Разкъсани предни кръстни връзки

03.11.10
21:28

Здравейте имам един въпрос на който търсех отговора навсякаде,и по медицински речници и къде ли не,имам диагнозата след ядрено магнитния резонанс  на коляното - СУБТОТАЛНА РУПТУРА НА ПРЕДНИ КРЪСТНИ ВРЪСКИ,какво означава това ,че са скъсани или частично разкъсани.Моля някой който знае да сподели или някое медицинско лице,мерси предварително

АЧ

03.11.10
21:48

Какво си направил та са ти разкъсани ?

04.11.10
12:10

Мисля, че са частично скъсани. Не мога да си изровя моя резонанс, но мисля,че аз имах тотална руптура на кръстните връзки. Довечера, когато се върне човекът, който подрежда :), ще ти кажа със сигурност какво пише на моя. Моите си бяха перфектно скъсани и освен това имах странична връзка някаква дето не и помня името, която също беше скъсана. Ти как постигна този ефект?....

Мнението беше редактирано от Маринов на 04.11.10 12:11.

06.11.10
18:54

Еми тренирам ръгби,а там тия травми често се случват,на мач ми се случи на мен,но просто някой несигурни доктори имат различни мнения,единия ми казва скъсани са,а другия казва или са скъсани или не,как така разкъсани само,друг казва пък е възможно да я има тая диагноза,да не знаеш на кой да вярваш.Добре ако са частично разкъсани,пак с операция се оправят предполагам,защото и минискуса е тотал !!!

06.11.10
22:52

Не успях да си намеря документите от резонанса и операцията... Та и да са частично разкъсани ако искаш да спортуваш активно задължително ще трябва да се оперираш.

06.11.10
23:24

Не е по темата, но в кой град тренираш ръгби? Винаги съм искал ! :D

07.11.10
19:34

При най добрите - ПЕРНИК  !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1