20.08.10
17:39
Какво мислите за консервите с риба било то в собствен сос или някакъв друг добър вариант ли са за вечеря ?
20.08.10
19:36
Зависи от соса и грамажа.
В собствен сос е най-добре ,но е й най-скъпа ако не се лъжа де.
Аз ям риба тон в консерва когато не ми се готви или нямам време за готвене .
Офф днеска си купих Лефер филе замразено и въобще не ми хареса.Направих го на скарата ама стоеше гумен.
Има голяма разлика в замразена и охладена риба просто охладената е 100 пъти по-добра от заразената .
Разбира се че за вечеря са много добър вариянт, но скъп.На мен лично ми харесва в олио не в собствен сос, изстискам олиото и 2 консерви е добре. Цената зависи от грамажа и фирмата . в Пикадили имаше преди 2-3ч. 3бр. големи конс. за 5лв. в собствен.
Мнението беше редактирано от Drakula на 31.10.10 11:39.
01.11.10
07:05
Аз вече си купувам само такива консерви, на които пише хранителния състав, защото веднъж взимам една консерва, а на нея пише : в 100 гр. риба - 8гр белтък. Викам: “Я си...”. Каква е тая риба тон само те си знаят. Та от тогава си взимам или риба като риба, или консерва, на която пише грамажа на белтъците. Не да взема някаква пък то да няма белтъци вътре или да са като смешните 8 гр. :D Иначе за соса...най-добре е да си плува в нейния сос, а за вечеря си е чудесно...вече всеки с вкуса си ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.11.10 07:06.
Има ли да се продава някъде риба тон на сурова ,защото тук в Стара Загора съм търсил,но никъде не съм намирал ?
01.11.10
08:49
Риба тон близо до България не се лови... А не може да се транспортира в сурово състояние на далечни разтояния защото има вещества в нея които стават токсични (мисля че се увеличава количеството арсен и т.н.) и затова може само на консерва ;)
Виждал съм и в некви буркани маринована ама 17лв за половин кило някъде вземи тоя Damage :Д
21.11.10
16:22
Добър вариянт е за вечеря. Аз лично си я правя с накълцан лук :P става супер
редовно ям такива консерви. Обаче според мен не са много полезни, дори съм чувал, че били канцерогенни
Абе аз за едно лято докато бях на бригада в Щатите съм изпуцал над 100 консерви :D Нищо ми няма, с мексикански сос ох мама... :D Ама цената и там беше под 80 цента за 160гр.
23.11.10
22:59
Днес си взех от Била за по 1.19 лв за бройка. 180 гр пише на кутията, а също и че има 25 гр. протеин на 100 гр продукт.