Абе, то и ние знаем нещо, но със сигурност не всяка тема влиза в знанията на тииновете тук, включително и аз. :D
07.11.10
18:48
То да знаеш нещо, и да се чудиш писменно в женски дневник защо досега не си почнал да даваш акъли на дамите са различни неща.
07.11.10
18:48
казано от Иван Шишманов на 07.11.10, 18:39:
казано от Андриан К на 07.11.10, 18:36:
Иван, е толкова прав, че не е истина направо.
Даа сефте.
Мен лично ми е грозно да чета подобни глупости особенно в женските дневници.
Чудел се тиина що не почнел да дава акъл по женските дневници хахах сякаш има знанията и нивото да дава акъли.
Абсолютно прав си, може би само ще е хубаво малко по-сдържано да го кажеш. Но си прав, съгласен съм и аз го виждам. Само ми е интересно, че освен това, което казваш, там видях да пише и шизофренният боклук, който имаше “днивник” с едни сто процента в него. Подчертавам, че разбирам точно какво имам предвид с диагностичния термин, следващият след него е лично отношение.
07.11.10
18:52
казано от Георги Николаев на 07.11.10, 18:48:
освен това, което казваш, там видях да пише и шизофренният боклук, който имаше “днивник” с едни сто процента в него.
Честно казано, лично аз не те разбрах за кой и изобщо за какво говориш.
headhunter, защо ми се струва, че си под чехъл хахахаахахаха :D :D :D :D :D :D :D
07.11.10
18:54
Ебаси змиътъ... (giggle)
казано от Иван Шишманов на 07.11.10, 18:52:
освен това, което казваш, там видях да пише и шизофренният боклук, който имаше “днивник” с едни сто процента в него.
Небесния. От там следва и отговора на “за какво”.
Мнението беше редактирано от ~DN на 07.11.10 18:55.
казано от Иван Шишманов на 07.11.10, 18:39:
казано от Андриан К на 07.11.10, 18:36:
Иван, е толкова прав, че не е истина направо.
Даа сефте.
Мен лично ми е грозно да чета подобни глупости особенно в женските дневници.
Чудел се тиина що не почнел да дава акъл по женските дневници хахах сякаш има знанията и нивото да дава акъли.
Има дневници, в които в продължение на 1-2-3 страници не може да се прочете нищо съществено.
Аз и затова с времето взех да чета все по-малко дневници. Намалих ги до 2-3 от мъжкия раздел и още толкова от дамския. Като гледам как вървят нещата ще става по зле.
Не разбирам една СПАМ тема не е ли достатъчна? Все пак това е сайт за фитнес и здравословно хранене, а не чат в който се пишат какви ли не глупости.
Явно нещата с времето се променят и колкото остарявам, толкова не ги разбирам и ме дразнят :).
07.11.10
18:56
казано от DN на 07.11.10, 18:54:
казано от Иван Шишманов на 07.11.10, 18:52:
Небесния. От там следва и отговора на “за какво”.
Ами не знам. Лично аз рядко чета по дневниците като причините са ясни. Сигурен съм, че не съм само аз така от което не печели форума.
07.11.10
18:58
казано от Андриан К на 07.11.10, 18:45:
@Хед-Много е ревнива твойта жена. :D
Е не е чак толкова или поне в началото не беше :D
казано от Миsh0 на 07.11.10, 18:53:
headhunter, защо ми се струва, че си под чехъл хахахаахахаха :D :D :D :D :D :D :D
Тц само ти се струва :D Пази си ме мойта жена да й се чуди човек защо :D
казано от Иван Шишманов на 07.11.10, 18:56:
Ами не знам. Лично аз рядко чета по дневниците като причините са ясни. Сигурен съм, че не съм само аз така от което не печели форума.
Няма правила против троловете и ментално предизвиканите. Можеш да играеш по правилата и пак бъдеш лайно, да дразниш и да си неудобен. Някои хора се възползват от това. Всъщност, все повече хора се възползват от това. Да не следиш дневници просто е следствието от “събития” като Избрания.
Мнението беше редактирано от ~DN на 07.11.10 19:03.
Mentally challenged people. Kickass :) Много ме изкефи определението и си е доста на мястото. Моите наблюдения показват, че ако си олигофрен като малък, такъв ще си и като възрастен, така и ще си остарееш, превръщайки се в копие на бабичката или дядката, който се блъска в трамвая. Ужасно е.
