стрес -напротив.
25.11.08
17:42
Наблягай здраво на яденето и не мисли за глупости!
25.11.08
18:34
мда ама 2 години блъскам а искам по сериозни резултат отдруга страна неискам да се зобя , а на BSN някъв продукт да взема или нз ..
25.11.08
19:43
Ако храненето ти е наред може да вкараш някаки добавки по твоя бюджет-креатин,протейн и т.н.Но имай в предвид ,че това няма да те промени коренно,особено ако не пиеш нещата както трябва.
25.11.08
19:50
Така като гледам коментарите на момчето, не стажа и тренировките са му малко, а четенето :)
Съвет - Докато не се запознаеш с нещо не се занимавай с него :) (важи на 101% за хранителните добавки)
25.11.08
20:01
Ам просто немога да се оправя в темата за хранителни добавки ако знам отнякъде сяка добавка за каква цел е мисля че и сам щще се оринтирам ..
25.11.08
20:50
За такива мързеланковци като тебе, някой фитнес инструктор да им взима паричките :)
Човек или сам се учи или го учат, разликата е че в единия случай си плаща :P
пич защо трябва да захапеш човека, сигурен съм, че и ти не си се родил научен...другите преди тебе дадоха полезни съвети, но защо трябва да даваш квалификации кой колко е мързелив. Това е форум именно за това всеки да се учи от този с повече опит, а не да се казва на някой кой какъв е.......нищо лично, но наистина така не му помагаш.
Мнението беше редактирано от Daniel на 26.11.08 08:57.
аз бих ти препоръчал комбинация от креатинова матрица, азотен бустър и мноооого протеин. обикновенно циклите са по около 40 дни, после почивка 2-4 седмици и пак същото. през цялото време 2-4 дози протеин/ден (зависи и от храненето). комбинацията е ефективна, но все пак всичко опира и до бюджет ;)
26.11.08
18:41
казано от Daniel на 26.11.08, 08:55:
пич защо трябва да захапеш човека, сигурен съм, че и ти не си се родил научен...другите преди тебе дадоха полезни съвети, но защо трябва да даваш квалификации кой колко е мързелив. Това е форум именно за това всеки да се учи от този с повече опит, а не да се казва на някой кой какъв е.......нищо лично, но наистина така не му помагаш.
Съжелявам за офтопика, но просто немога да издържа :)
Даниел, именно защото го мързи да прочете му го казвам директно! Дано аджеба се хване да попрочете...
” Това е форум именно за това всеки да се учи от този с повече опит...” Прав си, но си противоречиш! Момчето само си каза, че не разбира нищо от хранителни добавки, но защо е пуснал тема преди да прочете каквото и да било?
Прав си, не всеки се е родил научен.
Не бива човек вианги да чака на готово, трябва да сме по-креативни! Това е проблема на българите, затова и държавата ни пропада със всяка изминала година. Защото неможе всички да чакат всичко на готово да падне отнякъде (като нашия приятел автора на темата)
26.11.08
19:44
Това което мога аэ да кажа е ,че първите добавки с които човек който тренира триабва да започне са именно витамините и протеина.Това са и оснавата за всиако изграждане на сериозна програма с хранителни добавки и са неизменна част от обезпечаването на организма при по-сериозни физически натоварвания.Тоест те като станат дефицит ниама как да се очакват добри резултати от тренировките даже напротив.Но мага да кажа че не съм съгласен да се започне с най-сериозната формула от този сегмент.Нормални поливитамини и минерали плюс вит С и Е ще е ОК особенно и в контекста на сезона а и при не чак толкова сериозна тринировачна програма както предполагам.Също е добре да се изясни с каква насоченос се тренира за да се “дръпне малко” :)
казано от Hristo Chenov на 26.11.08, 19:44:
Това което мога аэ да кажа е ,че първите добавки с които човек който тренира триабва да започне са именно витамините и протеина.
И аз това съм казал в първия ми пост, ама...... >:(
Аз също мисля да си взема АНИМАЛ ПАК преди съм тренирал фитнес и сега почнах пак вече 2ри месец не мисля ,че вреди това не е химия а аминокиселини и витамини. За растежа на даден мускул не може да се постигне само с ядене.Не твърдя ,че трябва да се вземат химийки ,но впредвид обстоятелствата мисля ,че АНИМАЛ-чето е идеално!
29.10.10
07:48
От Анимал-а очаквай само по-добро възтановяване.
казано от radostin radev на 29.10.10, 07:48:
От Анимал-а очаквай само по-добро възтановяване.
Точно това имам впредвид :) остави сантиметрите хахах аз не си меря ръката...
