Проблем с бицепса

03.11.10
21:41

Здравейте всички. Преди 2 дена бях на фитнес. Тренировката ми беше за гръб и корем. За гърба правих придърпване на горен и долен скрипец, гребане с дъмбел и набирания.
След като се прибрах си легнах и на сутринта не чувствах никаква болка.Прибрах се у дома изморен и реших да поспа малко. Събудих със ужасна болка и в двете ръце. Постепенно болката в дясната ръка отмина, но при лявата нещата дори се влошиха. Не мога да разгъна ръката напълно ... приблизително на 120 градуса ( не знам по какъв друг начин да се изразя ) .
Някой може ли да ми обясни, защо се получи този инцидент и ако може някой, който е имал подобен проблем да ми каже в какъв срок от време болката отшумява :)

ВН

04.11.10
01:14

Обясни къде е болката, постоянна ли е или само при движение. Пареща, тъпа? В конкретен мускул/сухожилие или в неясна зона. Движи ли се болката от място към място при движение, ако да от къде на къде?

04.11.10
04:58

Болката е в долната част на бицепса и на сгъвката на ръката. Също така ме боли и по цялата предмишница. Болката е пареща . Боли ме само когато я натисна и при опити да я разгъвам напълно.

Мнението беше редактирано от R.Mitev на 04.11.10 04:59.

04.11.10
06:30

Често ми се случва, лекаря каза, че е някакво сухужилие. Ако е това не се коси, ще ти мине.

04.11.10
07:05

подобна болка съм имал когато не се набирам правилно.в згъвката на ръката и по предмишницата.ще ти мине споко ;)

04.11.10
07:58

да не те отчайвам, но от година имам този проблем - при мен е разтегнато нещо (най-вероятно сухожилие) на брахиорадиалиса. при мен не мина с почивка и мазане с мазила. не прави като мен да не ходиш на доктор. след тренировка за бицес и гръб (на другия ден) болката е ....

04.11.10
12:53

Има някакъв минимален спад в болката но все пак е нещо и ще очаквам до седмица да се оправи .
Благодаря на всички за помощта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1