31.10.10
18:30
Колената и раменете ми пукат при изпълнение на клекове и повдигане на ръце встрани. Това знак за грешно изпълняване, износени стави ли е или не трябва да се претеснявам ?
Темата беше редактирана от Overlord на 31.10.10 18:32.
31.10.10
21:35
Това се случва чат пат, повтаря се нон-стоп при дадено движение или често, но в точно определени стави? Също имаш ли известни травми в пукащите участъци. Загряваш ли добре ставите си преди тренировка? Снимай техниката си и метни клипа тук.
Тъй като файловете или са считани за твърде големи или има някакъв друг проблем мисля лично да ти ги пратя чрез Skype.
И като съм почнал да се оплаквам имам пукане в дясната китка и в кръста. И двете са от травми, китката ми пука от силен удар на залюляна круша, а предполагам и грешен удар, а кръста ми пука от грешна стойка при използване клаф машина, на която тежестта ти пада на раменете.
Коленете и раменете освен от грешна техника да ми пукат, макар че клекове все още правя с лично тегло или с дъмбел от 12 кг. И пукат не само при изпълнение на упражнение, но и по принцип от време на време
Мнението беше редактирано от Overlord на 01.11.10 19:08.
01.11.10
19:26
На мен пък колената ми пукат, когато си клякам ей така.. странно.
01.11.10
21:36
Най-вероятно усукваш осите на стъпалата срещу осите на бедрените кости по време на клек. Гледай бедрото да е в една линия с оста пета-среден пръст на прилежащия крак и така двустранно.