24.10.10
14:58
И си направи дневник :).
31.10.10
06:49
Как върви имаш ли вече изграден режим,или се отказа,доста е трудно в началото.
човече, наистина се опитай първо да се образоваш на съвсем елементарно ниво, интернет е пълен с информация, но разбира се не е лесно да се отсее полезната! Ако на 165 см височина си 104 кг, то имаш сериозен проблем! Факт е че бездействения живот и нездравослвния ти начин на хранене те е довел до тук, но изход винаги има. Опитай се да прочетеш всичко, което са ти написали и то внимателно и вземи нещата които сметнеш че най-много пасват на твоя живот. Моят съвет е да започнеш с малко гладуване или монодиета, наблягай на живата храна, тоест плодове, зеленчуци и ядки(ядките не повече от 100 грама на ден)...яж колкото се може по-малко и по-рядко...сигурен съм че никога няма да го направиш, но ако искаш да си здрав и по-слаб...това е начина. Намери си първата книга “Сила за Живот”, в нея е обяснено по много разбираем начин как действа всяка храна на организма ни и как да се храним правилно! Първо свали килограми и после започни със сериозните тренировки! Успех!
Здравейте приятели,
днес по обяд се върнах от командировка и изникна проблем пред моите тренировки ,тъй като работата ми е малко по специфична до Коледа трябва да обуча около 80-100 човека да работят с няколко нови програми и ще съм в движение до 20-23.12.2010 година .
Но не съм се отказал да отслабвам въпросът ми е набавих си един диск с тренироки Кардио тае бо на Били Бленкс 45-50минути е тренировката мога да си го пускам на лаптопа и да скачам в хотелската стая преди работа - пробвах го,но много се изтущавам за сега изкарвам само първите 25-30мин
Искам да ви питам да продължавам ли да ям както написах по нагоре или как да продължавам? На работа имам възможност да си нося храна а мога и да си купувам готова
Дневник да направя като почна да тренирам с тежести или от сега?
До Коледа мога да спра хляба+тестените изделия сладкото газираното и соковете -ще бъде ли по-добре?
Мнението беше редактирано от bam3e на 09.11.10 15:30.
09.11.10
18:56
Хляба задължително пълнозърнест, газираното и соковете ги махай нее проблем според мен, за сладкото няма смисъл да говорим. Плодовете преди лягане не са добра идея, плод само сутрин.
Мнението беше редактирано от Dimitar_ivanov на 09.11.10 18:57.
13.03.11
22:24
обещавам че повече няма да помагам на никой дебелак да отслабне..само заради този тука.
14.03.11
19:13
с моя помощ са отслабнали за 1 година 5 човека...искаше ми се да напише какво е станало,взех го насериозно и му написах доста неща които неразбираше,не че е длъжен да пише тук но имах желания да му помогна вижте заглавието >”Имам здравословната нужда да отслабна 20-30кг”
Не очаквай признание за добрините си. Помагай безрезервно, без да очакваш награда. Тя ще идва и без това. Може да не е реципрочно, а да дойде от друго място :)
Недей да се товариш :)
14.03.11
19:57
Не искам признание надживял съм го тва желание...искаше ми се да продължи но...няма значение да не го правим на тема