пак за НВД

31.10.10
21:05

ok

Темата беше редактирана от MarginiA на 03.11.10 15:39.

31.10.10
21:07

Снимка би ли дал ?

31.10.10
21:14

Хаха аз те питам какво ще кажете за това което питам?Не мисля че ви трябва снимка.

ВН

31.10.10
21:45

Слаба работа от към мазнини и въглехидрати. Ще загубиш много мускулна маса и постижения. Ориентирай се към хранителен режим от тук: Диети за отслабване – приложимост и особености

31.10.10
21:52

казано от Владимир Недков на 31.10.10, 21:45:

Слаба работа от към мазнини и въглехидрати. Ще загубиш много мускулна маса и постижения. Ориентирай се към хранителен режим от тук: Диети за отслабване – приложимост и особености

Ти какво ще ме посъветваш като диетолог да дигна ориза на 200грама или да вкарам и картофи?

От гледна точка на разнообразието, вкарай картофи. Също така са подходящи за отслабване, защото са нискокалорични пък и са полезни няма какво да се лъжем :D Обаче ги яж заедно с някакъв белтък, за да свалиш гликемичния индекс :) То всяко хранене трябва да се състои от белтък + комплексен въглехидрат. Прегледай темата, която Владимир ти е препоръчал. Успех! ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.11.10 06:45.

ВН

01.11.10
07:28

казано от MarginiA на 31.10.10, 21:52:

казано от Владимир Недков на 31.10.10, 21:45:

Ти какво ще ме посъветваш като диетолог да дигна ориза на 200грама или да вкарам и картофи?

Преди да те посъветвам, трябва да си избереш тип диета. Разгледай темата и тогава ще коментираме количества и източници на въглехидрати. А и мерси, но не съм диетолог. Това е лекарска специалност, за която се учи 7 години. Целта и е да храни болни хора, да лекува. Пък ти явно си здрав. Консултант по хранене съм, нищо че някои колеги злоупотребяват маркетингово с непознаването на терминологията от страна на читатели/клиенти. Няма ли Д-р по медицина отпред, значи става дума за консултант по хранене.

01.11.10
17:49

Мерси че ме светна по вапроса с професията диетолог.Значи аз съм се орентирал към този вид Високо белтъчен хранителен режим.Мисла да приемам около 300 протеин.Но за въглехидратите неми е ясно колко и какви???

Мнението беше редактирано от MarginiA на 01.11.10 17:49.

01.11.10
18:24

Не се страхувай от мазнините. Тези пилешки гърди ще ти излязат златни. Яж и други меса със зеленчуци на корем. Агнешко, свинско, телешко, цяло пиле (с кожата, дреболиите, хрущялите), риба...а и яйцата ги яж цели. Освен ориз и картофи, наблегни на пресните зеленчуци. Моркови, пипер, зеле, броколи, домати, краставици, също от време на време за разнообразие на ориза и картофите: грах, боб, защо не и царевица.
За Клена...доста кофти неща съм чела, според мен няма нужда.

Мнението беше редактирано от Anelia на 01.11.10 18:25.

01.11.10
18:38

Не се страхуввам от мазнините но просто пилешкото наи го обичам а и го намирам на добри пари (крадено) Салатка ще си ям с всяко хранене но за въглехидратите неми е ясно по колко да ям да речем кафяв ориз?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1