Проблем с гърдите :(

09.11.10
13:18

Гърдите ми изглеждат леко увиснали мислех, че са мазнини, но наскоро прочетох че при добре развита горна част и зле развита долна част гърдите стоят леко увиснали и затова се зачудих при мен проблема какъв е :D ето и малко снимки :p
http://upload-pictures.info/thumb-3110_4CD954D6.jpg

09.11.10
13:24

Аз лично нищо не мога да преценя от този ъгъл. От снимката не ми изглежда да имаш прекомерно развита горна част. :)
Това увисване, за което говориш, може да се дължи на гинекомастия, а може и наистина да имаш повече мазнини и такава анатомична форма на гърдите. Дай снимка в профил и анфас със свалени ръце - от тази наистина нищо не може да се разбере.

09.11.10
13:24

Пропуснах да разясня малко за себе си :) значи : на 17 съм 177см 87кг тренирам от 1-2 години. Тренировката за гърди ми е следната:
1. От лег с дъмбели 3х 6-8 от скоро го правя с дъмебели
2. От полу лег с лост 3х 6-8
3.Флайс от полу лег 4х6-8
5.Кофички 3х10 -12 кофичките ги правя щото съм чувал че натоварват и рамо, а рамото е следващата мускулна група която следва да тренирам и затова съм вкарал кофички :)
След това продължавам с рамо :)
6.Раменни преси от седеш с дъмбели преди седмица го правех с лост 3х8
7.Раменно разтваряне в страни 3х8
8.Хеликоптер 3х8 това го правя според зависи колко сила имам :) но много рядко пропускам
9.Задно рамо на една машина но несе сещам как и беше името, а и нямам време да го търся sry 3х8-10

10.11.10
12:32

Не се обиждай, но като гледам не обръщаш много внимание на гърдите си... За стаж 2 год. мисля че трябва и 3-те части да за се развили и да имаш по-големи и оформени гърди (пак казвам не се обиждай, това е мое мнение) .

Мнението беше редактирано от Юли на 10.11.10 12:42.

10.11.10
13:52

Анатомично гърдите имат клавикуларна (горна) и стернална (долна) част. Но както и да е. Прави си упражненията с пълна амплитуда и контролирано, с максимални тежести, които ти позволяват много чисто изпълнение. Аз не съм фен на флайса, затова бих го махнал или в най-лошия случай да го сложа накрая, с леки тежести за разтягане на мускулатурата. И имай търпение :)

10.11.10
13:59

Death__ —пич нетренирам 2 години, а горе долу година и половина щото  миналото лято не тренирах.. и несе обиждам търпя критики
Voyager—да продължавам ли със същия сплит или да вкарам повече за долна и средна част? А за флайса мисля да го заменя със Кросоувър затваряне за гърди на
скрипец

Мнението беше редактирано от aggresor на 10.11.10 13:59.

10.11.10
14:14

Гърдите изглеждат увиснали при зле развита горна част всъщност. В момента в който зоната около ключицата стане изъкнала, вместо леко вдлъбната, проблемът ти ще престане. Добре си се ориентирал към дъмбелите, продължавай с тях, а горната част я прави максимално технично. Не махай кофите, те са добро базово упражнение. С тези три упражнения, cross-а бих казал, че е излишен, но решението е твое.

10.11.10
16:05

За пътви път чувам, че при зле развита горна част гърдите изглеждат увиснали :D някакси логически е необяснимо, но както и да е.. аз продължавам с тоя сплит дори ще вкарам cossa не че нещо просто никога несъм го правил и ще е нов вид натоварване на гърдите и мисля, че ще е добре пък ще видиме, но за другото лято трябва сичко да е точно иначе :@ :@  :D

Мнението беше редактирано от aggresor на 10.11.10 16:07.

10.11.10
17:13

От снимката, която си пуснал и доколкото мога да видя - да има мазно и то създава увисналостта. Не е много, но има и започва от ок.2-3см над зърното. Стегни си гърдите и защипи зоната около зърната - това, което защипеш е кожа+мазнина под нея. Ако щеш се скъсай да тренираш горната част на гърдите, не се ли изчисти мазното, няма да седят стегнати. В момента аз се боря със същото.

10.11.10
18:31

Стоянчо стегнах си гърдите и установих че имам повече мазнинка в зоната под зърното именно за това отворих тая тема!Аз мислех сега да правя маса колкото мога и от февруари - март да започна чистенето.Ти как се бориш с този проблем ако може да споделиш? :)

10.11.10
18:37

Ами аз просто вече не правя периоди за маса, защото омазнявам прекалено много. Всеки ден правя кардио, а 6 дена в седмицата има и тежести. Моят начин на живот, в съчетание с куц метаболизъм ме принуждава да тренирам по този начин. Т.е. искам да кажа, че при теб чистенето най-вероятно няма да е толкова мъчително.
Тренирай както си решил - качваш маса сега и от март чистиш.

10.11.10
18:53

А защо не виждам в деня за гърди лежанка, или не е добре за тренировка на гърди.....?

Георги.

10.11.10
19:18

Май неси добре със зрението :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1