08.11.10
22:17
Здравейте, искам да ви попитам как да предотвратя стриите? Получих 2-3 малки, защото увеличих много килограмите, с които тренирам. И сега тренирам умерено, но пак ме е страх да не се появят нови. Препоръчаха ми свинска мас (била най-ефективна). А всичките кремове за бременни жени и прочие били пълни боклуци. Ако знаете с кво да се мажа и кога (след/преди тренировка), казвайте. И благодаря предварително!
П.П: Извинявам се, ако съм сложил темата в грешния раздел..
09.11.10
07:35
Знам какво са стрии, но как се получават ?
09.11.10
09:14
Хубаво е , че предприемаш мерки за предотвратяването им.
Хидратирай кожата си с кремове,млека, мас / не съм пробвал , но във форумите уж я хвалят / , бебешко мляко.
При мен стрии се получиха 7-8 клас , когато ръстът ми се увеличи драстично и поради липсата на адекватни мерки сега гърбът ми е набразден ужасно .
09.11.10
11:20
Мисля че Б12 помагаше за предотратяване на стрии, по нова даваха един доктор който ги премахва супер лесно и бързо, само цената не знам каква е .
А кога да се мажа? Преди или след тренировка ? (Мисля, че преди тренировка)
A Б12 .. във вид на хапчета ли ?
Мнението беше редактирано от kr1style на 09.11.10 16:12.
09.11.10
16:32
казано от achkos на 09.11.10, 07:35:
Знам какво са стрии, но как се получават ?
когато кожата неможе да се пригоди към новия размер на мускула в следствие бърз разтеж.... май тея дето взимат още отначало добавки и генетично назобаните са в рисковата група :D май нещо такова беше
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.11.10 16:32.
Aз съм в целия стрии - от рязко качване и сваляне на килограми, от растеж, и от насраната ми нежна кожа.За щастие (да чукна на дърво...) на гърба и гърдите нямам, съвсем леко имам една под лявата гърда. Перките ми са очертани в стрии, поне 3-4 по 15-20 см си имам от 2те страни. Грозна гледка, добре, че ръцете ги закриват :/
09.11.10
18:07
е то при рязко сваляне на тегло не увисва ли кожата ? ...
След време се прибира, ама стриите не изчезват никога. Дори да се заличат от лазер и сякакви процедури ако се вгледаш ще ти стане ясно, че все пак е имало стрия. Както и да е.
10.11.10
18:44
Аз пък нямам!!!
Всичко е до бързия растеж на мускулатурата,,,,ако е нормален и с нормално темпо..кожата се адабтира и такова нещо като стриите не съществуват....
неможе хем да искаш да си супер голям за максимално кратко време,,и да избеглнеш стриите.
Макар,че е както при бременните...някой имат/сигурно около 80%/, а някой нямат....
Май и гена има нещо общо......аааааа?
Така,че моя съвет е да се мажеж преди тренировка а, но и да не зобаш и да бързашшшш !!!!
Поздрави,
Георги