18.04.05
15:21
Здравейте :) Купих си креатин на Universal 200 грама.
Как е най добре да го пия. Преди или след тренировка. Преди или след хранене.
Мисля преди тренировка да го взимам ... 5г. в устата и преглъщам с вода. А в дните когато не тренирам ??? преди или след ядене
Мерси
18.04.05
16:44
след като заредя пия поддържаща 5 грама след трен, а в дните когато почивам пак 5 гр сутрин на гладно с мед и вода :lol:
18.04.05
17:16
В трениращ ден 3гр. преди тренировка и 2гр след тренировка
В нетрениращ ден: сутрин на гладно 4-5гр.
Аз така го вземах. Между другото много сила ми дава тоз Креатин!
Лично препоръчвам Joe Weider: 33,5lv = 400gr
Видях доста по добър резултат от този а Юнивърсъл
[quote author=“vanisher”]Лично препоръчвам Joe Weider: 33,5lv = 400gr
Видях доста по добър резултат от този а Юнивърсъл
на пиротска продават ли го?
Здравейте,
Не обезкуражавайте момчето - креатинът на Юнивърсъл е супер! Аз мисля, че никога няма да пробвам друг - имаше много як ефект при мен...
Иначе за пиенето - 5 гр на ден пий, ама гледай да е с въглехидрати, а кога - ха, преди месец и половина го пих, а вече не помня как... Една лъжичка на ден през поддържащата фаза, ама по кое време на деня, пу... категорично преди тренировка 2-3 грама и след 2-3 грама ( в дните, в които тренирам), обаче когато не тренирам... не помня :( Поразгледай във форума - има още доста теми за това кога да се пие креатинът!
Поздрави!
Мерси ... еми то и аз така горе долу го пия.
5гр. преди трен с вода и по пътя към залата изяждам един шоколад 100г. :) Супер става. Дано помръдна, че от както се е стоплило и личното ми тегло е паднало и работните тежести :( и го няма този хъс като през студените дни.
Хм, хубаво е малко по-рано да го направиш това със шоколада. При това е хубаво да пиеш креатина със сок или нещо такова, не с вода, в смисъл да има захари докато го пиеш, за да може да го транспортират и да имаш сили по време на тренировка. Затова не го пий (и яж шоколад) точно преди тренировка, а да кажем 30 минути преди това.
Освен туй - креатина не е това дето трябва да ти даде маса, той трябва да ти даде СИЛА. Вярно, че спомага качването на маса, но това е предимно защото вдигаш повече кила и мускулите ти растат. За маса яж хубаво или пък пий протеини, не се надявай от креатина само без да ядеш да качиш маса (не, че е невъзможно, ама само го пилееш тоя кретин така).
Колкото до хъс - ще заимаш, предполагам, към 15тия ден от пиенето на креатин особено - много сила има тогава човек :)
Бтв, сетих се, че май го пиех сутринта (пак със захари) в нетренировърчни дни креатина 5 грама.
Поздрави!
Еми то толкова някъде се събират .... пия го и си изяждам шоколада и докато се замъкна в залата 20 мин., преоблека се и загрея ... стават точно 30 минз :)
:? креатин като креатин...според мен на ОN е по хубав па и за тия пари може да си вземеш към 250гр.