Глутамин прием

06.11.10
09:00

Вчера си купих 1кг глутамин Bodyattack за 62лв. Смятам да пия 2х 5гр в нетренировъчни дни(сутрин на гладно и вечер точно преди да легна), а в тренировъчни да добавям освен тези 2 дози още една 30 мин след тренировка. Бях чел някъде, че сутрин на гладно трябва да се пие, но имаше точно определен интервал от време след ставане от сън, някой сеща ли се за коя статия се отнасяше това ? Също искам да попитам вярно ли е, че първите няколко дни след закупуване на продукта трябва да се пият по-големи дози и след това да се намалят до желаните от потребителя дози ?

06.11.10
09:10

Според мен пий преди,повреме и след тренировка

06.11.10
09:13

Интерсува ме по какъв начин да го пия за да стимулирам максимално секрецията на хормона на растежа.

06.11.10
09:16

Пий го в по-глеми количества. Примерно дозата да ти е 10гр или приемай 4 пъти на ден по 5гр. Няма изискване за по-големи начални дози.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.11.10 09:17.

ВН

06.11.10
14:06

Пий го в две дози от по 5-10 грама заедно с първото и второто хранене след тренировка.

06.11.10
19:03

казано от mit на 06.11.10, 09:00:

Вчера си купих 1кг глутамин Bodyattack за 62лв. Смятам да пия 2х 5гр в нетренировъчни дни(сутрин на гладно и вечер точно преди да легна), а в тренировъчни да добавям освен тези 2 дози още една 30 мин след тренировка. Бях чел някъде, че сутрин на гладно трябва да се пие, но имаше точно определен интервал от време след ставане от сън, някой сеща ли се за коя статия се отнасяше това ? Също искам да попитам вярно ли е, че първите няколко дни след закупуване на продукта трябва да се пият по-големи дози и след това да се намалят до желаните от потребителя дози ?

Аз имам същия глутамин и го пия така:
След трянировка 10гр, преди лягане 5 гр, сутрин след ставане 5 гр. Я кажи от къде си го взел, 62 лв е изгодна оферта?

06.11.10
19:30

казано от Мъстън на 06.11.10, 19:03:

казано от mit на 06.11.10, 09:00:

Аз имам същия глутамин и го пия така:
След трянировка 10гр, преди лягане 5 гр, сутрин след ставане 5 гр. Я кажи от къде си го взел, 62 лв е изгодна оферта?

http://toronutrition.eu/

06.11.10
19:31

казано от Владимир Недков на 06.11.10, 14:06:

Пий го в две дози от по 5-10 грама заедно с първото и второто хранене след тренировка.

А в нетренировъчните дни ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1