Бавен и стабилен прогрес с НВД-ВМ

Темата е заключена.

04.11.10
18:56

Реших да подновя “дневника”, може би за да има една алтернатива на болшинството програми във форума.

За тези, които не помнят, аз съм момчето, което тренираше веднъж седмично - базови движения, 1 серия загрявка и 1 тежка до отказ с леко редуване на движенията всяка седмица.Целите - може би кондиция, здраве и каквото дойде покрай тях.

Преди около 2 месеца започнах да се храня изключително НВД-ВМ и се чувствам чудесно, поради момента финансова липса карам на около неутрален калориен баланс, свалих от 75 на 67 кила на 180см,което е равно на слабеещо момче, но като размери и сила няма спад, даже напротив.До 1-2 месеца ще увелича храната и ще се види какво ще излезе накрая.

Храната е свинско, масло, сметана, яйца и сирене, случва се накой ден да вкарам много малко въглехидрат, но по изключение.В началото беше кофти, докато свикна да не ям въглени, но сега не ми се и дояждат.

Снимки още няма да прилагам, понеже няма какво да се показва, освен мега релеф, но всичко с времето си.

Качвам таблица с тренировките за последните ~2 месеца, откакто съм на НВД-то, теглото е 67 за целия период.Тези седмици ще кача и клипчета на клекове, тяги и пр. за мнения.

В самата таблица набирането е с тесен хват, прасецът е на смит машина, като броя само дисковете, а клекът в съответния ден е преди набирането.

ВН

04.11.10
19:23

Гледам клековете, не мърдат. Проблеми ли имаш с тях?

05.11.10
10:09

Отслабването ме удари най-силно там, а и като цяло никога не ми е било силно движение, все пак има известно “раздвижване”.

05.11.10
11:53

Когато минах преди време на ВМ-НВД и аз свалих колкото теб като килограми, също така и не загубих никакви размери... освен в краката, защото спрях да ги правя. Радвам се, че си избрал този страхотен начин на хранене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1