18.04.05
18:15
значи аз не искам да взимам никаква химия щото е гадно ама много ми е интересно колко например струва всичките дози бианабол за цяла там серия или и аз не знам как се казва щото чувам тука много хора говорят за това и ми стана интересно ?
18.04.05
18:37
а ако направя един къс цикъл с малки дози ще има ли странични ефекти смисъл че искам да кача и да задържа към 10 кила и да стана як щото сички около мен зобят и аз нали се сещаш в залата бъхтя пък ония за 2 месеца стават по яки от мен сигурно аз ще тряя ходя поне 1 година
ако направиш малак цикал 10 кила ште видиш друг пат. не типрепорачвам да взимач бианабол . малак голям цикал само се тровиш. яж мноо ама много . аз за 3 седмици качвам близо 6-8 кг е има и мазно ама . трябва ядене за да растеж
18.04.05
20:17
[quote author=“snEjk0”]щото сички около мен зобят и аз нали се сещаш в залата бъхтя пък ония за 2 месеца стават по яки от мен сигурно аз ще тряя ходя поне 1 година
Дремети на патката! Остави ги, те са глупаци!!! Аз за близо 5 г. не съм зобнал и не мисля да го правя, от инат. :twisted: Сега като сложа 120-130кг за клек пишлеметата като твойте приятели си викат: “ммм зоб”, а аз им се хиля на тъпотията. И знаш ли какво? Даже ми е кеф! :roll:
Верно, далече съм от тез дето зобкат от същото време, което аз тренирам.....но и туй не е малко. :D :D :D
А и все пак си на 15 години...
добре бе хора трябва да ви питам родителите ви дали знаят за “невероятните” ви идеи и какво мислят по въпроса
и ако не знаят как си набирате средства за суплементи
18.04.05
20:33
[quote author=“liebeskummer”]добре бе хора трябва да ви питам родителите ви дали знаят за “невероятните” ви идеи и какво мислят по въпроса
и ако не знаят как си набирате средства за суплементи
постоянството и яденето му е майката на този спорт! Дори и за 1 година не можеш да постигнес космически резултати....колкото до суплементите не се уповавам много на тях - харча за такива работи не повече от 50-60лв месечно - протеинче, от време на време амино, трибестан, креатин...
18.04.05
22:00
А колко време трае един цикал и какви пари излиза???Просто питам от интерес:)...
————————————————————————————————————————
А колко време трае един цикал и какви пари излиза???Просто питам от интерес...
Аве смешници такива...кви са тея тъпите въпроси дето ги питате.КОлко време траел цикъла?колко струвало?Само като ви чуя и си личи че то вие 10 пъти в залата сте влизали и нямате представа от нищо че вече почнахте за Бионабол да питате и то такива смешни въпроси дето това може да се прочете от всякъде а вие сте тръгхали да се правите на глупаци с тъпите си въпроси..Като дигате още към 2 години и като прочетете малко за химия после тръгнете да питате и поне няма да изглеждате толкова некомпетентни 8) А пък иначе чистото си е чисто :wink:
еми доста е евтино
^MaD^ Как си личи само че нямаш никва представа а само приказваш без да знаеш..за 1 цикъл от средно 6 седмици ти тряят поне (но са повече) 50 лева за Бионабол и Карсил...отделно ти тряя пари и за други протектори..а пък ти чувал ли си 4е с Бионабола се пие яко протеин. 1 кг. хубав протеин(85%белтък) струва поне 40 лева...тряят ти поне 3 котии...и като сметнеш на по малко от 200 лева няма да слезеш...така че не ми казваи че е евтино щото не е..като почнеш да зимаш такива работи ще видиш колко е евтино.. 8)
[quote author=“snEjk0”]а ако направя един къс цикъл с малки дози ще има ли странични ефекти смисъл че искам да кача и да задържа към 10 кила и да стана як щото сички около мен зобят и аз нали се сещаш в залата бъхтя пък ония за 2 месеца стават по яки от мен сигурно аз ще тряя ходя поне 1 година
Само година!? Виж сега, ако нямаш намерение да се занимаваш ЦЯЛ живот, изобщо не се захващай да тренираш. Ако една година ти се вижда дълъг срок, по - добре си стой у вас пред телевизора, и не се захващай с такива трудни неща!
Много са ми интересни хората, дето искат мигновенни резултати, и за целта търсят някакви магически хапчета.
