Tribulus за кеф

06.11.10
10:20

Здравеите преди 2-3 дни си взех от залата 1 хапче трибулус 1000мг на Peak по време на тренировката имах видимо повече сила но по-важното за мен е че ми се оправи настроението (кат се има в предвид че имах кофти ден) едно хадъхано ми стана и днес си зех на JC tribulus 1000. Въпроса ми е винаги ли като го пия ще ми идва тая енергия или с времето ще отшуми ?

CI

06.11.10
10:30

Ефекта е бил по-скоро плацебо защото трибулуса не действа веднага. JC Nutrition е българска фирма прави си изводите :)

06.11.10
10:59

ефектът не съм казал че е дошъл веднага, а относно, че е българска нарочно я зех да е българска защото растението е нашенско

Дали е нашенска билката точно в на JC продукта е доста съмнително, но няма как да го твърдя без съответните изследвания.
Иначе за мен лично не е много добре да се взимат хапчета ей така за кеф.

06.11.10
12:19

Кефа идва след малко по-продължителна употреба и не точно във фитнес залата, а в леглото.

ВН

06.11.10
14:08

Било е от самовнушение.

KR

06.11.10
15:40

То и киселото мляко е българско,но китайците го правят по-хубаво от нас.Аз бих си взел трибулус от аптеките.Излиза по-скъпо,но пък мисля,че по-сигурно.

06.11.10
17:46

Е добре де сега прочетох че по-високите нива на тест водят до по-добро настроение не е задължително да е самовнушение а относно че е българска марката нз до сега не съм взимал български ... ще видим какво ще илезе

CI

06.11.10
19:27

По-високите нива не тест се достигат чрез приемане в продължение на известен период. Иначе българския трибулус е най-качествен само че суровината я копуват чуждите фирми ;)

06.11.10
21:12

ok след 2-3 седмици ще ви кажа за резултати :)

Най-добрите продукти от българска страна са тези на соффарма и вемо. Българските качествени суровини(не само трибулуса) се изкупуват от чужди фирми, а ние тука внасяме всевазможни боклуци, по-простата причина, че излиза на бг фирмите по-евтино ... :)

07.11.10
10:53

fitness1.bg/tribulus/  този на now добър ли е

Ами Аз лично трибулус не съм приемал(на 21г съм и не ми се налага), но от отзивите на познати и компетентни лица които сам чувал, много хфалят продуктите на Вемо, дори казват, че техният продукт е по-добър от този на соффарма(мерило за качествен продукт). Иначе Now е сериозна фирма която акцентира именно върху продукти и билкови екстракти по-близки до природата за разлика от останалите фирми за хранителни добавки от което следва, че трибулусът трябва да им е доста добър.

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 07.11.10 13:15.

HE

07.11.10
12:43

казано от stani_to на 07.11.10, 10:53:

fitness1.bg/tribulus/  този на now добър ли е

Пробвано и мога да кажа, че е продукта е много добър. Под 30 г. за мен приема на трибулус няма смисъл! Отделно ефектите описвани от теб по отношение на трибулуса - няма нищо вярно, а още по-малко от 1 доза, пък даже и от един хап, което е приблизително 1/3 от дневната доза. Като всяка една билка, трибулуса почва да работи с натрупване, нужни мин. 30 дни за усещате на ефект от него и пак казвам - ефекта не е такъв, като този дето си си внушил, че си изпитал.

07.11.10
14:02

каква е дневната доза 1000мг на ден казва моя

CI

07.11.10
14:30

3 грама. Между другото на колко си?

28.03.11
19:11

100% е чисто плацебо. Няма как да подейства веднага. Сапонините и флуоростаниолите (мисля че така се казваха) стимулират отделянето на ЛХ-хормона, който пък стимулира тестисите да продуцират тест... Прави си сам изводите тва хапче докато ти влезе в кръвта от стомаха, че после хипофизата да почне да църка ЛХ и чак тогава се стига до тестостерона, а и той тряа да стигне до мускулите ;) no chance казвам аз...

Искам и да попитам относно този на ВЕМО Хърб, ( http://www.yeee.bg/product.php?id=587 ) тея 30гр. опаковка за месец ше стигнат ли или и тук както при всички други продукти на основа Трибулус трябва да се прекалява с дозата, че да се усети ефектът?

Мнението беше редактирано от Django на 28.03.11 19:30.

28.03.11
22:11

Още ли вярвате , че трибулуса повишава нивата на тостестерон ? :D

BR

28.03.11
22:21

Вярваме,що ти не вярваш ли? Има условия когато ги повишава.

29.03.11
11:36

Четох в саита на LG science че вече истински трибулус не съществува никъде защото от България не се произвежда от години и никои там (т.е. тук) не отглежда растението с цел продажба, било пълно с китайски внос който е фалшив : http://www.lgsciences.com/Anabolic-Supplement-p/natadrol.htm

ЖК

29.03.11
11:47

Пич вземи си билката от някоя аптека и си я направи по предписание а 1 пия от 2 години по 1 литър на ден и съм много доволен а и гаджето е доволна.

29.03.11
12:25

И кои са тия условия ?

29.03.11
19:11

Желязко, по 1 литър на ден???

adivnas, аз си вземам от аптека трибулус за чай (на опаковката пише “произведено в БГ”..) и си го варя. Гледал съм различни рецепти и доста противоречиви мнения. На места из фармакологията и фармакогнозията пише, че сапонините и фуростанолите се разграждали при термична обработка, за това не трябвало да се варят. На опаковката на 1-вия трибулус дето си го взех пишеше студено накисване за 24 часа, после прецеждане и пиене по 50-100гр. 3 пъти дневно, което се връзва с инфото из учебниците. След това си взех на друга фирма трибулус, и там беше описана следната рецепта:
5 супени лъжици врят 1 час в 1 литър вода. След това се долива пак до 1 литър и сместа престоява 24ч. в хладилник. След това се прецежда и се пие по 4-5 супени лъжици 3 пъти дневно. Тъй като ме съмнява качеството на продукта и особено, че в 15 супени лъжици от чая има повече от 700-800мг. сапонини, аз варя 10-12 лъжици в 1.5 литра вода 1 час и после по описаната схема, като пия по 2-3 малки глътки 3 пъти на ден. Първия път го пих около 10-12 дена и за фитнеса не съм усетил кой знае какво. В леглото имаше ефект. Освен това ми избиха повечко пъпки по лицето и гърдите, което съм чувал, че става при повечко трибулус (незнам колко е вярно). Спрях го за 1 седмица и пъпките изчезнаха. Сега пак го пия от няколко дена и ще видим до къде ще се стигне. Тоя път съм си решил, че с пъпки, без пъпки, ще изкарам плътно 30-40 дена, за да видя до колко е осезаем ефекта...

Иначе тва са рецептите. Може да си вариш и по 1-2 супени лъжици в 200-300мл. вода и да си ги пиеш на чай, ама мен така силничко ми се струва. Принципно съставката горчи зверски, и за да си сигурен, че наистна пиеш нещо, чая също трябва да горчи зверски. При мен е така и се надявам да е заради тея сапонини....

Мнението беше редактирано от Django на 29.03.11 19:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1