01.11.10
11:31
ЗАКУСКА:50-100гр.овесени ядки+кофичка кисело мляко 0.1 %(обезмаслено)+2 лъжици мед
ОБЯД:200гр.пилили риба зависи кво съм направил+200гр ориз +2 фили хляб (черен,пише фитнес на него)
ВЕЧЕРЯ:200гр пиле или риба пак зависи кво съм направил+200гр ориз
закуската е към 7:30-8:30 след което тренирам в фитнеса като след закуска пия кафе то представлява:100-120 гр мляко (прясно обезмаслено 0.1 %)2 лъжици нес и 2 захарина като след тренировка пия 30 гр протеин в 200 мл вода през деня ако ми се пие пак кафе си копувам 2в1 и пак слагам захарин ходя на фитнес в Пон. Вторник сряда и петък като в понеделник петък и събота ходя на тренировки по ханд бал вечер през деня 30 мин след протеина мога да хапна 2-3 оризово пшеничени бизквитки.ДАИТЕ МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ МОЛЯ
01.11.10
13:09
Предполагам,че искаш да качваш килограми :)
Първо,не че трябва да се ограничаваш много,но това нестий е пълен боклук,няма нищо естествено в него според мен,по-добре го замени с чиста вода.Ако толкова обичаш чай си прави у вас,изстудяваш го,слагаш малко лимонче и си готов-в пъти по-вкусно,приятно и полезно.
За захарина-същото смятам,по-добре пий кафето без нищо или слагай една лъжичка захар,няма да ти навреди толкова,ако е кафява ще е най-добре.
За режима:
По-добре да разделиш храненията на 4-5,отколкото 3 по-големи.
За закуска протеина ти е малко,добави 3-4 яйца,овеса нека е 100гр,ако обичаш мед си слагай.
Обяда е добре,вечерята също.За междинно хранене може да добавиш тук-там малко ядки или да пийваш малко прясно или кисело мляко.
Не си много килограми,като за теб режима е добре,покриваш си протеина и калориите.
Поздрави!
неска храненето ми беше отврат след обяд към 16часа изядох ч 1вафла и 150 гр ядки (микс бадеми.кашу и шам фъстък) дали ще ми повлиае много (ядосвам се имам някво чуство за глад напоследък)
казано от az100yan на 01.11.10, 13:09:
По-добре да разделиш храненията на 4-5,отколкото 3 по-големи.
За закуска протеина ти е малко,добави 3-4 яйца,овеса нека е 100гр,ако обичаш мед си слагай.
Не си много килограми,като за теб режима е добре,покриваш си протеина и калориите.
Поздрави!
x2
Мнението беше редактирано от KHAN на 01.11.10 16:38.