Кола маска

Прескочи до:
PP

11.11.08
21:17

Здравейте,
Някой да е ползвал услугите на някой салони за красота. Искам да си епирам и ако можете да ми препоръчате ще съм ви много благодарен!

12.11.08
16:03

Аз съм ползвал почти всички услуги вече! От кой град си?

18.11.08
07:34

казано от nerobg на 15.09.08, 20:29:

като се минеш с кола маска поне 10 часа нетрябва да се къпеш за да не се обринеш.

Кой ти го каза това? Не повече от 2-3 часа.Толкова време е нужно на порите да се успокоят,иначе има риск при отворени пори (веднага след кола маска) да хванете някаква зараза/обрив/отприщване и.т.н. - най често от водата,с която се къпете.

20.02.10
11:41

здравейте одавна не писано по темата, но да споделя моя проблем с кола маската ако някой може да помогне
След като си направих кола маска (не беше направена много качествено половината бяха изкоренени другите откъснати косъмчета) на краката едни косъмчета растат повече от други и така година вече.
прилагам и картинка за онагледяване:
http://img17.imageshack.us/img17/5163/dscf2961copy.jpg

26.02.10
08:37

Ами елементарно близко до акъла...изчакай ги да пораснат още малко и върви на козметик да ти ги махне като хората.

12.03.10
15:00

taka… hora moje li nqkoi da mi kaje kyde vyv varna pravqt kola maska na taka dostypni ceni i razbira se profesionalno.
blg predv

18.10.10
20:28

Така,значи когато махаш космите с коло-маска каквато и да е  първо гледаш да не е много гъста нито много рядка,нанасяш много тънък слой на мястото отгоре поставяш лентата и трябва да я притиснеш много хубаво от всички ъгли и в средата ,само в края оставяш място за да я захванеш.След което дърпаш рязко посока обратна на растежа на косъма,но не със сила.След като си приключил с обезкосмяването коло-маската се отстранява с бебешко олио или най-добре крем за след коло-маска(има го в аптеките),след това ако е много зачервено сложи сулфатиацол(бял прах)естествено ако не си алергичен за 3-5 мин.отново от аптеките се взима(някъде 1лв струва)махаш и него и не се миеш поне час и половина.Това е от мен ,надявам се да съм била полезна :):):):)

28.10.10
13:01

Най-добре е да се ходи на козметик те са професионалисти и знаят как да се справят със всеки проблем аз ходя от три години и нямам никакъв проблем даже наскоро си намерих един салон(Beauty angel)  там момичето е много мило и даже не ме боли незнам как го прави слага ми и някакви кремове за пъпките и не ми излизат изобщо.

02.11.10
12:35

Кожата ти е чувствителна и обрива е нещо нормално. След кола маска се мажи винаги с лосион за тяло за да успокоиш обривите.

04.02.12
15:38

Стара е темата, ама нищо.
Абе на вас кожата става ли ви супер раздразнена след кола? Първият път ходих на почти цялата горна част на тялото - 3 дена не можех тениска да си облека! Адски гадно, болезнено чуство при допир, все едно сам нарязян с нож. Днес ходих за втори път (тоя път само на мишниците, щото първият път само те не се обринаха) и сега ходя като бодигард унас...отвратително! Ползвате ли някакво лусионче за успокояване? Гентамицина не ми помага.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1