Въпроси за BSN Syntha-6,Volumaize

09.12.09
22:29

Върпсът ми за синтата е: Може ли да я пия след тенировка и колко време след нея.Ако некога и как да я пия(чел съм какво пише отзад,но просто няма инфо за времето кга да се пие) (тренировката ми е от 18:00)
Въпроса за Volumaize е кога как и колко да  пия от него.В какво количество вода се разтваря кога да го пия (по време на тренировката) и как забога се дозира,като се има впредвид че съм 72 кг (19) години). Мерси предварително.
ПС: а да и може ли да пия аминокиселини  след тенировка като се има впредвид че пия Volumaizе и синта ?

СБ

10.12.09
04:43

Синта-6 общо взето е протеин, може да се употребява по всяко време, едната от дозите се взима след тренировка, а другата между хранения или сутрин като се събуждиш и не искаш да ядеш пълноценна храна. Идеята на протеина е да набавя допълнително белтъчини, А НЕ да замества пълноценното хранене.

10.12.09
08:01

Аха разбирам а някъква идея за volumaize?

10.12.09
08:07

Volumaize по време на тренировка, може и след тренировката, има си мерителна лъжица и шейкър в комплекта, предполагам.
Сипваш вода, разбъркваш и пиеш докато тренираш. Успех  : ))

10.12.09
10:30

да ясно но въпроса ми е колко лъжици в колко вода да разтворя,а другия въпрос е като пия синта след тренировка има ли смисъл да пия амино киселини ?

Мнението беше редактирано от Deeluxe на 10.12.09 10:30.

10.12.09
11:35

Амино - преди тренировка
Волюмейз - непосредствно преди и по време на тренировка
Синта - след тренировка

Мнението беше редактирано от AlexK на 10.12.09 12:26.

10.12.09
12:06

казано от Deeluxe на 10.12.09, 10:30:

да ясно но въпроса ми е колко лъжици в колко вода да разтворя,а другия въпрос е като пия синта след тренировка има ли смисъл да пия амино киселини ?

Има да. Може всички след (амино, синта, майза) в шейкъра веднага след тренировка с повечко вода. Долу-горе да се събират 25-30 г. протеин от синтата (не дозата, а протеин в доза), 1-2 дози амино, и 50-70 г. волюмайз.

12.12.09
09:25

Още един въпрос за Volumaize пише,че напомпва, напомпването само за през тренировката ли важи или перманентно ?

08.11.10
18:06

Надявам се темата да не е обявена за стара,но съм се зачудил дали да си взема Volumaize на BSN.Та въпроса ми е-има ли смисъл да го пия?И какво всъщност прави този продукт?Благодаря

08.11.10
18:31

Продуктът е добър,пих го допреди десетина дни.Цената му е доста висока,но ако го намериш на промоция,както мен определено си заслужава.Пил съм също Intrabolic и Intrain и кажи речи ги слагам под общ знаменател....Ако парите нямат значение го взимаи,иначе взимаи Intrabolic :)

08.11.10
19:45

е какво му е високото 70 лв 40 дози?

08.11.10
19:57

и аз съм ги пил и трите , ИнтрАболик най ми хареса

08.11.10
20:14

Синта 6 не най-доброто решение за след тренировка. Попаднаха ми няколко тестера от Volumaze, аз реално нищо не усетих от него, което не означава, че и при теб ще е така.

08.11.10
20:20

казано от caihundrel на 08.11.10, 19:45:

е какво му е високото 70 лв 40 дози?

На промоция да,иначе върви 100 и нещо, а и се пие и в нетренировъчни дни,така че стига за има няма 1 месец.

Мнението беше редактирано от Padre на 08.11.10 20:29.

08.11.10
22:40

А какво всъщност е действието му.Доколкото знам напомпва повече,дава повече сила и маса.А аз го намерих за 25 евро 1180гр.

09.11.10
11:47

В кой сайт ? и с доставката ли ? и сори за един офтопик въпрос , ако си взема само waxy maize добре ли е да се пие по време на тренировка според вас ? понеже гледам , че в доста интрапродукти има :)

09.11.10
16:38

Ами сайта не е бг и мисля,че нямат доставка до бг,но не съм сиг,за това ще ти дам сайта да провериш Prozis.com
Иначе мн се отчудих на цената.Има на промоция даже 3 кутий Volumaize за 60 евро :x А другите продукти цените са си същите,като в другите сайтове....Между другото искам да попитам кой продукт е по-добър и по-подходящ за мен—-Nitrix на BSN или Volumaize BSN.Аз се занимавам от 2 години някъде с фитнес,но от 2 месеца ходя всеки ден без събота и неделя.В момента не пия нищо.Занимавам се професионално с футбол.184см  76-77кг.На мен ми препоръчаха Nitrix,но искам да се консултирам и с вас.Благодаря

09.11.10
17:42

първо 2та продукта са абсолютно различни така че за съпоставка и дума не може да става.щом си футболист твоя продукт е волюмайз.най-общо казано това е интратренировъчен продукт с главна цел да запълни електолитните загуби по време на тренировка... в твоя случай това е най-доброто което можеш да вземеш... дълго време бях баскетболист така че можеш да ми се довериш

09.11.10
19:49

Знам,че са различни.Благодаря за съвета,ще ти се доверя.Имам останали няколко пака от Animal pack Universe.Какво мислите,да си взема ли още една кутия за да ги комбинирам с Volumaize или с протеин е по-добре.А всъщност ще има ли някакъв ефект ако се пие само (Volimaize)?Благодаря

11.11.10
16:29

Интересно защо не намирам теми за Volumaize.Когато напиша в гоогле не ми излиза почти нищо,освен оферти..Отговорете ми ще има ли ефект ако се пие само Volumaize?

11.11.10
19:09

ако храненето ти е добро ще има
Волумайз е доста сносен продукт и доста комплексен

11.11.10
22:38

Ами мисля ,че се храня доста добре,но и много бягам,защото такъв ми е спорта...и за това трудно качвам мускулна маса

12.11.10
12:33

Ся кат гледам пърпъл интрейн на CL е намален , ани добре взимай него ;)

12.11.10
14:10

вече поръчах Volumaize.За колко време стига една кутия?

Ако темата не е остаряла вече да попитам, дали Volumaize-ра може да се комбинира с Cellmass?

Може. Двата продукта са различни и няма да си пречат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1