стак за хардкор билдери

KR

31.10.10
09:07

Здравейте почитатели на този красив спорт (фитнеса)-с настъпването на зимата манията за покачване на чиста ММ драстично нараства.Изписани са много компетентни (и не до там компетентни мнения) за хранителните довавки(протеин,креатин,витамини и т.нат....),които са важни(това едно на ръка),но никаде не видях една пълна и изчерпателна тема за хардкор продуктите(много малко се пише за тях,а тенденцията масово да се използват значително нараства-без да знаят кой с кой продукт да съчетаят).Идеята на тази тема е всеки да сподели с какъв хардкор стак ще започне зимният си период (всички знаем че възраста,пола„диетата„стажа в залата имат значение),за да могат читателите на този форум да се ориентират кам какви комбинации да посегнат(ако е нужно РСТ след това също го споделете).Аз мисля да започна с MASS FX x-factor и slin-sane както и МНОГО ПРОТЕИН

AN

31.10.10
09:18

Препоръчвам ти AX Mass Fx, Hard Fx и Carnobolic!

KR

31.10.10
09:55

благодаря за препораката но този цикал ще ми е трети и сам мн доволен от него поне засега при мене работи отлично.По нататък когато спре ще помисля за останалите опции които се надявам да изпишат повече хора ;)

31.10.10
10:33

Сподели повече за резултатите ,щом си много доволен :P

Мнението беше редактирано от Padre на 31.10.10 10:34.

АН

31.10.10
13:34

Сподели на колко години си.

KR

31.10.10
19:45

на 26 с достатъчно дълъг стаж в залата(около 10 години) пил сам всякакви протеини креатини и всчкакви добавки(като почнеш от онова време биогейм до сега бсн).При мене лично направих 2 цикала за 6 месеца миналата зима с мн протеин.Бях на НВД като ориза го харчех душманската 8-).качих 7 кг а силата беше типична на Крали Марко :D .Бях в период на застой -каквото и да правих(вартене на въглехидрати тежки и интензивни  тренировки)не помогна.Тогава ме посаветваха защо не пробваш хардкор продукти.Бях скептично настроен кам тях но все пак се поразрових в нета и ми се сториха надеждни.Реших да ги пробвам и при мене се получи ефекта lol.още парвата седмица усетих че силата ми нараства драстично а на края на втората взе да се личи и визуално.Верно поомазних се малко но в рамките на приличното.Гледам в нашата зала доста хлапета ги използват без да знаят защо.Комбинират ги по всевъзможен начин.Та затова идеята ми е да се сподели в тая тема кой какви комбинации е правил и дали е останал доволен.Или да кайе какво с какво да не комбинара защото са пари на вятара(зная че всеки организам е сам за себе си но все пак ще се имформира голяма аудитория.Друг стак който използват от доста дълго време момчетата от залата е mass fx hard fx Now igf-1.

Мнението беше редактирано от krali_marko на 19.12.10 23:25.

31.10.10
20:08

1. Gaspari Novedex XT - за повишаване на общия тестостерон;

2. Mass FX - за повишаване на свободния тестостерон и чувствителността на андрогенните рецептори;

3. X-factor - за повишаване на чувствителността на мускулната клетка към анаболните хормони (тестостерон, инсулин, растежен фактор);

4. Slin-Sane - за повишаване на ефективността на въглехидратния метаболизъм;

5. Tribulus + Ecdysterone - за всеки случай, въпреки противоречивите проучвания за техния ефект.

31.10.10
20:15

Аз съм на Pink Magic и Hexaghen , но е още твърде рано за отзиви...

KR

31.10.10
20:47

антов12 да те попитам за тази комбинация-понеже от Novedex XT не останах кой знае колко доволен може ли да се замени с Activate Xtreme или с т-бомб за мене те са тест бустерите.Тази тема толкова ли е табу,че не искте да споделите.Очаквах повече да се вклучат в темата,или сте на принципа защо да казвам на мене нямаше кой да ми каже

Мнението беше редактирано от krali_marko на 31.10.10 20:58.

