cellmass matrix5.0 bcaa taurine

31.10.10
14:42

Здравейте! Чета сайта и форума от много време, но никога не съм писал. Аз съм на 27 години. Висок съм 181см.. Тренирам от 18 годишен с няколко прекъсвания от по 1-2 години. Не съм тренирал от 1 година и качих 12 килограма сланина :) сега отново се връщам в залата. Купих си 2 кутии селлмасс, 2 чувала Матрикс, БЦАА (Dymatize BCAA Complex 2200
200Caplets) и 3х50гр  таурин. Бихте ли ми помогнали с комбинацията им. Хранителната ми програма е следната:

Закуска: 3 варени яйца + 3 белтъка, 100гр овес и един банан
30-60мин след това отивам във фитнеса
4часа след закуската обядвам следното: 200гр месо + ориз или картофи + плод
3 часа по- късно:  200гр месо + ориз или картофи + плод
3 часа по- късно: 500гр мляко + 100гр орехи
3 часа по- късно:  200гр риба + зеленчуци
преди лягане 200гр извара

Целта ми е да сваля 12те килограма и да си върна предишната мускулна маса. Тренирам 4 пъти в седмицата, а през другите 3 дни правя кардио с колело преди закуска. Не знам как да комбинирам добавките. Четох, че селмаса се пие след тренировка на гладнои 6-8 часа след това.Втория прием на селл маса пак ли на гладно трябва да бъде и колко време след ядене е най-добре. Протеина, колко време след селмаса да го приема? Кога да пия БЦАА и таурина? Също така се чудя дали е уместно сега да взимам селмаса или да изчакам месец, два за да си върна част от старата форма.
Благодаря ви предварително за помоща.
Поздрави!

31.10.10
16:55

С тази диета и с тези добавки, си идеален, ако искаш да качваш ММ. За сваляне си смени хранителния режим, а селмас-а го остави за други цели!

VA

31.10.10
17:13

пуснах тема за този протеин но явно никой няма да ми отговори там ... моля кажете ми този протеин добър ли е на 16 години съм 181см 72 клг. хранителния ми режим включва месо (свинско,пилешко,риба и т.н) въпроса е този протеин ще ми пасва ли някои пробвал ли го е искъм да знам дали ще има някакаф ефект от него ето и линк към него : http://krasivitela.com/product/psid/1/pid/5805/name/Scitec%20Nutrition%20Pro%20Mix%20-%203%20kg

31.10.10
17:50

Ванка зависи, за какво да е добър ? По принцип е добър ако ще го пиеш преди лягане или вместо някое от храненията, за след тренировка също става, но за предпочитане е бърз протеин, а не матрица.Ефект от протеин няма как да има, за мен той си е храна, дали ще изядеш 4 белтъка или ще изпиеш една доза няма значение, просто си улесняваш нещата с пудра.

Мнението беше редактирано от mitoveca на 31.10.10 17:51.

VA

31.10.10
18:56

казано от mitoveca на 31.10.10, 17:50:

Ванка зависи, за какво да е добър ? По принцип е добър ако ще го пиеш преди лягане или вместо някое от храненията, за след тренировка също става, но за предпочитане е бърз протеин, а не матрица.Ефект от протеин няма как да има, за мен той си е храна, дали ще изядеш 4 белтъка или ще изпиеш една доза няма значение, просто си улесняваш нещата с пудра.

значи на мен ми трябва някакъв до 80 лв този мислеш да го поръчвам защото си харесах други неща от сайта им а и е с безплатна доставка така и другите неща ще ми излезат по евтино .. трябва ми за мускулна маса тъй като ставам 9 часа ям 2-4 белтъка ,месо (свинско или пилешко) към 11 ч.излизам от нас тръгвам за даскало преди да ида на дск ходя на трен а преди трен нема кво др да ям и ям некой банан или дюнер щото живея на далеч от даскалото и от фитнеса и през това време съм гладен като ям в 9 после излеза в 11 - 12 ч съм в залата затова преди зала ям банани след трен пия суроватъчен протейн в залата ми го правят и след тва ям пак дюнер или банани до като се прибера в 7часа в нас вече за вечеря ям яйжа картофи ориз т.н 181-2 см съм 72 клг от 3 - 4 седмици тренирам искъм да кача още маса до края на зимата и след това вече ще оформям и изгарям мазнините през лятото затова сега искъм да ми препоръчате неккав добър протеин в порядака на 70-80 лева много ще съм ви благодарен ако ми намерите некакво решение : ))

31.10.10
20:07

А по моя въпрос някой ? Аз искам да сваля сланината, но искам и да кача мускулна маса. Затова са ми тези добавки и този хранителен режим. Това съм го правил и преди свалям мазнината и качвам мускули само с хрнителния режи, никога не съм взимал добавки и си нямам идея как да ги пия.Помогнете моля.

