Високо енергийна "диета"

06.11.10
10:45

Имам следния проблем - нямам НИКАКВА енергия.Не мога да тренирам нормално. Събуждам се след 8-9 часов сън и цял ден ми се спи. Отивам на училище и ми се спи, бе май разбрахте идеята :D
та искам да знам, какво трябва да ям за да увелича енергията си (за витамините знам) и какво да избягвам, за да не ми се натоварва организма с обработката :)
Благодаря предварително :)

06.11.10
10:50

И аз стм така.Въпреки,че ям достатъчно през по-голямата част от деня съм заспал.Но не ми пречи особенно.През деня пия кафета,а преди тренировка азотен бустър :)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 06.11.10 11:10.

Трябва да си над калориите нужни на тялото според физическата ти активност и да му подсигуриш възстановяване. Важно е и какви да са калориите и от какво, например захарта няма да те възстановява а дори ще те мори за разлика от комплексните въглехидрати с протеин. Абе темата е сложна и дълга.
Ревизирай спането си и тренирането си.

06.11.10
11:57

Имаше 1 тема за циклите на спане наскоро , която според мен е много вярна и дори и да спиш 9 часа ако се събудиш посредата на цикъла цял ден ти е едно недоспало такова :) при мен установих , че е напълно вярно

06.11.10
13:07

сега се сетих още нещо, защото пак стана... Каквото и по колкото и да ям, пак съм гладен. Не съм дебел(имам ниско количество подкожни мазнини,освен около корема.)

Да ти имам проблемите.

09.11.10
09:41

но ги нямаш...

09.11.10
15:22

Вкарай малко кардио сутринта. Няма нищо по-освежаващо от това да си повишиш пулса за 10-20 минути.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1