30.10.10
20:07
Здравейте. Искам да попитам, дали можете да ми препоръчате фет бърнър за начинаещ. Говоря за начинаещ, защото почвам от нулата. Преди около 1.5 години тренирах по 3 пъти в седмицата. Бях горе долу добре. Не говоря за плочки и т.н., говоря за нормално телосложение. Спрях за около половин година поради различни причини. След това се оперирах от киста и от там се почнаха проблемите. Тя е на проблемно място, обездвижих се, качих близо 20 кг. Почнах да тренирам, но още на 1-вата тренировка се сцепи операцията и пак прекъснах. Сега съм решил първоначално да правя само кардио (пътека и колело) + фет бърнър, за да мога да сваля поне малко да не разпъвам толкова много кожата. И като сваля ще почна да си правя тренировки като хората да свалям лека полека всичко излишно. В момента съм 179 и тежа 115 кг., а преди операцията бях около 90 (което пак беше доста, но не се усещаше толкова, просто си беше нормално). Сега просто съм като човечето на Мишелин :) Помогнете.
Четох добри отзиви за Animal Cuts. Дали ще ми повлияе ? В комбинация с кардио и диета?
01.11.10
10:29
Къде си ги чел добрите отзиви за Animal Cuts? Явно е някаква много стара информация и то за минали версии на продукта, в момента е най-неработещият бърнър =() Взимай Oxyelite Pro, ако искаш резултати. Най-добър бърнър за 2010.
казано от Камен Каменов на 01.11.10, 10:29:
Къде си ги чел добрите отзиви за Animal Cuts? Явно е някаква много стара информация и то за минали версии на продукта, в момента е най-неработещият бърнър =() Взимай Oxyelite Pro, ако искаш резултати. Най-добър бърнър за 2010.
x2 oxyelite pro
01.11.10
13:10
Да не пиша и аз x3, взимай OEP ; )
01.11.10
20:39
Големи сте шматки бе момчета, той има жълто около устата вие окси му препоръчвате.Ужас!!!Дайте на друсалките да скачаме веднага, още първата седмица в залата ...
01.11.10
20:45
За такава цел - 20 килограма, единственото решение е OEP, след което Recreate, и определено може да се чувства сигурен, че за 2 месеца и малко отгоре ще ги е свалил почти всичките.
01.11.10
20:46
Аз съм сигурен, че ще свали 10кг само с диета и малко спорт.Чак тогава да почва каквито е да фетбърнъри.Но ако е нетърпелив да действа!
казано от RogerF на 01.11.10, 20:39:
Големи сте шматки бе момчета, той има жълто около устата вие окси му препоръчвате.Ужас!!!Дайте на друсалките да скачаме веднага, още първата седмица в залата ...
Ти май не си прочел. Първо не съм от 1 седмица в залата. Преди тренирах редовно. По 3-4 пъти в седмицата. Просто се случи да се оперирам и имаше усложнения. За жълтото покрай устата, също не е вярно. Прочети малко преди да се изтропаш с “компетентно” мнение.
02.11.10
08:53
Ако не си тренирал година и половина, то отначало ще свалиш достатъчно само с диета и спорт. После когато усетиш застой почваш Oxy след това Recreate и ще ги свалиш всичките 20кг за около 4-5 месеца. След 2 фетбърнъра по-трудно ще сваляш ако не взимап нищо ;)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 02.11.10 08:54.