27.10.10
18:54
Здравеите ето и за мене малко аз съм 1.67 см кг 50-51 кг до преди три месеца бях 70 кг но реших че хорските подигравки за теглото трябва да спрат и се реших сега съм изправен пред дилема дали в момента хран ми режим е правилен вече правя релеф на корема и гърдите (това ми е приоритет)искам да вида тези тъй наречени плочки (гранитогрес,фаянс и др,) които никога не съм виждал даоста бързо свалих 20 кг и увиснах ето и моето меню искъм да попитам дали става за орелефяне на корем и гърди :
ЗАКУСКА 7:30-9:00(зависи как стана)-от днеска почнах една кофичка кислело мляко (обезмаслено 0.1 %) с 50 гр.фини овесени ядки с 1 лъжица мед до онзи ден ядях 200 мл прясно мляко (обезмаслено 0.1 %) с едни готови пакетчета от 50 мюсли (с банан и шоколад или тропически плодове) А искъм да попитам дали мн ми наврежда защото немога без кафе и сутрин пия 150 мл.прясно мляко (обезмаслено 0.1%) с 2 лъжици нескафе и 2 подсладителчета ?мн ли ми пречи особено за корема немога без кафе (от тоя вид) направо съм зависим Удачна ли е тази закуска с кофичката мляко (кисела обезмаслено)и 50 гр фини овесени ядки (ако трябва да разкарам меда (но са ми отвратителни иначе)
ОБЯД 11-30 - 12:30- зареди училище може и към 11часа-нарязани зеленчуци (краставица,домат,лук) 50 сирене обезмаслено около 300гр идва салатата
ВЕЧЕРЯ 18:00-19:30-150-250гр пилешко месо на скара и зеленчуци 100-200 гр само на пара или задушени
В момента пия протеин сурватка изолат на QNT и се мажа с крем които е с ел карнитин (уж за намаляване на подкожните мазнини) ходя на тренировка всеки ден но неправя кардио яко коремни преси и по програма упр. ходя и на хамбал (коетое е моето кардио) всеки понеделник петък,събота,неделя А и да попитам (сори че не е за този раздел ако зема Animal Cuts na UNIVURSEL дали ще имат голям ефект)сега искъм просто плочки и оформени гърди!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ КОИТО ОТКЛИКНАТ НА ВЪПРОСА МИ (BOW)
27.10.10
18:57
Бате ти накъде повече ще сваляш ? Ако беше момиче нямаше да те погледна, че щеше да си анорексичка. Почвай много спешно да качваш!
Ми да ти кажа като се съблека съм мн зле незнам дали съм дебел или слаб защото корема ми се нагъва не е плосак имам малко сланина (кожа ли е незнам вече ) това е моя проблем които гледам
в момента ям закуската кофичка обезмаслено мляко с 50 гр овесени ядки (фини) и 1 лъжица мед и пих кафе
28.10.10
07:48
Всеки ще ти каже да почваш да качваш. Прочети за ВВД (високо въглехидратна диета) намирай си свестна програма за начинаещи и почвай да дерзаеш!
Човече,започни да се храниш за да не си докараш здравословни проблеми,това не е режим това е ГЛАД.Ако искаш релеф,се върни на 70-75кг. и тогава мисли за релеф.Яж месо,яйца,картофи,ориз,извара,сур.ядки,маслини,масло,овес,прочети темата за ВВД,гледам ученик си хапвай и некоя друга кифла дюнерче няма да ти навреди.И спри да правиш кор.преси “яко”А си тренирай корема 2пъти седмично с различни упражнения.
28.10.10
08:36
казано от everytime we touch на 27.10.10, 18:57:
Бате ти накъде повече ще сваляш ? Ако беше момиче нямаше да те погледна, че щеше да си анорексичка. Почвай много спешно да качваш!
x2
29.10.10
07:00
казано от Xristiqn на 28.10.10, 17:07:
доста съм нисък и 1 кг да кача и изглеждам като дебелак :(
При това положение явно проблема се намира в главата ти!!
дам има го и този момент за съжаление искъм да изглеждам добре защото цял живот търпях подигравки и немога да си позволя пак да напълнея
Какъв цял живот, ти си на 16 :D Тепърва тялото ти ще се развива.
С правилно хранене и тренировки няма да напълнееш.
Между другото, аз съм горе-долу с твоят ръст и в момента тежа над 80 кг. В периода 16-19 години тежах около 67 кг. Това пак са 17 кг повече от теб. И не бях дебел.
и аз съм на твоя ръст и тежа 57кг ... и да чуя мъж да каже, че ако стане 51 - 52 е дебел .