Kак е като за РБД

02.11.10
07:27

Здравейте :),
Преди месец и половина почнах НВД и свалих около 5кг и сега смятам да премина на РБД за около месец. Надявам се да не качвам през този период, а просто да задържа.

165см, 75 кг, 15 години

Смятах и изкарах, че ми трябват 230 гр протеин, 225гр въгл., 100гр мазнини, като ОКБ ми е 1816 кал.

Ето го и менюто:
7:45 2 белтъка
8:30 HIIT на гладно (~25 мин)
09:20 100гр овесени ядки с мляко и малко мед
12:00 Пилешко/омлет със сирене/риба с  ориз или пълнозърнест хляб
16:00(в голямото междучасие) ябълка с пилешко
19:30 Тук отново ще присъства месо, но се чудя да сложа ли въгл. и какви, защото знам, че не са достатъчни, но пък е вечер.

Ще съм ви благодарен, ако ми дадете идеи с какво да запълня дупките в менюто :)

Темата беше редактирана от power_up на 02.11.10 07:36.

След кардиото ти трябва задължително протеин, който при теб отсъства. Добави яйца или белтъци от яйца, както си прецениш. Но гледай да има поне 1 жълтък. Също не виждам и зеленчуци, които са много важни. Включи ги към обяда и вечерята си. Под зеленчуци визирам зеле, моркови, домати, краставици, цвекло и т.н - СУРОВИ на салата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1