But they are happy just the way they are.
07.11.10
19:09
Ще си послужа с цитат от една книга “При някои хора не е заложен период на зрялост, същите преминават от безотговорен инфантилизъм в старческа дименция” ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.11.10 21:31.
казано от junkhead на 07.11.10, 19:07:
Mentally challenged people. Kickass :) Много ме изкефи определението и си е доста на мястото. Моите наблюдения показват, че ако си олигофрен като малък, такъв ще си и като възрастен, така и ще си остарееш, превръщайки се в копие на бабичката или дядката, който се блъска в трамвая. Ужасно е.
But they are happy just the way they are.
Хах, позволи ми да не се съглася. Като малък бях уникален олигофрен - псувах всеки втори без причина, целих колите с развалени сливи и т.н. Сега нямам нищо общо с онзи човек, явно тогава съм си излял цялата простотия. Дори не псувам
Иначе, песента е уникална, но в изпълнение на Matt Cardle
Ген.щаба на чукчите изпраща разузнавач. След 3 дена се връща, ама целият в рани, окъсан, кален, мърляв, рошав.
Пита го началника: “Е как е положението, редник?”
Чукчата: “Другарю началник, много лошо, само с танковете от там трябва да се минава!”
Началника: ” Е добре де, поне пехотата не може ли да мине?”
Чукчата: “Абе какви пехоти, не бе, казвам ти само с танковете, иначе не става”
Началника” Добре де, леката артилерия не може ли и тя?”
Чукчата:” Абе другарю началник казах ви бе, само с танковете”
Началника: “Е хубаво де, кажи поне какво става там?”
Чукчата: “Абе мани, знаеш ли кви две злобни кучета се въртят там и много хапят” :D :D :D :D
Един полицай ще се пенсионира. Последен работен ден и решил, че трябва като за последно да изкара много тлъст рушвет.
Нещеш ли, тъкмо застанал на пост, когато забелязал черно БМВ, каращо с 260. Вдига палката и с мазна усмивка тръгва към шофьора:
“Добър ден, какво ще правим сега, акт? Или може да се разберем по друг начин?”
Шофьора без да каже нищо, отворил прозореца, сложил в краката си едно куфарче, пълно със 100левки, взел една пачка и бавно почнал да я подава. Полицая облизвайки се бръкнал през прозореца и не щеш ли, шофьора затворил прозореца и излязъл от другата врата, смъкнал му гащите и го скъсал от е**не, ама душманската. След това се качил и отпрашил с мръсна газ. Полицая със смъкнати гащи се развикал на един пияница на другия тротоар: “Ей, ей ти видя ли му номера на тоя, бе???!!!!”
Пияницата: “Абе старши, как няма да го видя, бе. То такъв номер няма и в цирка.”
Стоичков сяда в едно кафене в Англия и се провиква на келнера:
“Ей, ти!” и келнерът му донесъл 8 чая. :D :D :D :D
07.11.10
19:24
добре е маафака... защо като ние малките сме идиоти,кретени,керпедени,ръбове и чинове всеки втори даскал или всеки втори възрастен вика ‘’Ех да бях на ваще години’’ ?! чички смотани такива :D:D вицовете са къртач...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.11.10 19:27.
Не бе, май френд. Аз като бях на твоите примерно години пушех (субстанции), пиех, не ходех на даскало и т.н. И това беше добрата част от мен. Но никога не съм бил олигофрен, жаден за внимание. Моята гледна точка не е на пенсионер, цъкащ с език при вида на шумни келемета, а напротив, радвам се да виждам все по-малко хора, които са като мен когато бях малък. Мисля, че сегашните 15-годишни са в пъти по-добре от нас, което е много хубаво, но по никакъв начин не ги предпазва от проста, бедна душевност.
07.11.10
19:30
казано от kristiancho на 07.11.10, 19:24:
добре е маафака... защо като ние малките сме идиоти,кретени,керпедени,ръбове и чинове всеки втори даскал или всеки втори възрастен вика ‘’Ех да бях на ваще години’’ ?! чички смотани такива :D:D вицовете са къртач...
защото тогава улигофренията ще им е простена :D :D :D
07.11.10
19:36
junkhead - а ти на колко си години като те гледам на аватара си на не повече от 22 години ?!
07.11.10
19:42
kristiancho годините нямат значение, виждал съм 40 годишни мъже да се държат като 15 годишни недорастъци, както и 15 годишни недорастъци които да се държат като 40 годишни мъже.
07.11.10
19:51
Иване прав си да .... колкото и да не вярвате във фитнеса покрай големите мъже ( за години говорим не за мускули ) и аз се поотраках ... това, че тука може и да съм пуснал някой лиготия или некомпетентен коментар - то това е отностно фитнеса и въобще не трябва да ме съдите какъв съм като човек...
07.11.10
19:52
Основната причина да не чета дамския раздел е безмисляните писания там. Когато и да вляза да видя к’во става там, винаги виждам 1 куп безмислици и лигави коментари от разни мАжаги! Същото се отнася и за няколко мъжки дневника! Впрочем, не търся внимание, поскоро е нетърпимост към гореспоменатите неща
Отправям апел към всички ползватели на форума да се придържат към тематиката му!
Мнението беше редактирано от radostin radev на 07.11.10 19:53.
07.11.10
19:55
да бе не търсел внимание... само човек търсещ внимание ще иска да си купи ЛАДА НИВА 1.6 .... а нищо не искащите като мен си харесваме БМВ М5
07.11.10
19:56
казано от kristiancho на 07.11.10, 19:55:
... само човек търсещ внимание ще иска да си купи ЛАДА НИВА 1.6
Значи всички от горското търсят внимание? :) има ли смисъл въобще в изказването ти?
Мнението беше редактирано от radostin radev на 07.11.10 19:57.
казано от radostin radev на 07.11.10, 19:52:
Основната причина да не чета дамския раздел е безмисляните писания там. Когато и да вляза да видя к’во става там, винаги виждам 1 куп безмислици и лигави коментари от разни мАжаги! Същото се отнася и за няколко мъжки дневника! Впрочем, не търся внимание, поскоро е нетърпимост към гореспоменатите неща
Отправям апел към всички ползватели на форума да се придържат към тематиката му!
Съгласен съм с теб. Тази мъжка черта, да се надуваш в женска компания, за мен е рядко противна, какво остава за горките жени. Сигурно се късат да се смеят :)
07.11.10
20:00
беше бъзик приятел мислех, че ще го разбереш :)
Какво и е на ладата?Аз, че не разбирам от коли не разбирам, ама не се и правя.
П.П Ученици, попринцип към колко лягате?
Мнението беше редактирано от Андриан К на 07.11.10 20:04.
07.11.10
20:01
Емоционално съм доста неутрален, така че е разбираемо :D
07.11.10
20:06
Ето една добра новина за спорта
http://www.btv.bg/sport/drugi-sportove/story/1837551805-Bulgaria_shte_bade_domakin_na_sledvashtoto_Evropeysko_parvenstvo_po_kulturizam.html
07.11.10
20:17
не се учудвам... имаме най-силната от към постижения и медали федерация по културизъм в Европа :)
07.11.10
20:20
казано от kristiancho на 07.11.10, 19:55:
да бе не търсел внимание... само човек търсещ внимание ще иска да си купи ЛАДА НИВА 1.6 .... а нищо не искащите като мен си харесваме БМВ М5
като се замислеш е точно обратното-един нормален човек ще си вземе обикновена и незабележима кола като ладата. Някой който търси внимание ще иска М5-ца ;)
Иначе и аз бих предпочел М5-цата :D
07.11.10
20:26
абе никой ли не схвана, че точно това исках да кажа бе мамка му.... че радо не иска внимание и харесва Нивата а аз искам внимание и искам М5-цата ... то се подразбираше аууу не сте във форма момчета... :D
07.11.10
20:28
Много ми е заспало и мисълта за даскало ме превръща в тотален РЪБ :D
07.11.10
20:36
ам лягай да спиш както ще направя аз сега :D:D, че утре искам да съм поне на достатъчно адекватно ниво ...
07.11.10
20:49
Аз след малко лягам че съм 1ва смяна само да изсъхна че сe къпах:D
Я, Хед и ти ли си от Младост :D
ЕДИТ- от 2 дни ме боли черния дроб- за протокола пил съм днес само... идеи?
Мнението беше редактирано от Бойко на 07.11.10 23:30.