31.10.10
21:11

Според мен да. Аз не съм ползвал нито Activate Xtreme. нито T-bomb, но щом ти действат по-добре от Novedex, ползвай тях.

Общо взето историята с тестостероновите стимулатори е следната:

Стъпка 1 - повишаване на количеството на общия тестостерон (обикновено, чрез повишаване на лутеинизиращия хормон).

Стъпка 2 - повишаване на количеството на свободния тестостерон (обикновено, чрез понижаване на ефекта на SHBG).

Стъпка 3 - повишаване на чувствителността на андрогенните рецептори на мускулната клетка.

Тестостероновите стимулатори оказват въздействие върху една или повече стъпки от този процес. Трябва да четеш указанията, да експериментираш и да видиш, какво действа най-добре лично за теб.

31.10.10
21:25

Много от така наречените хардкор добавки съдържат прохормони или още по-лошо дизайнерски суплементи, а те сами по себе си не са нищо повече от нови или променени като формула стероиди, които все още не са забранени. В България все още се намират подобни продукти, а в най-големите Английски онлайн магазини за добавки свободно се продават прохормонални препарати, също и такива, които бяха обявени от FDA за стероиди и съответно забранени, изтеглени и спрени от производство, но явно това не е достатъчно. Най-потентните дизайнерски стероиди (Super Drol, Phera Plex, Epistane,) Могат да бъдат купени дори от дете, и трите стероида са 17 алфа метилирани, което вероятно говори на голяма част от аудиторията на форума а за останалите ще кажа, че това са доста токсични за черния дроб вещества, и трите са по-ефективни от стероиди като  Anavar, и winstrol, а Super drol го сравняват със доста по потентни стероиди. Дотук всичко е ясно, който е  решил да ги взима и е наясно с рисковете, аз лично нямам проблем с това, все пак реално милиони злоупотребяват със стероиди, по-лошото, е че когато тези продукти са нови и липсва информация за тях, хората не са наясно какво точно приемат. В мрежата има ужасяващи разкази (основно за Super drol)  а тук в този форум в някоя от по-старите теми за хардкор добавки консултантът на от големите онлайн магазини открито препоръчваше стак от Super drol + 2 прохормона, което е или тотална безотговорност или безумна некомпетентност. трябва да се отбележи факта, че голяма част от прохормоните също са метилирани с идеята да не бъдат разрушени от черния дроб, но с това те стават токсични за него. Прохормоните сами по себе си не са стероиди, но когато попаднат в тялото след определени процеси се превръщат в активни стероиди или хормони. Съвета ми към хората, които се насочват към подобни добавки е да се информират изключително добре преди подобна стъпка и ако липсва информация за определен продукт да изчакат за да не бъдат като опитни плъхове. Също така препоръчвам да се внимава с понятието “Натурални” защото Натурални са също (Опиума, разните гъбки, канабиса, Коката, Отровните гъби, отровни растения, едни от най силните познати отрови като Курарето и рицина също са натурални, както още много много други.) Ай лека, и умната с Хардкор добавките ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 31.10.10 21:28.

31.10.10
21:59

М-м-м да-а-а,

Беа съмнение мнението на Valdis е доста интересно. Valdis, в коя от изброените по-горе добавки, според, теб се съдържат прохормони: Mass FX, Hard FX, Carnobolic, X-Factor, Novedex XT, Now IGF-1, Slin-Sane?

Като цяло прохормоните действат в посока противоположна на хардкор добавките.

Хардкор добавки: увеличаване на естествено произвеждания от тялото тестостерон или увеличаване на ефекта от естествено произведения от тялото тестостерон.

Прохормони: заместване на произвеждания от тялото тестестерон с високи дози синтетично произведени прекурсори на тестостерона, които подтискат естественото производство на тестостерон.

