slin sane & syntrax fyre

05.11.10
19:26

Въпросът ми е възможно ли е да се комбинират и ако не- защо? Мерси. :)

П.С. Трябваше темата да е в “хранителни добавки за понижаване на тегло”. Моля модератор да я премести..

Темата беше редактирана от cvety.gd на 05.11.10 19:27.

05.11.10
19:27

възможно е

HE

05.11.10
20:00

казано от cvety.gd на 05.11.10, 19:26:

П.С. Трябваше темата да е в “хранителни добавки за понижаване на тегло”

Е сега нов раздел няма да правиме, но и тука ще си е на мястото  ;)
Защо си се спряла точно на тези двете? Цели, стаж в залата и предишен опит с подобен род добавки?

05.11.10
20:27

казано от head_hunter на 05.11.10, 20:00:

казано от cvety.gd на 05.11.10, 19:26:

П.С. Трябваше темата да е в “хранителни добавки за понижаване на тегло”

Е сега нов раздел няма да правиме, но и тука ще си е на мястото  ;)
Защо си се спряла точно на тези двете? Цели, стаж в залата и предишен опит с подобен род добавки?

хахах Благодаря, Модераторе! :)

Не съм се спряла, слина си го взех преди седмица някъде. Като че ли чак днес усетих ефект от него.. някакъв. А за файър .. начетох се на хубави отзиви за този продукт и ме осени идеята да ги комбинирам евентуално. Целта ми не е качване, точно обратното. Нямам опит с добавки, взимала съм само амеrican whey и l-carnitin преди време. Ако те интересува в повече детайли.. i have a diary ;) Зададох въпроса, защото просто не съм сигурна ,че със слин ще изчистя достатъчно.

05.11.10
20:57

1. Диета
2. Фет-Бърнър

Без първото няма да изчистиш, а в комбинация със второто ще засилиш ефекта и на двете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1