05.11.10
17:41
Има ли някой от онези малки хлебопекарни, с размерите на фритюрник?
Става ли вкусен хляба в тях?
За колко време се изпича хляба?
Каква е (ако има такава) разликата между фурна за 100 и 300лв?
Как става приготвянето? Сама ли върши всичко или преди това трябва да се замеси?
05.11.10
22:19
#1
Юлиян (oranje) си прави домашния хляб с такава, можеш да го попиташ.Беше си правил опити с различни видове и хранителни стойности.
Прочети и:
http://www.bb-team.org/articles/3759/#axzz14RsyOmYe
05.11.10
22:41
#3
Сигурен съм и че в интернет по женските форуми има доста рецепти и обменен опит и то по отношение на различните видове фурни.
Миналата година взех на майка ми хлебопекарна.
1. Хляба е страшно вкусен и ароматен, независимо какъв вид си направил.
2/4. Замесването, втасването и печенето е около 2,5-3 часа. Твоята работа е само да сложиш съставките и да пуснеш подходящата програма. Пекарната прави всичко.
3. Разликите, които си спомням, че ми цитираха в магазина бяха: по-голям обем, отложен старт, повече програми.
06.11.10
07:02
#5
Отложения старт е много удобен, например може да я нагласиш да си работи през ноща на нощна тарифа, или така, че да се събудиш от аромата на пясно изпечен хляб.