Виж, тук не става въпрос само за здравето ти. На тази възраст вредите от стероидите могат да са големи. Как ти се вижда възможността да спреш растежа си? Това може да е най - малкия проблем. Ако започнеш още в началото със стероидите, как ще накараш тялото ти да се развива по - нататък? С по - високи дози, с по - силни стероиди? Докога? Какво ще стане с тялото ти, свикнало да получава постоянно хормони от вън, ако ги спреш? На тази възраст може сериозно да си объркаш хормоналната система.
И между другото, курса, дето ще ти качи 10 кг мускулна маса не би бил никък слаб. Още по - трудно е (да не кажа невъзможно) е да ги задържиш. То може, но ти нямаш нито опит, нито знания в тренировките и храненето, нямаш никакви знания за химията, нито как се ползва, нито какви са страничните ефекти, нито какво се прави, за да задържиш резултатите. Мислиш ли, че можеш като с магическа пръчица за 1 - 2 месеца да качиш 10 кг мускулна маса и да ги задържиш?!
Имаш ли си на представа, колко изискват дори малкото мускули, за подържането си? Мислиш ли, че можеш да направиш веднъж за винаги някакви мускули, и да ги запазиш така цял живот, без да се трудиш над тях? Дори и да качиш 10 кг мускули, наясно ли си, ще трябва да тренираш ЦЯЛ живот, за да ги запазиш?
19.04.05
20:35
да ме беше набил ли направо...
19.04.05
20:44
[quote author=“ludia”]————————————————————————————————————————
А колко време трае един цикал и какви пари излиза???Просто питам от интерес...
Вапроса ми беше колко време трае един цикали вече научих за цената сащо благодаря за отговорите не разбирам защо вапроса е бил тап и вобще нямам намерение да взимам просто питах от интерес защото вече повече от година се интересувам от този спорт а пак незнаех за стероидите просто сащото никога не сам се интересувал за тях!!!
Доста повече от 10 пати сам ходил на фитнес.Не се засягам просто ми стана неприятно :D !!10х
направо си си за бой с тия стероиди :lol: базикам се но това дето ти го казва Петко е абсолютно точно и е в твой плюс да се вслушаш 8)
21.04.05
22:07
Да ви кажа само 2-3 неща.1-во Използавйте те си максималния потенциял на вашето тяло,независимо дали сте генетици или не.
2-ро поне трябва да сте тренирали 3-4 години за да извлечете полза от химията която ще взимате. 3-то Оправдателно е да я взимате ако сте кулутирсти или силови трибойци.Ама така от интерес да се назобите за 1-2 месеца е абсолютна глупост.Още повече с бионабол
най голямата отрова на пазара и в света на химията.Не съм бил културист,но съм тренирал такива и им помагам и до ден днешен,занимавам се професионално повече от 9 години с фитнес и диетология и до ден днешен работя това което най много обичам.Няма да крия че съм опитвал от забранения плод но това беше когато станах на 23 или 24 вече не помня,имах тренировъчен стаж горе долу 6 години.Имаше ефект но беше временен и затова влизат повече от 80% от хората които за пробвали в омагьосания кръг защото трябва отново да зобнат за да станат такива каквито са били преди 6месеца.Няма да се задълбавам само ще кажа недейте се тровете или да правите схеми от тоя и ония.Ако никой вече не може да ви разубеди то поне подходете професионално платете си за програма 10-20лв. ама ще знаете че тя е за вас изработена и съобразена колко сте килограма,колко сте годишен,какво ядете,как тренирате,вашата цел от цикъла и т.н. Просто и си заделете 200 лв. горе долу за да стане като хората и да не си навредите нещо или по зле да стане ,вместо по добре
02.05.05
15:42
[quote author=“snEjk0”]да ме беше набил ли направо...
Еми ти си го и заслужаваш ...
А бе момче, на 15 години си ( ако найстина съм разбрал точно ) , знаеш ли
как може да ти се разбие хормоналната система на тези години ? Ония около теб за 2 месеца ставали хх кг , и какво от това ? На тази възраст дори и състезател да искаш да ставаш изобщо е много глупаво да взимаш каквито и да е стероиди/анаболи и т.н. Колко много още имаме да учим за културизма като цяло , да опознаеш тялото си , кое как му се отразява и т.н. Ти сега яж,спи и тренирай , вземи си суплементи и тренирай с тях (по-скъпо е отколкото да си вземеш само Бионабол и да пиеш ,но няма да съжаляваш ) . Недейте така бе хора .. щом момчета(деца) четящи тоя форум на по 15 години искат да зобят , това не говори добре за форума . На тази секция мисля ,че трябва да бъде сложена някаква защита ...