31.10.10
22:35

казано от antov12 на 31.10.10, 21:59:

М-м-м да-а-а,

Беа съмнение мнението на Valdis е доста интересно. Valdis, в коя от изброените по-горе добавки, според, теб се съдържат прохормони: Mass FX, Hard FX, Carnobolic,, Novedex XT, Now IGF-1, Slin-Sane?

Като цяло прохормоните действат в посока противоположна на хардкор добавките.

Хардкор добавки: увеличаване на естествено произвеждания от тялото тестостерон или увеличаване на ефекта от естествено произведения от тялото тестостерон.

Прохормони: заместване на произвеждания от тялото тестестерон с високи дози синтетично произведени прекурсори на тестостерона, които подтискат естественото производство на тестостерон.

Никаде не съм споменал и една от посочените от теб добавки. Доскоро всичките добавки изброени от мен барабар с още десетки подобни бяха в секциите ХАРДКОР ПРОДУКТИ в онлайн магазините, а и сега се откриват на не малко места. Така, че ми развивай теми кое е и кое не е идеята на поста ми е не да се заяждам с когото и да е било а да предпазя някой от случайна грешка. Точно Anabolic Extreme ака не се лъжа изкарват Super drol на пазара а също произвеждаха доста голяма гама дизайнерски суплементи и прохормони, Gaspari също-Halodrol original а може ида има и други, така че не ме убеждавай в безопасноста на продуктите им в хардкор серията.

http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/SafetyInformation/SafetyAlertsforHumanMedicalProducts/ucm152380.htm

Мнението беше редактирано от Valdis на 31.10.10 22:42.

31.10.10
22:57

Всички “Действащи” продукти на Anabolic Xtreme след време ги забраняват както се случи и със Slim Extreme. Тези, които колегата е изброил (Mass FX, Hard FX, Carnobolic, X-Factor)  са сравнително нови продукти, така че FDA още  не си е казала думата ;)  Незнам колко точно са забранените продукти на AX но вероятно са десетки.

Уууууупсссс сега забелязах че AX все още е AX но вместо Anabolic Xtreme са се прекръстили на Athletic Xtreme :D Явно продуктите им вече не са достъчно анаболни  ;)

31.10.10
23:59

Anabolic Xtreme действително са били производители на два от най-известните прохормонални препарата: Superdrol (съдържа methasteron) и 3-AD, които обаче явно са били рекламирани и промотирани като прохормони.

В доста статии обаче изрично се посочва, че Mass FX не е прохормон. Разбира се всичко се свежда до това доколко различните източници в Internet са достоверни.

В страницата на U. S. Food and Drug Administration (www.fda.com) има материали за Superdrol и 3-AD, но за Mass FX все още няма нищо, въпреки че Mass FX се произвежда от 2006.

Основните активни съставки на Mass FX са Divanil и 25R-Diol, които могат да бъдат проверени както на www.fda.com, така и на страницата на U. S. National Library of Medicine (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed).

Тук като, че ли е време дистрибуторите на Anabolic Xtreme да кажат, по някоя дума.

KR

01.11.10
06:18

Определено трябва да се намесят дистрибуторите на АХ,но не само те но и всички останали останали диструбутери,които внасят и предлагат хардкор добавки.Да посочат кои са прохормони(с които трябва повече да внимаваме)и кои не са.Като ваш колега в тарговията (само че в друга свера) ще ви кажа че това ще е плюс за бизнеса.Информацията кой продукт с кой да се съчетае,кой продукт е прохормон или дизайнерски стероиди,ще помогне на маса от хора да се орентират кам избора си.В залата ми има едно хлапе на 15 повярвайте ми бута повече на лежанката от мене :D ,има по гъста брада от мене,а гърбът му е минирано поле.От негови връстници разбрах че е посегнал кам такъв тип добавки.Без да се интересува кой знае колко грабнал няколко продукта (из между които явно има от тези които трябва да се внимава повече(прохормонален) и елате ме вижте :x ) и готов му бил зимният стак

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1