31.10.10
19:52
Добър вечер на всички.
Насоката на темата е ясна - топене на мазнини. Понеже от както се помня, тренирам само маса и ям стабилно почти всичко, се стигна до там, че се натрупаха излишни мазнини в областа на талията и корема, които са адски неприятни.
Тренирам 3 пъти в седмица (толкова е свободното ми време), висок сам 170 см и тежа 72 килограма. Не е особено много, но имайки предвид, че когато започнах да се занимавам с фитнес, бяха едва 51 килограма... за мен си е постижение. Сега обаче, панталоните зеха да отесняват, има го извесния дискомфорт с тежеста в корема, издутинката на блузата и т.н... и това разбира се, ме тласка към желанието да ги стопя тия мазнини, като същевременно искам да запазя мускулна маса. Смятам да премина и към някаква индивидуална НВД, суобразена с мерките ми и възможностите за хранене. Четох и за Кленбутерол, четох и за тези Meltdown и OxyElite, но имайки предвид, индивидуалното ми желание за постигане на желаните резултати - топене на мазнотия и задържане на ММ, кой продукт ще ме посъветвате да взема? Подчертвам, че засега не искам да го комбинирам с други, а само някои от тези изброени продукти + НВД + повече упражнения за корем и паласки.
Ще сам благодарен за компетентни мнения...
31.10.10
20:16
oxy