VA

31.10.10
20:42

казано от BMC на 31.10.10, 20:07:

А по моя въпрос някой ? Аз искам да сваля сланината, но искам и да кача мускулна маса. Затова са ми тези добавки и този хранителен режим. Това съм го правил и преди свалям мазнината и качвам мускули само с хрнителния режи, никога не съм взимал добавки и си нямам идея как да ги пия.Помогнете моля.

братке виж не разбирам кой знае колко ама сред зима да сваляш сланина не е на добре !! през зимата се качва мускулна маса не се сваля сланина аз сега искъм да кача мускулна маса тя няма да е само мускулна ще има и мазнини но искъм да кача тъй като лятото се изгарят най лесно мазнините посред зима няма да свалиш така лесно

31.10.10
20:47

Сваля се. Тя от самосебеси изчезва с правилно хранене и тренировки. Хем качваш мускули хем сваляш по малко и от мазнина. Пък като дойде пролетта  се насочваш върху чистенето. Мерси за отговорите, ще си ги пия как ми дойде на акала :).

Мнението беше редактирано от BMC на 31.10.10 20:48.

VA

31.10.10
20:55

казано от BMC на 31.10.10, 20:47:

Сваля се. Тя от самосебеси изчезва с правилно хранене и тренировки. Хем качваш мускули хем сваляш по малко и от мазнина. Пък като дойде пролетта  се насочваш върху чистенето. Мерси за отговорите, ще си ги пия как ми дойде на акала :).

не така както ти дойде значи незнам от каде си ги купел но аз сигорно съм распитал един куп хора и засега тук в този сайт едно момче ме насочи към добър протеин така ,че ти провери ги в нета за всеки продукт си има по колко е дневната доза ! пиши примерно там квото си земал пиши му името в гоогле като го намериш съсщия продукт в некой саит чети му характеристиките за ползване и ще разбереш а отностно храненето .. не трябва да приемаш въглехидрати ако искаш чиста мускулна маса е не баш никакви ама трябва да ги намлиш сега незнам как ще се потиш през зимата като искаш да сваляш при положение че е студено а наи добре се свалят мазнини с правилно хранене и бягане в горещото квот напраи ти си знаеш

31.10.10
21:51

Да качваш маса и да гориш мазнини е трудна работа, и става само ако си начинаещ и на мускулите им трябва малко стрес за да растът, за да сваляш трябва да намалиш въглехидратите, но така пък мускула няма с какво да се храни. Първо си изясни приоритетите и кое е по-важно за теб.Друг е въпроса, че ако си се тъпкал с джънксове , като мен, може като ги спреш да започнеш да сваляш. Ако искаш колкото се може чиста ММ вкарай умерени въглехидрати прави си кардио и на пролет мисли за по-активно сваляне с бърнари и т.н. Аз така процедирам и имам резултати, ако се захванеш нее проблем и зимата да си сваляш остави приказките че зимата се качва. БЦАА- ами след тренировка, преди лягане и всеки път когато може да си в катаболно състояние.

Ванка става протеина за заместване на ядене, но си взимай и храна за след тренировка, само на пудра нее хич добре да изкарваш цял ден. Ако толкова тее срам да носиш кутии, взимаш две филии пълнозърнест слагаш една пържола вътре и си хапваш докато патуваш или когато там ти е удобно.

ппс: И двамата може да намерите отговорите си сайта :)

Мнението беше редактирано от mitoveca на 31.10.10 21:57.

01.11.10
08:16

Точно това искам да направя. Значи през това време (1години и 2 месеца) съм ял само боклуци и от това съм качил. Целта ми е през зимата да сваля малко килограми. Март ще започна кардио и прием на фет бърнери. Рових много и стигнах до следния прием: закусвам и 1ч и 30мин по -късно взимам протеин.30 мин след него влизам да тренирам. На 20тата минута от тренировката взимам БЦАА на 40 минута взимам 2ра доза.Тренировката ще ми продъжава максимум 60 до 75мин. След нея веднага приемам селмаса и 15 мин по- късно взимам доза протеин. Как мислите?

01.11.10
09:24

Протеин трябва да имаш веднага след ставането, ако не ядеш яйца тогава. Първата доза пудра нее задължителна, втората доза бца я пии непосредствено след края на тренировката и 20 мин. след нея пак протеин, това е моето аматьорско мнение. За селмаса не мога да ти помогна.