30.10.10
19:18
казано от Madboy на 29.10.10, 04:15:
Ама ти очакваш от витамините по 2 санта в ръците ли ? Ще се разочароваш.
Не толкова дирекшън.
30.10.10
22:17
казано от Dancho` на 28.10.10, 23:30:
Аз също мисля да си взема АНИМАЛ ПАК преди съм тренирал фитнес и сега почнах пак вече 2ри месец не мисля ,че вреди това не е химия а аминокиселини и витамини. За растежа на даден мускул не може да се постигне само с ядене.Не твърдя ,че трябва да се вземат химийки ,но впредвид обстоятелствата мисля ,че АНИМАЛ-чето е идеално!
Ама взимай направо химийката и от вчера си станал здрав! Аз ще ти препоръчам препарат нарича се “тояга” гледай да не те метнат с някое менте, а да си намериш дебела и здрава, но нея трябва някой да ти я бие по много пъти на ден и на голо, може да се редува и с честа употреба по кратуната. Другия препарат се нарича четене - развива мозъчните гънки, обогатява речника и предотвратява подобни мнения по форумите - горещо препоръчвам.
Аз вече 10-та година си мисля, че с ядене се правят мускули, а то било с химийка - егати заблудения тип съм бил. Добре, че от време на време прочитам някое такова мнение да изляза от заблудата. А с химийката тренировки трябват ли?
Другия пък от анимал пак-а да чакал само добро възстановяване. Четете бе - така няма да ставате смешни! Ненужни конски дози витамини и хайде да ми обясниш как възстановява? Кое възстановява, единия хап амино 2700, другия хап от чернодробното амино, жен шен-а ли? Като нямаш понятие що се излагаш като кифладжия? Мъничко да те е срам от тая глупост дето си я написал?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.10.10 22:20.
казано от head_hunter на 30.10.10, 22:17:
казано от Dancho` на 28.10.10, 23:30:
Ама взимай направо химийката и от вчера си станал здрав! Аз ще ти препоръчам препарат нарича се “тояга” гледай да не те метнат с някое менте, а да си намериш дебела и здрава, но нея трябва някой да ти я бие по много пъти на ден и на голо, може да се редува и с честа употреба по кратуната. Другия препарат се нарича четене - развива мозъчните гънки, обогатява речника и предотвратява подобни мнения по форумите - горещо препоръчвам.
Аз вече 10-та година си мисля, че с ядене се правят мускули, а то било с химийка - егати заблудения тип съм бил. Добре, че от време на време прочитам някое такова мнение да изляза от заблудата. А с химийката тренировки трябват ли?Другия пък от анимал пак-а да чакал само добро възстановяване. Четете бе - така няма да ставате смешни! Ненужни конски дози витамини и хайде да ми обясниш как възстановява? Кое възстановява, единия хап амино 2700, другия хап от чернодробното амино, жен шен-а ли? Като нямаш понятие що се излагаш като кифладжия? Мъничко да те е срам от тая глупост дето си я написал?
Абе няма кво да ти обяснявам ще видиш след 2 месеца какъв съм.. виж се ти 10 години тренираш аз сега а имам тяло като твоето какво ми говориш да чета .. прочел съм много статии и какво от това ако е без химия всичко е до ГЕН :)
31.10.10
07:15
Тяло хубу, поне и акъл да имаше ;)
ПП: С едни витамини за 2 месеца ще си готов за Олимпия с твоя ген
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 31.10.10 07:40.
31.10.10
07:32
казано от Dancho` на 30.10.10, 23:26:
Абе няма кво да ти обяснявам ще видиш след 2 месеца какъв съм.. виж се ти 10 години тренираш аз сега а имам тяло като твоето какво ми говориш да чета .. прочел съм много статии и какво от това ако е без химия всичко е до ГЕН :)
Знаеш ли късметлия си, ако имаше реално действащи модератори до сега да си изхвърчал от форума. Все пак с нищо не допринасяш за него, освен това дори пречиш за разивитието на високоинтелектуалното му ниво.
31.10.10
09:02
казано от Dancho` на 30.10.10, 23:26:
Ми, че то времето за плажа мина - кви два месеца? Абе гледам се и други са ма виждали, че даже и от форума, а ти дори и снимка в профила нямаш и си седнал да ми обясняваш на мен как изглеждам :D
Имам познанията да се направя да изглеждам, както аз реша за два месеца, но въпроса е “защо”? Всеки си има собствени виждания за това как да изглежда ;) Пий си “химийката” и не ръси просветления кой какъв е. Чакам да пуснеш снимка и да покритикувам мъничко ;) Много ми се ще да видя каква машина си :D Видяхме мозъчната активност каква е, а дано и физическата не е същата, че ще падне голям смях ;)