ефедрин

Темата е заключена.

14.04.05
22:15

Не мога да намеря никаде ефедрин кажете ми от каде мога да си намеря или ми кажете какво да зимам за да топя мазнини???????????????

14.04.05
22:18

с Бионабола мога ли да сваля килограми ако не ям много топи ли мазнините?????

14.04.05
22:34

за бионабола не съм чувал да топи мазнини по принцип ефекта от него е като от креатина но по силен а за топене л-карнитин
пс.давай едит на темета а не 2 отговора 1 след друг :wink:

14.04.05
23:56

Сорка. А за ефидрина може ли да ми кажеш от каде мога да го намеря????? или нещо друго за топене но да е химия не искам л-карнитин!

15.04.05
20:33

не аз не съм ползвал такива работи(само се интересувам от тях) по аптеките трябва да има ако няма занчи се продава на черно

_V

17.04.05
20:34

в аптеките ефедрин няма! Много трудно можеш да си намериш.Поразпитай из фитнес залите

18.04.05
14:53

_VIP_ ами питал сам ама няма и да намеря в фитнес залите такива неща!

SK

18.04.05
15:53

Ако си решил ще си намериш провери в твоя град,разпитвай.....хората от залите...

18.04.05
17:00

на пиротска 12 преди имаше:) аз  съм ходил с един приятел дето си купуваше редовно ама не знам сега как седи въпроса

18.04.05
19:05

ами аз сам в малак град има една зала хубава и там не продават никва химия!Познавм се с собственика тои не иска да ми зима щото мойе да се разчуе и да го затворят.А тои си е прав за себе си не мога да го накарам :( ако мойете да ми кажете от Пловдив каде мога да намеря.

18.04.05
21:26

аз имам и мога да ти пратя  :wink:
само ми кажи за каква бройка става въпрос и си готов
пиши ми в личните съобщения

_V

19.04.05
07:50

Е преди имаше обаче както излезна закона,че за собствина доза дрога те затварят вече не продават там. Аз преди 3-4месеца ходих и го питам тоя пича най-културно за ефедрин, а тоа като почна да се дърви сеедно щеше да скочи на бой :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1