07.11.10
20:48
Здравейте !
Хора помагайте ....От доста време ме боли гръдния кош ,ето снимка с точното място ...Болката е остра(все едно ми забиват нож).Преди болката беше по слаба и се появяваше само , когато правех кофички,а сега се появява ,когато вдишвам дълбоко,при кихане ,рязко напъване ....Усещам лека болка и при изпълнение на пулоувър (с дъмбел) .Някой има ли си представа какво може да бъде или да ходя на ренген ???
07.11.10
21:50
И на мен вчера, а и преди ми се е случвало като се поема въздух да ме заболи за секунди гръдния кош. От какво може да се получи този проблем ?
Мен като кашлям или кихам от време на време. Обаче съм забелязал от какво е. В предишния ден съм правил пулоувър :D
08.11.10
07:33
Аз също съм потърпевш. Даже сега от известно време ме е пуснала тая болка, но преди време обмислях да повдигна въпроса и някакви рентгени ми се въртяха в главата.
Гръдната кост ме боли освен при изброените от вас, а и като внезапно неприятно усещане след оставяне в/у поставката и изправяне от лежанката. Кофичките също бяха проблемни. Честно казано и аз не знам какво може да бъде. Аз се съмнявах по едно време да не би да е от неправилна стойка или кофти поза при спане. След това мислих за недостатъчно загряване. Тоя случай ми прилича малко на онзи в темата за болките в предмишниците след оставяне на щангата от бицепсово сгъване.
В момента не ме боли. От една седмица правя доста често лицеви опори (щот парите за залата станаха дефицит нещо :D ) и сякаш от това ми мина. Пробвайте и кажете, ако се почувствате по-добре ;D
08.11.10
19:33
Аз ще ви кажа (wave) .Това е ключицата, и на мен ми стана така преди 4-5 години, още първите ми месеци във фитнеса от лежанката, но мисля, че е възможно и от други упражнения да става така.На мен до сега не ми е минало, а съм имал дълги паузи.Не знам при вас болката как е, но успееш ли да го изпльокаш(което с пулоувъра става супер) има доста остра болка, също така след сън ми е ставало някой път, като се изтягам и болката държи ден-два.Според мен, или замени пулоувера с друго упр. или не пуксай до точката, до която става “фала” ;) .
Мнението беше редактирано от Претренирвам на 08.11.10 19:51.
На колко си години?На мен ми се е случвало поемам си дълбоко въздух и немога да го издишам.Имам чувство че сърцето ме боли.А то са накакви малки мускули около гръдната кост,които се разтягат.
Мнението беше редактирано от PULLUP на 08.11.10 21:44.
09.11.10
05:41
казано от PULLUP на 08.11.10, 21:44:
На колко си години?На мен ми се е случвало поемам си дълбоко въздух и немога да го издишам.Имам чувство че сърцето ме боли.А то са накакви малки мускули около гръдната кост,които се разтягат.
18 (че към 19 бягам ) и сам 99% сигорен ,че не ме болят мускулчета а самата кост ...