14.04.05
12:56
Тааака..доста се чудех дали да я поствам тая тема и дали ще намеря отклик из форума.Ако сме в период на изчистване обикновено залагаме на НВД.Добре,обаче искам да ви попитам какво правите когато не може да си позволите да ви готвят специално за вас,да се купува пилешко специално за вас и всички да се съобразяват с вашия “специален режим”.Почти съм сигурен че голяма част от форумците не живеят сами и определено им се готви “традиционни БГ специалитети” като мусака(с кайма),ориз с месо(свинско),зеле с месо(пак свинско) и т.н.В такъв случай нищо не ни остава освен да ограничим въглехидратите чрез намаляне на хляба,спиране на газираното,алкохола и сладките изделия.Въпроса ми е ще има ли ефект(към понижаване на теглото) този хранителен режим с ограничаване на тези продукти при нормално останало хранене?
п.с.Убийте ме с камъни и домати за тая тема сега :D
ще има ефект ако спреш изобщо хляба, и ако тази диета е съпроводена с повече кардио дейност, но естествено ще има по-малки резултати отколкото по-строгия режим.
Аз съм в такова положение. Няма проблеми, просто трябва да се внимава. Ако има мусака :D добавям 150гр сирене (примерно), при свинско със зеле - кашкавал върви и така.... :lol:
14.04.05
14:01
SLAY,според мен две препечени филии ръжен хляб сутрин са незаменими комбинирани с кашкавал и сирене.Добави кисело млекце с пшеничен зародиш и изяж една ябълка след около час и получаваш перфектната закуска.
Марто,не те разбирам,колко големи са ти порциите,по колко пъти хапваш и как ги гарнираш със сирене(и оффтопик:какво мислиш за сирене тип “фетема”-мен много добре ми понася,приятно на вкус,пък и е само 2,80лв)
Опитвам се в тия екстремни условия да си направя по-правилен хранителен режим обаче хич не е лесно! :|
Порцийте са нормални - една чиния, пълна, без връх :lol:
Храня се 6 пъти на ден (като разбира се, не ям 6 пъти мусака :lol: макс веднъж). А това сирене не съм го опитвал, хубаво ли е? Май го имаше в Европа. :roll: