Хормон на растежа - цикъла започва

Темата е заключена.

01.04.05
12:08

Преди една седмица един познат  си взе хормон на растежа и го почва от утре.Приблизителн 1500 лева му излезе от чужбина.Не се състезава,но е на доста добро ниво.Данните му са:34 годишен,45 ръка много релефна,90 кг тегло,170 кг лег.
Цикъла му ще бъде около 2 месеца.Дозите ще бъдат относително
ниски.Тренираме заедно и тук ще поствам всички резултати от цикъла.
Мисля,че ще бъде от голям интерес за всички по обективни причини.

послепис-сега видях че днес е първи април :lol: да не си помисли
някой че е майтап :o

01.04.05
14:07

снимаи го :) пак може и да  му отрежеш главата  да не се  вижда и после като свърши  пак го снимаи да  видим разликата не за  друго ама ми е интересно ?!?

_V

03.04.05
11:22

даааммм и аз съм много любопитен! Снимай го и го качи тука да го скиваме къв е преди да започне цикала!

DI

03.04.05
12:44

Една снимка сега и една снимка след цикъла ( сигурен съм, че можеш да намериш с какво, ако незнаеш как да я качиш ми пиши лс аз ще ти кажа как ).

04.04.05
00:07

твоят приятел наясно ли е, че само хормон на растежа не се взима ?  Ако имаш възможност пиши по-често какви са му резултатите, че живо се интересувам.

04.04.05
12:31

[quote author=“SGK”]твоят приятел наясно ли е, че само хормон на растежа не се взима ?

Целият му цикъл го ръководи едно момче дето е много напред в материала и е доставчик и инструктор на много известни имена.
Ще гледам тези дни да го снимам.

04.04.05
13:27

можеш ли да ми кажеш какво количество е взел за 1500 лв. и производителя, ако знаеш ?

- - - - - - - - - - - - - - -
Моля, не споменавайте телефони на доставчици, имена и контакти с тях! Благодаря за разбирането!

Image

DI

04.04.05
14:00

[quote author=“MisHkiN”][quote author=“SGK”]твоят приятел наясно ли е, че само хормон на растежа не се взима ?

Целият му цикъл го ръководи едно момче дето е много напред в материала и е доставчик и инструктор на много известни имена.
Ще гледам тези дни да го снимам.

Най-накрая някакви он-лайн снимки :lol: ! Мерси човек ако го направиш ще си върха!

_V

04.04.05
21:08

и да кажеш кви са му били см. преди и след цикала.
1500лв за химия :shock:  :shock:

06.04.05
12:22

[quote author=“_VIP_”]и да кажеш кви са му били см. преди и след цикала.
1500лв за химия :shock:  :shock:

[quote author=“MisHkiN”]Данните му са:34 годишен,45 ръка много релефна,90 кг тегло,170 кг лег. :

1500 лева му излезе само ЧХР.Другите химии са си отделно.
Надявам се скоро да имаме снимки.

[quote author=“SGK”]можеш ли да ми кажеш какво количество е взел за 1500 лв. и производителя, ако знаеш ?

Както споменах по-горе,цикъла ще продължи два месеца и дозите ще
бъдат относително ниски.Не мога да ти дам абсолютните стойности - не ги знам.Знам само,че идва в някакви специални спринцовки.

DI

06.04.05
23:31

Еми това което правиш наистина ще заинтригува по-голямата част от форума, но с риск да стана нахален :roll:  ако можеш направи някакви последователни снимки ( в смисъл повече от 2 в които да се вижда прогреса постепенно ).

RH

19.04.05
00:42

[quote author=“MisHkiN”]Преди една седмица един познат  си взе хормон на растежа и го почва от утре.Приблизителн 1500 лева му излезе от чужбина.Не се състезава,но е на доста добро ниво.Данните му са:34 годишен,45 ръка много релефна,90 кг тегло,170 кг лег.
Цикъла му ще бъде около 2 месеца.Дозите ще бъдат относително
ниски.Тренираме заедно и тук ще поствам всички резултати от цикъла.
Мисля,че ще бъде от голям интерес за всички по обективни причини.

послепис-сега видях че днес е първи април :lol: да не си помисли
някой че е майтап :o

Айде бе кво стана с тоя пич не расте ли. Кажи как е.

19.04.05
20:18

И мене много ме заинтригува със това за 1500лв ебаааааххххх таз химия това сигурно чудеса прави  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

SN

19.04.05
20:42

ми какво да ви кажа то и аз мога да ви метна ей така пича се появи напви се на интересен и се скри...

DE

03.05.05
11:51

Не се майтапете, че хич не се знае какво е станало. Стискайте палци, човека да е жив и здрав. ;) Може да му е излязла трета ръка.

04.05.05
18:47

[quote author=“snEjk0”]ми какво да ви кажа то и аз мога да ви метна ей така пича се появи напви се на интересен и се скри...

Не съм се скрил,просто бях две седмици на село.За кво да се правя на интересен не знам.Вчера се видях с момчето,качил е около 8-9 кг,
плюс 3 сантиметра на ръцете.Не е пробвал макс,но силата му се е качила с около 10 - 15 кг.Това е засега.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1