The MASS Stack 'NT' by BSN - Начин на приемане ?

08.11.10
15:40

Здравейте,
взех си този стак и прочето етикетите и на 3-те продукта, но все пак искам да попитам няколко нещица.

1. No Xplode - пия го всеки ден. Първата седмица по половин пакетче след това цяло. В трен. дни нагладно 30 мин преди тренировка а в не трен. дни сутрин на гладно.

2. CellMass - Всеки ден по 2 пакета. В трен. дни едно след тренировка и едно 8 часа след първото.В не трен.дни пия едното след 8 часа и 2-рото. ( тук имам доста не ясни неща- може ли след тренировка да пия с cellmass-a и някавъв протеин, или да ям банан или нещо такова, трябва ли и този продукт да се приема на гладно. Също така трябва ли винаги едната дова да е преди лягане? )

3. Epozine - На етикета пише 3 пъти по 3 таблетки на гладно ...

Благодаря предварително ;)

08.11.10
17:49

No explode,само преди трен.

08.11.10
21:02

A в нетренировъчен ден ?

CI

08.11.10
21:03

храна

08.11.10
23:18

Ми на кутията пише че в не пренировъчни дни се пие половин или едно пакетче зависи от организма... ?!

09.11.10
09:53

Това е за да го използваш като креатинова матрица и да се натрупа креатина в организма ти, но ти си имаш CellMass.

09.11.10
16:10

казано от Киро123 на 09.11.10, 09:53:

Това е за да го използваш като креатинова матрица и да се натрупа креатина в организма ти, но ти си имаш CellMass.

Тоест да не го пия така ли ?
Аз си мислих като тренирам да пия по едно като не тренирам по половин...
Моля Ви дайте ми съвет защото явно на опаковката са описани няколко начина на прием и не съм много сигурен как да го приемам.

09.11.10
16:20

Както ти казаха вече, само преди тренировка, 30-тина минути, като още час и половина-два преди това да не си ял. Разликата в това как да го пиеш идва и от другите продукти в стака. Селмас-а веднага след тренировка, и след 20-тина минути суроватка. Приема на Селмас-а и Епозин-а е както си ги написал.

09.11.10
23:08

казано от FaceOff на 09.11.10, 16:20:

Както ти казаха вече, само преди тренировка, 30-тина минути, като още час и половина-два преди това да не си ял. Разликата в това как да го пиеш идва и от другите продукти в стака. Селмас-а веднага след тренировка, и след 20-тина минути суроватка. Приема на Селмас-а и Епозин-а е както си ги написал.

Благодаря за компетентния и изчерпателен отговор. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1