06.11.10
22:14
Здрвайте :)!
Здравейте,нов съм във форума и реших и аз да си пусна първата тема,с която се надявам да ми помогнете.
Та имам доста опит във фитнеса,но до сега не съм се захващал със сериозни диети.
Та моята молба е: Моля ви,напишете ми една диета от сутрин до вечер какво трябва да ям.
Благодаря ви предварително!
Темата беше редактирана от Гален_Пламенов на 06.11.10 22:15.
07.11.10
07:17
казано от Гален_Пламенов на 06.11.10, 22:14:
Здравейте,нов съм във форума и реших и аз да си пусна първата тема,с която се надявам да ми помогнете.
Та имам доста опит във фитнеса,но до сега не съм се захващал със сериозни диети.
Та моята молба е: Моля ви,напишете ми една диета от сутрин до вечер какво трябва да ям.
Благодаря ви предварително!
Никой няма да го направи!
07.11.10
10:05
казано от Miro Gi4ev на 07.11.10, 07:17:
казано от Гален_Пламенов на 06.11.10, 22:14:
Благодаря ви предварително!Никой няма да го направи!
Защо ? Какво съм сгрешил или съм направил?
1.Не сме диетолози.
2.Не си дал никаква информация за теб - пол/години/цел.
3.Поразгледай сайта, има доста ценни теми.
4.За тази услуга отиваш във фитнес, плащаш сума и ти се прави диета, подходяща за теб.
07.11.10
11:48
казано от Amaranth на 07.11.10, 10:19:
1.Не сме диетолози.
4.За тази услуга отиваш във фитнес, плащаш сума и ти се прави диета, подходяща за теб.
Добре,мерси,това исках да знам. :)
08.11.10
05:58
казано от Amaranth на 07.11.10, 10:19:
1.Не сме диетолози.
x2
08.11.10
06:59
Наблягай на месо (свинско, пилешко, телешко и т.н.), яж ориз, картофи, яйца, пълнозърнести храни, мляко и млечни продукти. Пий по 2-4 литра вода дневно. След тренировка изяж един шоколад или банан или 1-2 лъжици мед.
Намали/спри газираното, пърженото, тестените изделия, алкохола, солените работи (чипсоподобните глупости).
Успехи :)
Значи във фитнесите има толкова инструктури, които хал хабер си нямат какво правят, така че не разчитай много да ти изготвят хубава диета, все пак зависи и на какъв ще попаднеш,аз до сега не съм попадал на някой които разбират.
Мнението беше редактирано от gost на 08.11.10 18:33.