Мнението беше редактирано от mitoveca на 01.11.10 09:25.

VA

01.11.10
17:43

Ванка става протеина за заместване на ядене, но си взимай и храна за след тренировка, само на пудра нее хич добре да изкарваш цял ден. Ако толкова тее срам да носиш кутии, взимаш две филии пълнозърнест слагаш една пържола вътре и си хапваш докато патуваш или когато там ти е удобно.

братле аз не само за заместител на храна да го позлвам аз храна вредна ли невредна в даскало доло горе ще се справям .. ама мисля да взема суроватка тъй като съм начинаещ все още а искъм да качвам мускулна маса сега идва зима не искъм да горя мазнини а да кача а като дойде март месец ще започна да свалям мазнините и ще се храня по чисто до тогава ще намеря някакво решение .. този протеин добър ли е за моята цел според теб ? http://krasivitela.com/product/psid/1/pid/5875/name/Scitec%20Nutrition%20Whey%20Isolate%202000%20g : ) последно те заминавам по тази тема кажи ми кой от 2 та ще е по добре за мен и взимам него също така ще взимам и ЦГТ-на скайтек нутришън . а относно един протеин значи моя тренер (инструктора в залта) продава куп различни протеини малка зала е нема кой знае кво обаче има един на Whey фирмата е американска и -1килограм е 25 лева възможно ли е това за суроватачен 1 кг на УЕЙ при това американска фирма ..пил съм от него на вкус е перфектен ,гъстичък е има 2 разновидности ванилия и шоколад и наистина като го пия за определено време ме засища може ли да бъде това като го питах каза че е толкова ефтин щото го взима 1 ва рака

01.11.10
18:16

Понеже пудрата ти е матрица, а и закусваш добре, няма нужда да я пиеш сутрин. Може да заместиш някое ядене с нея, е, става и за след тренировка, ако нямаш суроватка. БЦАА - 5гр сутрин, 5 преди, 5 по време и 5гр след тренировка. Ако искаш може да ги направиш 10 преди и/или по време на тренировка и 10 след. Селмаса го остави за по-натам, когато ще качваш. Таурин - 2-3гр преди тренировка. Матрикс-а преди лягане, но ти ядеш извара, така че едно от двете, или ги редувай. Както Добата вече ти написа, с това хапване не очаквай много да свалиш.

01.11.10
19:29

Аз сега не искам много да сваля. Искам да си върна мускулната маса. Ще акцентирам върху свалянето от март месец.

Много малко време имаш между закуската и тренировката,не ти ли е некомфортно? Хубаво е да имаш поне 2 часа от последното хранене според мен по ред причини.

07.12.10
01:11

Здравейте, пак съм аз :)
За 1 месец постигнах доста добри резултати. Връщам си доста бързо старата форма и съм свалил цели 2 кила :) Искам да ви попитам относно комбинацията BSN Mass Stack AVPT. Поразрових се във форума и се оказа, че Нитрикса не бил ефективен. Това така ли е? Сега има промота и мисля да си взема селмас+ но- експлоуд по 2 кутии. Според вас дали е добре да се комбинират с нещо, което да замени Нитрикса и какво е това нещо. Доста съм бос в тази област. Ако може да ме посъветвате, какво да си взема. Целта е качване на ММ.

07.12.10
01:44

Jack3d е пъти по-добър избор. Assault още по-добър, но е скъпичък.
Ако си убеден, че трябва да е матрица креатинът, на друго освен SizeOn Max Performance или Green Magnitude не бих заложил. :)

07.12.10
16:10

Мерси за отговора. Спрях се на това: Controlled Labs - White Flood + Green Magnitude. Пише,че White Flood се пият по 2 дози преди тренировка,а Green Magnitude по 1 доза пак преди и по време на тренировка. Това добра комбинация ли е? И така ли да ги пия или по друг начин?
Моля помогнете.
Благодаря

16.12.10
14:42

Тъй като четох доста, реших да пробвам от всички бустери. Е за НО- експлод, ще кажа, че не става. Взех си единични дози. пих цяла доза 30мин преди тренировка и не  усетих никаква разлика. Премерих си пулса и беше, както в тренировките без бустер. Следващия, който ще пробвам е SuperPump. Дали има значение това, че кафето и енергиините напитки изобщо не ми влияят. Т.е мога да пия редбул или шарк с едно кафе преди да легна и си заспивам като първия пич :D.

Мнението беше редактирано от BMC на 16.12.10 14:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1