04.11.10
07:17
Здравейте пак съм аз искам да попитам за ето този сайт добри и качествени ли са нещата там .. fitness1.bg/scitec-glutamine/ иииии също да попитам кои са най добрите фирми за глутамин и ел - карнитин също тези които ползват да си казват мнението и момчета и момичета
Темата беше редактирана от head_hunter на 04.11.10 15:31.
04.11.10
11:43
Да качествен е сайтът, този глутамин е много добър избор, за л-карнитин бих ти препоръчал Scitec Pentacarn или Met-rx L-carnitine Liquid.
04.11.10
11:49
ok,много благодаря също искам да попитам за още няколко неща мисля да си взема за сега Глутамин и healthstore.bg/GUGGULBOLIC-90-kapsuli.html (ако може някакви отзиви) а след това Карнитин и
fitness1.bg/man-figure-fuel/ Фигуре фуел на фирма ман пише че е доста добро и за това ако може някакви отзиви :*
04.11.10
11:53
Guggulbolic ти е излишен. Вземи си стакът на USP Labs (Oxyelite Pro + Recreate), първият месец пиеш окси, после другото, а глутаминът и л-карнитинът се приемат през цялото време. Оксито е най-добрият бърнър за 2010, няма как да сбъркаш.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 04.11.10 11:54.
04.11.10
11:56
Добре де... Заключиха ти предишната тема, видя ли защо?
Има ли конкретна причина да пускаш въпроса си отново оформен по неподходящ начин?
Fitness1 е безупречен on-line магазин и можеш да им имаш доверие.
Посоченият глутамин е добър вариант. За L-Carnitine можеш да огледаш и Scitec CarniMatrix, а също и течният на Dymatize.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.11.10 17:08.
Fitness1.bg e доказан и качествен сайт, а за карнитин- Dymatize, за глутамин, каквото американско избереш, няма да сбъркаш.
04.11.10
12:08
не съм видяла че са я заключили извинявам се, просто мислех че там не се чете толкова за добавките и...
04.11.10
15:37
Редактирал съм ти поста, но прочети правилата на форума и ги спазвай.
Глутамин и л-карнитин са базови добавки, произвеждат се на няколко места, а от там се взимат от различните фирми, които съответно добавят овкусители или просто го опаковат. Все пак ти препоръчвам да потърсиш продукти на утвърдени марки от рода на NOW, Optimum, Weider и т.н.
04.11.10
15:57
Много благодаря! Ами за сега мисля да взема от този сайт който написах.