18.04.05
22:20
момчета мн хубави неща съм чувал за този бг културист...обаче никъде не намерих негова снимка да видя за какво става на въпрос...някои ако може да помогне ще съм му мн благодарен . :D
Абе добър е ама не колкото Митко Димитров! Няма какво толков да му гледаш! Взе награда за цялостен принос оня ден на републиканското, ама май вече няма да се състезава, строи къща и т.н.!
за цялостен принос взеха награда Т.Тодоров и другия не се сещам как му беше името....той ли е Киборга ? и аз бях на састезанието
Ми..... Той е Киборга (Милко не му помня фамилията), абе човек, те му казаха и прякора бе не чу ли? Аз бях на 3тия ред и снимах за бб-теам!
Иван Милков-Киборга ...за прякора не съм го чул...странно...беше с едно черно кожено яке нали
19.04.05
08:05
На състезанието на което вие (както и аз)сте били Тошко Тодоров и Иван Милков по прякор Киборга взеха награди, но те не бяха точно за цялостен принос, а взеха грамоти за майстори на спорта.Последно с моя стар познат г-н Милков говорих на Мечката и той сподели, че е абсолютна глупост да се състезава.Дават се хиляди левове а накрая дори да спечели няма абсолютно нищо на среща.Иначе е вярно, че си прави къща в Созопол всъшност той не я прави ами я разширява.Доколкото знам целта му е да основе малко семейно хотелче което би било вървежно за тези географски ширини.Освен това държи фитнес зала в Созопол за която се грижи лично той.Там си е инструктур и т.н.За състезания последно като го видях категорично се е отказал.Дефакто по миналата година се ядоса дето се спореше за първата му титла дали била правилно дадена и затова реши да се пусне да покаже някои неща.Разбира се и успя.
мерси и на двамата....Културиста ако все пак имаш някакав снимков материал може да ми пишеш едно лично съобщение да се разберем да ми го пратиш ще съм ти мн благодарен(все пак излезе на сцената с якето искам да видя и на сцената, но както каза за съжаление няма да стане...затова ако имаш някои снимки пиши)>мерси пак и на двамата :D
19.04.05
12:32
Еми за съжаление нямам негови снимки макар, че не бих отказал да имам.
[quote author=“Kulturista”]Еми за съжаление нямам негови снимки макар, че не бих отказал да имам.
Ако съдим за снимки от последното Републиканско, по -скоро да ти дам мои!
Киборга в момента е яко мазен, с бузи и кофти ми е да продължавам да ти говоря! Тия хора забравят да се грижат за себе си, все пак е абсолютен, нали?
aeshna моля те прати ги тия снимки и на мене мн отдавна искам да видя за какво става на въпрос....ако искаш пиши ЛС да се разберем да ми ги пратисх плс... :?
19.04.05
20:58
Хехе че като е абсолютен да не е с два чифта тестиси ?!?!Така е решил така е направил кои сме ние че да го съдим ?!?!.И кои имаш предвид под “тия хора”.
Благодаря за вниманието.
22.04.05
13:17
Що не вземете да си намерите броевете на “М и Ф ” и “Олимп” след републиканското през 2003г. , има снимки на Киборга колкото искаш :wink:
22.04.05
19:55
има и негов плакат