01.11.10
19:37
Взех си After MAX и се чудя дали може да си взема отделно протеин ... Попринцип ми предлагат Gold Standart обаче не ми се дават чак толко пари като няма да мога да го пия след тренировката ... Ще съм благодарен ако споделите дали може да се комбинират и какъв точно протеин ? : ) 15 год. 58 кила 168 см Стаж - 2 месеца ...
Ако някои знае по-добър начин за качване на маса да каже . :):):)
пп До сега съм пил само SERIOUS MASS Ha Optimum 2.700g :) (Не останах мн доволен въпреки , че и ядох стабилно)
Темата беше редактирана от DjemK на 01.11.10 19:48.
02.11.10
07:52
От гейнър който се консумира за 9 дена няма как да останеш доволен ;)
Колкото и да ти е “стабилно” яденето
храненето ми е горе/долу такова :
7:00 - купа овесени ядки \или/ 4-5 яйца бъркани + сирене
10:30 - сандвич (използвам франзела от Билла) със млечна/руска салата и шунка
15:00 - картофи \ ориз + месо телешко\пилешко
18:20- лъжица мед / вафла , банан + квото намера в хладилника :)
21:00- извара с кисело мляко \ чаша прясно мляко + ядки ( орехи , бадеми , ... )
Тренировка сплит :
понеделник - гърди + корем
вторник - гръб
сряда - почивка
четвъртак - ръце + корем
петък - почивка
събота - рамене , трапец + корем
неделя - почивка
по-добре си оправи храненето вместо да се хвърляш на тия добавки... има мн хранителни режими тука,така че няма да ти пиша нищо повече...
И хранането е зле, и в тренировъчния сплит няма крака. Като цяло всичко е зле ;)
02.11.10
17:06
Човека се храни като третокласничка, тренира по програмата на Арнолд и е изпил повече добавки от мен.
DjemK сядай си на четирибуквието и инвестирай в образование.
ОК. Благодаря Ви за “конкретните” отговори и голямата помощ която ми оказахте ! :) ....
Може и да не ти харесва, но хората са прави ;) Тренирай кръгово и направи още едно стабилно хранене с месо + въглехидрати, а с парите за гейнъра заведни някоя съученичка на кино ;)
Ако някои знае по-добър начин за качване на маса да каже - Започни да тренираш най-силните и големи мускули в твоето тяло..вместо да взимаш гейнър си купи още 300-400 грама месо и ориз и тренирай кръгово или в 3дневен сплит.
Не смятам, че на 15г имаш каквато и да била нужда от добавки. Ориентирай се към някаква по-лека формула мултивитамини и рибено масло. Останалото си го набавяй от храната.
korpusito тва с киното винаги ми е било приоритет ;) .. А за яденето и тренировката ще се пробвам макар , че съм и доста злояд ... :|
А що се отнася за добвките ще вида може да ги спра .. Но попринцип тука в Интернет и в моето обкражение секи казва ,че без протеин и др. нестава ...
Мнението беше редактирано от DjemK на 02.11.10 17:42.
А така ;) Ако наистина не смогваш с набавянето на протеин, събери 80-тина лева и вземи един суроватъчен протеин + буркан мед, значително по-добре от гейнъра. ;)