@snEjк0 , надявам се ,че си разбрал нещо от това което ти е казано и да не посягаш към лесното . Тренирай , яж и спи , за сега прави това , но го прави както трябва !
[quote author=“ShitHappen”] Недейте така бе хора .. щом момчета(деца) четящи тоя форум на по 15 години искат да зобят , това не говори добре за форума . На тази секция мисля ,че трябва да бъде сложена някаква защита
Да, да - той форума е виновен за простотията на пишлеметата сигурно! То като си проЗ, нищо не може да те спре да правиш глупости!
Вижте кво, всеки си решава кво да прави.На всеки му действа различно.И аз съм на 16 години и съм взимал,но повече няма да го направя.Мисля че е нормално всеки да иска да пробва,но наистина трябва да знае как се прави! Айде по-здрави...
по добре да не се слага защита на форума щото савсем на сляпо ше се зобат нвкои хора. а и какво значи да пробваш. тва не е сладолед да го опиташ. или зобиш като хората или не. то се прави с цел и разбира се трябва да е добре премислено.
18.05.05
18:44
[quote author=“Lorinser”]Вижте кво, всеки си решава кво да прави.
Вярно си е тва.
В началото всеки взима някакво списание и вижда ония маймуни там и вече е твърдо решен да стане като тях. Единственото лошо е, че всеки бърза за някъде. За къде бързате бе, хора. Тренирайте 2-3 години без твърдо гориво и после опитайте. Аз например в началото взимах само креатин и глутамин и ефекта си беше налице. После обаче направих едни мизерии с много тежка щанга на тяга, получих херния и киснах в шибаната болница. Един ми препоръча да направя цикъл с бионабол за да влезна във форма и аз тва и направих. Прочетох за страничните ефекти обаче оня ми каза че е взимал къде къде по-високи дози и нямало страшно. Страничния ефект беше само един - много високо кръвно. Нормалното ми е към 130 на 80, а с бионабола по-ниско от 170 на 100 не падаше. А мисля, че всеки знае какво може да стане от твърде високо кръвно, нали?
Ако не сте някакви състезатели и тренирате ей така за кеф и самочувствие и без химия ще стане работата.
П.С. Ей ся някой ще си каже “Я, па тоя кви ми ги плещи тука”. Питайте по-напреднали културисти и ако не се лъжа никой свестен няма да ви посочи аптеката.
22.05.05
22:14
Zna4i iskam i az edin savet ako moje… na 17 godini sam 60 kg , ka4vam mnogo bavno daje ve4e neka4vam,iskam da ka4a 5-6 kg nepove4e… dali moje da stane samo s bianabol po 15mg nali e bezvredno za edin mesec ako piq po 3 hap4eta na den dali 6te ima efekt ? i dali bi imalo strani4ni efekti… 10x predvaritelno
[quote author=“sladurmaina”]Zna4i iskam i az edin savet ako moje… na 17 godini sam 60 kg , ka4vam mnogo bavno daje ve4e neka4vam,iskam da ka4a 5-6 kg nepove4e… dali moje da stane samo s bianabol po 15mg nali e bezvredno za edin mesec ako piq po 3 hap4eta na den dali 6te ima efekt ? i dali bi imalo strani4ni efekti… 10x predvaritelno
да ще има!ще ти спре растежа на костите,ще ти обърка хормоналния баланс,могат да ти излезам нмого пъпки,гърдите ти да заприличат на женски(гинекомастия).отделно може да имаш проблеми със сърцето,черния дроб и бъбреците.ти сам решаваш ако искаш да се съсипеш взимай ЯКО :twisted:
22.05.05
23:59
xaxaxa…. prestara se mom4e… prestara se s pla6eneto…..iskah normalen otg… ta nqkoi ako znae da kaje..
можеш да ги качиш тия кила за 1 месец, но ако си почнал по добре си направи 6 седмичен цикъл. при тая доза при мен нямаше странични ефекти освенмалко акне, но поносимо. пии Лив.52 за черния троб, яко протеин, ако можеш и някви витамини. повечко вода и мнооого ядене. от бионаболасе огладнява зверски за кратко време. иначе ако го взимаш само 1 месец може да качиш 5 кила при правилно хранене.
