09.12.09
22:29
Върпсът ми за синтата е: Може ли да я пия след тенировка и колко време след нея.Ако некога и как да я пия(чел съм какво пише отзад,но просто няма инфо за времето кга да се пие) (тренировката ми е от 18:00)
Въпроса за Volumaize е кога как и колко да пия от него.В какво количество вода се разтваря кога да го пия (по време на тренировката) и как забога се дозира,като се има впредвид че съм 72 кг (19) години). Мерси предварително.
ПС: а да и може ли да пия аминокиселини след тенировка като се има впредвид че пия Volumaizе и синта ?
10.12.09
04:43
Синта-6 общо взето е протеин, може да се употребява по всяко време, едната от дозите се взима след тренировка, а другата между хранения или сутрин като се събуждиш и не искаш да ядеш пълноценна храна. Идеята на протеина е да набавя допълнително белтъчини, А НЕ да замества пълноценното хранене.
10.12.09
08:07
Volumaize по време на тренировка, може и след тренировката, има си мерителна лъжица и шейкър в комплекта, предполагам.
Сипваш вода, разбъркваш и пиеш докато тренираш. Успех : ))
да ясно но въпроса ми е колко лъжици в колко вода да разтворя,а другия въпрос е като пия синта след тренировка има ли смисъл да пия амино киселини ?
Мнението беше редактирано от Deeluxe на 10.12.09 10:30.
Амино - преди тренировка
Волюмейз - непосредствно преди и по време на тренировка
Синта - след тренировка
Мнението беше редактирано от AlexK на 10.12.09 12:26.
казано от Deeluxe на 10.12.09, 10:30:
да ясно но въпроса ми е колко лъжици в колко вода да разтворя,а другия въпрос е като пия синта след тренировка има ли смисъл да пия амино киселини ?
Има да. Може всички след (амино, синта, майза) в шейкъра веднага след тренировка с повечко вода. Долу-горе да се събират 25-30 г. протеин от синтата (не дозата, а протеин в доза), 1-2 дози амино, и 50-70 г. волюмайз.
Още един въпрос за Volumaize пише,че напомпва, напомпването само за през тренировката ли важи или перманентно ?
Надявам се темата да не е обявена за стара,но съм се зачудил дали да си взема Volumaize на BSN.Та въпроса ми е-има ли смисъл да го пия?И какво всъщност прави този продукт?Благодаря
Продуктът е добър,пих го допреди десетина дни.Цената му е доста висока,но ако го намериш на промоция,както мен определено си заслужава.Пил съм също Intrabolic и Intrain и кажи речи ги слагам под общ знаменател....Ако парите нямат значение го взимаи,иначе взимаи Intrabolic :)
08.11.10
19:45
е какво му е високото 70 лв 40 дози?
Синта 6 не най-доброто решение за след тренировка. Попаднаха ми няколко тестера от Volumaze, аз реално нищо не усетих от него, което не означава, че и при теб ще е така.
казано от caihundrel на 08.11.10, 19:45:
е какво му е високото 70 лв 40 дози?
На промоция да,иначе върви 100 и нещо, а и се пие и в нетренировъчни дни,така че стига за има няма 1 месец.
Мнението беше редактирано от Padre на 08.11.10 20:29.
А какво всъщност е действието му.Доколкото знам напомпва повече,дава повече сила и маса.А аз го намерих за 25 евро 1180гр.
В кой сайт ? и с доставката ли ? и сори за един офтопик въпрос , ако си взема само waxy maize добре ли е да се пие по време на тренировка според вас ? понеже гледам , че в доста интрапродукти има :)
Ами сайта не е бг и мисля,че нямат доставка до бг,но не съм сиг,за това ще ти дам сайта да провериш Prozis.com
Иначе мн се отчудих на цената.Има на промоция даже 3 кутий Volumaize за 60 евро :x А другите продукти цените са си същите,като в другите сайтове....Между другото искам да попитам кой продукт е по-добър и по-подходящ за мен—-Nitrix на BSN или Volumaize BSN.Аз се занимавам от 2 години някъде с фитнес,но от 2 месеца ходя всеки ден без събота и неделя.В момента не пия нищо.Занимавам се професионално с футбол.184см 76-77кг.На мен ми препоръчаха Nitrix,но искам да се консултирам и с вас.Благодаря
първо 2та продукта са абсолютно различни така че за съпоставка и дума не може да става.щом си футболист твоя продукт е волюмайз.най-общо казано това е интратренировъчен продукт с главна цел да запълни електолитните загуби по време на тренировка... в твоя случай това е най-доброто което можеш да вземеш... дълго време бях баскетболист така че можеш да ми се довериш
Знам,че са различни.Благодаря за съвета,ще ти се доверя.Имам останали няколко пака от Animal pack Universe.Какво мислите,да си взема ли още една кутия за да ги комбинирам с Volumaize или с протеин е по-добре.А всъщност ще има ли някакъв ефект ако се пие само (Volimaize)?Благодаря
Интересно защо не намирам теми за Volumaize.Когато напиша в гоогле не ми излиза почти нищо,освен оферти..Отговорете ми ще има ли ефект ако се пие само Volumaize?
11.11.10
19:09
ако храненето ти е добро ще има
Волумайз е доста сносен продукт и доста комплексен
Ами мисля ,че се храня доста добре,но и много бягам,защото такъв ми е спорта...и за това трудно качвам мускулна маса
23.06.12
21:31
Ако темата не е остаряла вече да попитам, дали Volumaize-ра може да се комбинира с Cellmass?
23.06.12
21:55
Може. Двата продукта са различни и няма да си пречат.