Наливане на бедра

30.10.10
17:52

ttp://www.theoffside.com/wp-content/uploads/2007/06/roberto-carlos-pool.jpg , http://www.img4free.com/images/bigguy079/robertocarlosthighs.jpg , не повече :D Благодаря Ви предварително !

Темата беше редактирана от HRISTOV7 на 19.12.10 15:05.

30.10.10
18:11

Има някакво противоречие в написаното.
Имаш страхотно тяло, но искаш МНОГО МАСА. Изглежда, тялото ти не е чак толкова страхотно, не и в твоите очи.
Както и да е, по-важното е че не търсиш подобряване на физиката си с цел надобряване в спорта, който практикуваш, а търсиш визуални резултати, постигането на които може да те направи по-лош футболист.

Защо първо не подредиш приоритетите си?
Искаш да си по-добър футболист или искаш да си тичащ след топките и съотборниците си културист?
Наливането в бедрата би следвало да е вторичен ефект от цялостната ти подготовка, а не главна цел.

30.10.10
18:27

казано от С7АЛК3Р на 30.10.10, 18:11:

Има някакво противоречие в написаното.
Имаш страхотно тяло, но искаш МНОГО МАСА. Изглежда, тялото ти не е чак толкова страхотно, не и в твоите очи.
Както и да е, по-важното е че не търсиш подобряване на физиката си с цел надобряване в спорта, който практикуваш, а търсиш визуални резултати, постигането на които може да те направи по-лош футболист.

Защо първо не подредиш приоритетите си?
Искаш да си по-добър футболист или искаш да си тичащ след топките и съотборниците си културист?
Наливането в бедрата би следвало да е вторичен ефект от цялостната ти подготовка, а не главна цел.

Имам добро тяло но искам да става все по-добро... а това го правя с цел увеличаване на силата на удара, като на пример Роберто Карлош на снимките има най-силният удар в света 249 км/ч :)

това не значи, че ако имаш размери като неговите ще риташ с толкова ;)

30.10.10
18:29

Клякане, мъртва тяга, напади. Плюс спринтове.

30.10.10
18:30

Не, но със сигорност ще е по-добре.

31.10.10
10:43

казано от HRISTOV7 на 30.10.10, 17:52:

Добар вечер на 15 год съм, футболист 79 кг 1.84 имам страхотна физика. Въпросът ми е как мога да си овелича обема на бедрата с много, тъй като имам голям релеф но искам много маса  .. нещо такова ttp://www.theoffside.com/wp-content/uploads/2007/06/roberto-carlos-pool.jpg , http://www.img4free.com/images/bigguy079/robertocarlosthighs.jpg , не повече :D Благодаря Ви предварително !

Увеличи си теглото!
Иначе няма да стане!!!

SO

31.10.10
11:09

..ТИ КАК МИСЛИШ РОБЕРТО КАРЛОШ ИМАЛ ЛИ Е ТАКИВА БЕДРА КОГАТО Е БИЛ НА 15….осъзнай се и стъпи на земята.

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 31.10.10 11:11.

31.10.10
13:03

Това с клякане и мьртва тяга са пулни глупостои за да риташ силно ти трябва техника може да имаш и наи голямите крака на света и пак няма да риташ.Упражниаваи техниката ( това прочетох в фудбони форуми(  питаи си тренера тои знае .

31.10.10
13:08

Ясно е, че трябва да имаш перфектна техника, но си трябва и сила. Само че, той пита и за размери на краката.

така е трябва и сила всичко истински футболисти ходят на фитнес... и аз след като почнах да клякам и да тренирам крака и въобще цялото тяло БОЦА е като кРушум :D

31.10.10
13:51

казано от Петко К на 30.10.10, 18:29:

Клякане, мъртва тяга, напади. Плюс спринтове.

х2
Предполагам че на самите тренировки тренирате предимно за издържливост. Така че малко експлозивност вследствие на гореспоменатите упражнения няма да ти навреди.
Съгласен съм обаче и че трупането на маса не би трябвало да ти е самоцел. В зависимост от генетиката ти, а и от храненето, гореспоменатите упражнения неимоверно ще доведат и до качване на маса, въпроса е да намериш оптималния баланс между издържливост и експлозивна сила, тъй като и двато компонента са важни за футбола.
Накратко, прави тези упражнения, както и упражненията за издържливост които правите на футболните тренировки без да гониш бързи резултати. Постепенно ще налееш малко, но качествено, така че да не ти пречи а да ти помага за мачовете.

31.10.10
15:12

казано от vatman на 31.10.10, 13:03:

Това с клякане и мьртва тяга са пулни глупостои за да риташ силно ти трябва техника може да имаш и наи голямите крака на света и пак няма да риташ.Упражниаваи техниката ( това прочетох в фудбони форуми(  питаи си тренера тои знае .

Земи се метни от някой мост, всичките ти постове са толкова тъпи, че нямам думи.

01.11.10
09:09

Благодаря на всички, на тренировките тренираме всичко но разбирасе най-много издаржливост имам по 1 или 2 тренировки на ден а през ден ходя вечер на фитнес :) .. а някакъв протеин или нещо подобно би ли ми помогнало допалнително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1