28.10.10
19:22
Надявам се тук да ми помогнете Може би има други такива въпроси в сайта , но просто не знам искам мнение от вас ако може разбира се.. Искам също да кажа , че съм момче 174 см и 60 кг. не съм дебел (поне така мисля) просто имам мазнини-сланинки в областта на корема и ми трябват конкретни отговори!
1. Как мога да ги сваля тези мазнини (предполагам кардио ..) и да ги превърна в плочки - ефективен начин и за колко месеца долу горе може да се осъществи това ?
2. На корема имам едни червени линии най често когато стоя седнал-сгънат и искам да не се появяват ?
3. Тае - бо - то помага ли за сваляне в корема , защото мисля да го започна ?
В седмицата правя 3 дена лицеви опори и коремни упражнения! 2-3 дена в седмицата също така играя футбол!
Ще чакам отговори дано съм обяснил точно и всеки да ме разбере :) Благодаря предварително на тези , които ще отделят малко време за моята тема
29.10.10
06:19
1. Мазнините не се превръщат в мускули. Просто мастните клетки се свиват. За тази цел трябва да приемаш по-малко калории отколкото гориш.
2. Червените линии ми звучат, като нещо съвсем нормално.
3. Всичко помага, но най-много за мен помагат тренировки с тежести за цялото тяло.
Лицевите опори са добро упражнение.
Като за начало подбирай си малко храната (намали сладкото и соковете и подобни) и продължавай да спортуваш така както си описал.
Ако прибавиш един път седмично ходене на зала...
29.10.10
16:02
Благодаря ти :) Колкото до това с соковете аз пия почти само вода много рядко газирано или сок .. Сладкото също съм намалил гледам след 20.00ч. да не ям .. И така , но не разбрах за колко долу горе може да се направи това което искам 3-4 , 5-6 месеца ..
Тва с яденето след 20:00 часа е пълна простотия.Няма проблем да хапнеш малко месо + салата. А за колко време ще стане зависи от теб.
Мнението беше редактирано от Riko на 29.10.10 20:31.
29.10.10
17:23
Ами не знам така съм чувал , че вечерта се лепи най - много.
29.10.10
17:41
Лепят се въглехидратите защото няма каде да ги изгориш иначе вечер протеин се яде.
Абе зависи и какво се разбира под вечер. Аз въглехидрати и в 8-9 ям някога, а ако е след тренировъчно не е проблем и в 1 през ноща да е.
29.10.10
19:44
Благодаря ви , но някакви други мнения по 3те въпроса има ли ? Също казвате , че червените линии по корема са нормални , но могат ли те да се махнат , защото стои грозно ..
Обърни внимание на храненето намали въглехидратите(сладко,хляб и тем подобни) увеличи протеините(мляко яйца тва ти онва ти ) ,преди тренировка бягай 15-20 минути и недей оставяй своето тяло нехидратирано демек пий си водичка редовно.Би имало ефект :)
След тренировка трябва да бяга 15-20 минути, не преди нея ;)
Мнението беше редактирано от Riko на 29.10.10 20:31.
29.10.10
20:42
А да въртя колело 15-20 мин. ? По ще ми е удобно така в нас отколкото в момента както идват студените сезони
Ако проблема ти е само подкожната просто последното ти хранене трябва да е до 17:30ч(след тва също може да се яде ,но храната трябва да се подбира) Да не сега ,ако си ял до 22ч и изведнъж да почнеш само до 20 или 17:30ч. На всяка седмица сваляш с 30мин последното хранене ,зада не се получи стресиране на организма. Бягането или въртенето на колело трябва да е след тренировка .
И тия коремни упр. където си споменал в началото с тях не се горят мазнините в областа на корема(корема се стяга ,но не се горят мазнините)ако мислиш ,че не съм прав направи опит като си измериш корема преди и след тия коремни упр.
казано от G_Nikolov на 29.10.10, 21:26:
Ако проблема ти е само подкожната просто последното ти хранене трябва да е до 17:30ч(след тва също може да се яде ,но храната трябва да се подбира) Да не сега ,ако си ял до 22ч и изведнъж да почнеш само до 20 или 17:30ч. На всяка седмица сваляш с 30мин последното хранене ,зада не се получи стресиране на организма. Бягането или въртенето на колело трябва да е след тренировка .
И тия коремни упр. където си споменал в началото с тях не се горят мазнините в областа на корема(корема се стяга ,но не се горят мазнините)ако мислиш ,че не съм прав направи опит като си измериш корема преди и след тия коремни упр.
Aйде стига с тези глупости от “космополитан” и другите тъпи списания... Няма значение колко е часа, ориентираш се кога е последното хранене по това кога лягаш. Аз след 17 и 30 имам още 3 хранения, не ми се мисли какъв глад ще ме гони ако нищо не ям след това.
Четете и в скобите какво пише -”(след това също може да се яде ,но храната трябва да се подбира)”
И точно за тия подкожни мазнини има значение колко е часът и какво е последното ти хранене(яш по 3 филии с маргарин в 23ч да видим дали ще получиш желания ефект или пък си овкусявай салатата било то и със зехтин вместо олио и т.н.)
И а3 ям след 17:30 но подбирам храната си ,а това няма нищо общо с глада който казваш.
Мнението беше редактирано от G_Nikolov на 30.10.10 09:08.
05.11.10
07:41
Благодаря ви . Ще избягвам вредните храни и ще си правя коремните преси .. Да видя дали ще има ефект