23.05.05
11:17
ok… mersi mnogo
Аз пък вече съм с края на 2 годишния си цикъл с ПИЛЕШКИ ПЪРЖОЛИ, взимах и протектори- кокоши яйца + вода за бъбреци и да ви кажа чувствам се супер. Качих едва 10 абсолютно чисти кг. И хич не ми дреме, изглеждам си супер въпреки едва 65-те ми килограма. През лятото ще се поддържам и после почвам още един 4 годишен цикъл, като стария ми. Предполагам, че ще кача още 15кг пак 100% чисти.
Много поздрави и успех! :D
23.05.05
18:41
здрвейте!
Понеже не съм много наясно със химиите..искам да ви питам нещо!до сега не съм зимал такиа работи само на креатин и амино съм ама съм много доволен от себе си..
Вчера един приятел ми каза че имало един вариант за употреба на бионабол,който лично той праил(много добро тяло има той)
Така..
Цикъла е 45 дни като се приема бионабол по 2 хапа на ден(като се тренира) и по 1 когато не се тренира.. + 2,5гр потеин на килограм...
хаповете не върват на пирамида а количеството (горе посоченото) е такова по време на целия цикъл!
Като сварши цикала се продължава сама с протеин (2,5гр на кг. телесно тегло) :?
Искам да ми дадете мнение относно тва нещо понеже както казах нито съм зимал нито разбирам много... :oops:
Мерси предварително! 8)
Този цикъл за мен е подигравка с иначе така хубавия български стероид :cry: ! И със стероидите като цяло! И с науката!...
Сигурен съм, че цикъла работи, най-малко, защото както и да взимаш бионабол, ще има ефект! Само че от начина на взимане ще зависи не само ефекта, ами и дефекта - ако ме разбирате! Щото тва да си играеш с концентрацията на хормоните в тялото не е на хубаво! Добрите стари пирамиди за мен са най добрия възможен начин да се взима орален препарат!
Не претендирам нито да съм експерт, нито да съм прав - просто такова ми е мнението!
24.05.05
11:01
az iskam da pitam… eventualno ako se pie anabol ama v takav lek cikal primerno kato tozi s 1-2 hapa , trqbva li pak da se 4istish ?? i kakvo trqbva da se pie osven anabola….. karsil? ne6to za jesnki gardi ? izob6to kakvo ?
[quote author=“sladurmaina”]az iskam da pitam… eventualno ako se pie anabol ama v takav lek cikal primerno kato tozi s 1-2 hapa , trqbva li pak da se 4istish ?? i kakvo trqbva da se pie osven anabola….. karsil? ne6to za jesnki gardi ? izob6to kakvo ?
не знам за другото но според мен е сууууууууууууупер грозно жена само с мускул по гърдите тъи че помисли си преди да действаш а лек цикъл едва ли има или пиеш както трябва или не
абе момче сладурмания пита за гинекомастия и пита за нещо ПРОТИВ женски гърди
[quote author=“liebeskummer”][quote author=“sladurmaina”]az iskam da pitam… eventualno ako se pie anabol ama v takav lek cikal primerno kato tozi s 1-2 hapa , trqbva li pak da se 4istish ?? i kakvo trqbva da se pie osven anabola….. karsil? ne6to za jesnki gardi ? izob6to kakvo ?
не знам за другото но според мен е сууууууууууууупер грозно жена само с мускул по гърдите тъи че помисли си преди да действаш а лек цикъл едва ли има или пиеш както трябва или не
хахахахаха :lol:
liebeskummer, ти ме уби ве брат! хахахаха :lol:
Много ли жени с мускулести гърди познаваш, които взимат биоанабол?? хахаха :lol: :lol:
26.05.05
19:40
НЕ се лажете млади хора да зимате анаболи ХРАНИТЕЛНИ добавки( както правя аз) да но не АНАБОЛИ.Може да не ми повярвате но баща ми е тренирал по онова време без никакви суплемнти и е постигнал зашеметяващти резултати все още му седи 42 сантиметровата рака.А при анабола както сам чувал без подражка мускула се губи
06.06.05
17:39
xaxa…. purvo sam Sladurmaina ne mania ;]] kakto i da e tova i bez tva e glupavo ime i ne sam go mislil az i da pitah za ne6to protiv jenski gardi 6toto sam mom4e ;]]] 10x vse pak za savetite na vsi4ki…;]
06.06.05
20:54
без подражка мускула се губи <——-???
!!!!!!!
дам а то натуралните дигачи сас с вечни мусколи...блъскаш няколко годинки ..спираш и цял живот си арнолд