05.11.10
08:53
Режимът ми е следният
до 9h Сутрин закуска Мюсли+ 2 яйца
11-12 h плод + ядки
Фитнес
до 14h Обяд ( пилешко месо + ориз,картофи )
след 14h никакви въглехидрати
3 яденията като едното е Риба Тон другите две пилешко или свинско месо + моркови целина броколи
преди лягане Извара пиивам и доста мляко
Пия BIg Bang, BCAA, Attack на Scitech
тренирам 5 пъти в седмицата в 3 от които задължително или бягам или ходя да ритам.
На 20 съм 187см. 86 кг.
Какво мислите за ревжима има ли някъкви пропуски нещо да добавите абе въобще критикувайте на воля искам да стана машина :D:D:D
смятам да си вземам след като свърши Big Bang-а Jack3D + (OxyProElitte или Hard FX) + Суроватъчен протеин :)
Ходя на фитнес от 4 годинки :)
Темата беше редактирана от zlato5 на 05.11.10 08:54.
05.11.10
10:11
Преди фитнеса само плодове + ядки не е достатъчно, най-добре вкарай комплексни въглехидрати + протеин, а плодовете и ядките ги яж м/у храненията като не прекалявай с второто. Също замествай картофите и ориза от време на време с леща, грах, царевица, фасул, зелен боб и т.н.
05.11.10
10:31
Мисля, че поемаш много малко калории за натоварването, на което си подложен. Въглехидратите са малко...как имаш сила да ходиш на фитнес 5 пъти, та и да бягаш 3 пъти :D Но не знам каква ти е целта де...по режима, който описваш, не бих могъл даже и да гадая :D Може би е понижаване на теглото, ако съдя по секцията, в която е темата, но знам ли :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.11.10 10:34.
казано от ProXxX на 05.11.10, 10:31:
Мисля, че поемаш много малко калории за натоварването, на което си подложен. Въглехидратите са малко...как имаш сила да ходиш на фитнес 5 пъти, та и да бягаш 3 пъти :D Но не знам каква ти е целта де...по режима, който описваш, не бих могъл даже и да гадая :D Може би е понижаване на теглото, ако съдя по секцията, в която е темата, но знам ли :)
Ами не чуствам се добре можеби защото пия Биг Банг ли незнам ама наистина и аз съм се чудил как така оспявам. А за целта ми в залата ли? Ами искам да си стегна корема, а пък да свалям кила... не искам да кача ММ ама ми е пределно ясно че тея двете неща малко май се разминават.
И все пак какво мислите за това без въглехидрати след 14 h добре ли ви се струва ?
06.11.10
08:23
Повечето Мюслита имат порядъчно количество смъртоносна захар.
казано от Иван Шишманов на 06.11.10, 08:23:
Повечето Мюслита имат порядъчно количество смъртоносна захар.
Плюс консерванти (в сушените плодове)
06.11.10
18:12
Моето мнение е, че трябва да има въглехидрати в менюто и след 14 часа. Всичко трябва да е разпределено по равно през целия ден. Само вечерно време преди лягане одобрявам да не се консумират въглехидрати. НО...всичко това е индивидуално. Един режими може да влияе абсолютно различно при всички. Всеки трябва да намери най-доброто за себе си.
казано от zlato5 на 06.11.10, 08:06:
И все пак какво мислите за това без въглехидрати след 14 h добре ли ви се струва ?
След като тренировката ти свършва в 14, може да са ти тогава бързите въглехидрати (а не преди нея както са ти плодовете). Размени им местата значи на тези яденета.
Как пък решихте, че в мюслито има захар (dull) Моето мюсли си е ядки + малко сушени плодове + кокосови стърготини. Не е сладко.