02.11.10
12:29
Здравейте , реших да си направя един дневник и аз колкото да си проследя какво правя и как тренирам , а и евентуално някой съвет да получа :) На 18 години съм , тренирам от година и няколко месеца , преди това съм тренирал плуване 2 години доста интензивно , скоро ми се наложи да спра фитнеса за 2 месеца , през това време ходих да плувам и сега след 3 седмици разгравка на сплит реших да започна 10x10 понеже отдавна си го мисля и ето вчера започнах.Програмата е както в раздела тренировъчни програми с леки изменения като например 1 ден 1-во упражнение правя полулег с щанга и го редувам с набиране подхват на скрипец , другото изменение е в 4тия ден тогава за трицепс мисля да правя френско(незнам как ще го правя с тази треска от вчера ) , а за бицепс с кривия лост.Вчера за 1ви ден направо се скапах , нямах ни най-малка представа , че ще е толкова трудна програмата и днес имам убийствена мускулна треска на гърди,гръб,трицепс и предно рамо (не знам дали е нормално).В момента пия протеин - ASN , въглехидрати за след тренировка на редис - декстроза + малтодекстрин , глутамин - 5грама по време на тренировка и 5 грама веднага след , таурин по 1 грам преди и след , като веднага след трнеировка пъхам сичко в шейкъра и пия , също кафеин 1 хап преди тренировка с таурина и мелатонин преди лягане.
Забравих за храната да напиша , по принцип всеки ден ям различно затова ще си пиша в края на деня ;) сега отивам да ударя кафеина и таурина и да ходя да правя клекове
Честито!
Пожелавам ти постоянство и в тренировките на максимал
Може да споделиш някакви цели и размери,че и снимки ако се надъхаш.
Мерси , целите са мускулна маса , размери не съм мерил , разчитам изцяло на огледалото затова и съм направил снимки :) , ако има осезаема разлика , на което се надявам , ще кача след 1 месец ;)
Храната ми за днес :
07:00 2 яйца + мляко с овес
10:30 хлебче с пилешко филе около 150 грама филето + 100 грама варени картофи + 100 грама руска салата
01:00 Телешко - около 150 грама + картофи
16:25 след тренировка протеин + въглехидрати
17:10 3 яйца + около 100 грама овес
19:15 2 сандвича с пълнозърнест хляб , единия с кайма , другия с пуешко филе и кашкавал
21:30 риба тон + зелена салата и краставици
и към 22:40 100 грама извара + кисело мляко + зехтин
Еми брутално изморителна е тая програма :) до сега не съм се потил толкова във залата :x пък мускулната треска е убийствена , направо където се пипна и ме боли , ще видя надявам се да не претренирам , като цяло спането е добре и се тъпча доста ;)
Днес тренировката за ръце ми влезе много добре , супер напомпване имаше , доволен съм.Поради по късно ставане изпуснах 1 хранене , иначе храна :
11:00 2 яйца + мляко + овес
13:30 пиле с ориз (150 грама пилешко+ около 250 грама ориз )
16:30 след тренировка доза протеин + въглехидрати
17:30 3 яйца + овес
20:00 консерва риба тон + салата + 3 филий пълнозърнест хляб
и към 22 и нещо ми предстои изварата + кисело мляко и зехтин
Днес гърди + гръб добре влезе , само дето фалйса не направих :(
Храна:
10:30 овес + прясно мляко
13:00 Свински пържоли с картофи
16:15 след тренировка протеин + въглехидрати
17:00 2 яйца + овес със домашно прясно мляко
19:00 пилешки шиш със 250 грама картофи
21:30пилешко варено със салата
и след малко изварката със кисело мляко и зехтин
Днес бая изморителен клек беше. ХРаната:
11:00 мляко с овес
13:00 телешко с картофи
16:15 след тренировка протеин + въглехидрати
17:30 2 сандвича с пълнозърнест хляб , пуешко филе и кашкавал
19:30 3 яйца + домашно прясно мляко с овес
21:30 Риба тон със салата
и изварата по-късно ;)
Вчера почивка имах 6 хранения , днеска бицепс и трицепс , бая се напомпаха , храната:
07:00 Мляко с овес
10:30 Пилешко филе в питка + 100 грама картофена салата + 100 грама бобена салата
12:30 Пиле с ориз
3:30 след тренировка протеин + въглехидрати
5:30 2 яйца + овес + домашно прясно мляко
7:30 2 филий пълнозърнест хляб + кашкавал + пилешко
9:30 риба тон + салата
изварата след 1 час
Вчера имах гърди и гръб , вече нямам толкова голяма мускулна треска като в началото , днес крака , хранене:
07:00 Мляко с овес
10:30 Пилешко филе в питка + 100 грама картофена салата + 100 грама бобена салата
12:30 Телешко с ориз
3:30 след тренировка протеин + въглехидрати
5:30 3 яйца + овес + домашно прясно мляко
7:30 2 филий пълнозърнест хляб + кашкавал + пилешко
по-късно риба тон и след това извара