Whey Stacker W

VA

06.11.10
14:28

http://www.xtra-shop.com/stacker-strawberry-pi-164.html?osCsid=8b7a12c8922f03fcd49057f84ca345fd
Някой може ли да каже ,дали е пил от протеина на посочения линк по горе ,работи ли?!
купих го от магазина на бивш културист ,пича е много точен и ми го препоръча дори ми направи отстъпка излезе ми 2кг за 90 лв :)
ако някой го е пил ,моля да искаже мнение :)

06.11.10
14:35

за тези пари можеше да си вземеш къде къде по-добър продукт... този твоя за пръв път го виждам

Мнението беше редактирано от dilyan1 на 06.11.10 14:35.

CI

06.11.10
14:35

За тези пари можеше да си вземеш доказано качествен протеин, че и за по-малко :D

06.11.10
14:36

Е, това че не сте го виждали този протеин, не значи че е лош.

VA

06.11.10
15:12

ами каза ми че е чиста суроватка ,няма количество захар каза ,че е 1 към 1 ,аз нищо не разбрах под думата 1 към 1 , казах че търся суроватачен до 90лв и да е поне 2 килограма и тои ми препоръчваше първо некфи балансирани ,и после ми каза ,че този е по чист ,съдържа повече протеин ,че на 100 грама има 75 % протеин ,а на 50 грама има 37.5гр протеин и на кутията го пише това ... аз съм 73 килограма ,183 съм висок тренирам от 4 седмици ,мисля че суроватка ми требва на това равниште нали ? + това пия и целл стуф това е нещо като матрица от креатин,таурин,глутамин и още някакви добавки да се освоявал по добре .. вашето мнение е от значение ? :))

06.11.10
15:34

В случая ти ще кажеш как е, протеин може да пиеш и от първия ден, не ти пречи.

CI

06.11.10
15:41

На твоето ниво нямаш нужда от никакви добавки (освен протеин разбира се)

06.11.10
17:58

след като излиза че е 75 % тоя протеин значи предобладаващ е концентрата...за 90 лв можеше да си вземеш бленд с доста по висок процент протеин... например простар на ултимейт за 82 лв....не казвам че е лош просто не е изгоден...

06.11.10
18:06

Или Scitec isolate ;)

VA

06.11.10
18:18

Да другия път ще си взема на скайтек ,разбира се след като ми свърши този ,а до тогава пак ще пиша по темата ,като го свърша ще стане ясно дали е добър.А не се знае някой може да е пробвал и да даде мнение преди мен :)

VA

06.11.10
18:23

mitoveca
Потребител
Дата: 18.12.2004
06.11.2010, 17:34нагоре
В случая ти ще кажеш как е, протеин може да пиеш и от първия ден, не ти пречи.
да за протеина знам ,че не вреди ,също и креатина ако не се прекалиява : ) имам предвит дали мога да взимам аргинин.. препоръчаха ми някакав аргинин на олимп ,незнам за какво спомога и затова питам някой ако е запознат да пише ,и ми казаха да си бия за сила и напомване някакви витамини на име Милгама Н ,бие ли се в седалището дълбоко мускулно и спомагали за напомване и давали сила ,аптекарката ми каза ,че се взимали от спортисти и хора с заболявания ,някой да каже ако знае дали мога да си бия и аз или да си взема имало ги и на капсули ,но инжекционните биле по силни :)

06.11.10
18:40

Стакер е много добра фирма

07.11.10
08:36

казано от vankataaaaaaaaaa на 06.11.10, 18:23:

mitoveca_
да за протеина знам ,че не вреди ,също и креатина ако не се прекалиява : ) имам предвит дали мога да взимам аргинин.. препоръчаха ми някакав аргинин на олимп ,незнам за какво спомога и затова питам някой ако е запознат да пише ,и ми казаха да си бия за сила и напомване някакви витамини на име Милгама Н ,бие ли се в седалището дълбоко мускулно и спомагали за напомване и давали сила ,аптекарката ми каза ,че се взимали от спортисти и хора с заболявания ,някой да каже ако знае дали мога да си бия и аз или да си взема имало ги и на капсули ,но инжекционните биле по силни :)

Щом се бие интрамускулно в дупето, това си е чист стероид, драги ми смехурко.Пример за такъв “витамин” е омнадрен, но те съветвам да не го правиш, първо защото не си заслужава и второ, далеч не са безвредни.В този форум не се обсъждат такива забранени вещества, и моя съвет е да прочетеш в нета за тези работи.И се замисли какво “напомпване” може да ти предложи 1 витамин.

Мнението беше редактирано от Amaranth на 07.11.10 08:36.

CI

07.11.10
08:52

Не е сигурно. Витамин Б12 може да се инжектира защото така се усвоява в пъти по-добре :)

07.11.10
09:17

Amaranth не знам откъде я изсмука цялата тая глупост дето я изписа тук

HE

07.11.10
13:02

казано от Amaranth на 07.11.10, 08:36:

Щом се бие интрамускулно в дупето, това си е чист стероид, драги ми смехурко.Пример за такъв “витамин” е омнадрен, но те съветвам да не го правиш, първо защото не си заслужава и второ, далеч не са безвредни.

Благодаря, разсмя ме здраво. Сигурно и аналгин, като се бие интрамускулно действа като стероид  :D
Ето едно линкче да се образовате и да не пишете глупости!

http://www.doctorbg.com/data/File/87_M/Milgamma-NA-Injekt.pdf

VA

07.11.10
13:05

Щом се бие интрамускулно в дупето, това си е чист стероид, драги ми смехурко.Пример за такъв “витамин” е омнадрен, но те съветвам да не го правиш, първо защото не си заслужава и второ, далеч не са безвредни.В този форум не се обсъждат такива забранени вещества, и моя съвет е да прочетеш в нета за тези работи.И се замисли какво “напомпване” може да ти предложи 1 витамин.
драги ми смехурко ,ако беше някакав вид химия ,батко ми нямаше да ми го препоръчва да си го бия ,просто попитах дали някой си е бил такъв витамин Милгама Н за да знам дали работи или не има ли някакав страничен ефект и т,н защото аптекарката неможе да определи дали ще ми деиства или ще ми стане нещо .. има хора с алергии към хапчета и ваксини затова питам дали има некакви такива признаци не е химия щот батко нямаше да ме саветва да си слагам ;) ;д

07.11.10
13:05

Милгама-та е коктейл б-12 + б-1 и б-6 , бил съм си десетина преди години, има освежаващ ефект, но забелязах как по цялото ми тяло бемките които бяха малки - порастнаха, плюс появиха се много нови и разни малки ‘’брадавици’’ .

Stacker е много хубав протеин.

Мнението беше редактирано от karlo на 07.11.10 13:14.

VA

07.11.10
13:09

казано от karlo на 07.11.10, 13:05:

Милгама-та е коктейл б-12 + б-1 и б-6 , бил съм си десетина преди години, има освежаващ ефект, но забелязах как по цялото ми тяло бемките които бяха малки - порастнаха, плюс появиха се много нови и разни малки ‘’брадавици’’ .

ето затова питам ,защото както имам доста малки бенки по рацете кой знае ко ще стане :х мерси ,че ме предупреди но може да пробвам да си взема 10 капсули за 4 лева някаде ,ще пробвам на капсули ефекта сигорно няма да е както да ми го бият но ..неискъм да се боцам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1