Nitro-tech Hardcore

10.11.10
18:12

Какво мислите за този протейн и  с какво мога да го комбинирам за оптимален ефект, визирам други хранителни добавки.
Благодаря предварително... : )

10.11.10
19:10

Никой ли не го е ползвал или аз задавам грешно въпроса? Запознал съм се с информацията написана из интернет пространството, обаче искам да чуя ( видя ) нещо от вас. Как са като цяло продуктите на Muscletech ?

10.11.10
19:11

Сериозно ли ти се дават толкова пари само за протеин !? Ако да - няма да сгрешиш..на Мъсъл Тех всичко си е скъпичко :) Иначе грешка нямат, но тук говоря само от четене...не съм пробвал никой техен продукт :) И отново ... няма да сбъркаш :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 10.11.10 19:12.

10.11.10
19:17

Аз пък в бб-ком чета точно обратното - високи цени, страшни ефекти обещават - ефекта нулев. Е всеки сам си решава ;)

10.11.10
19:22

Аз от това което чета ефекта не е чак нулев , но не е такъв какъвто обещават и все пак ако имаш пари няма да сбъркаш :)

10.11.10
19:28

Тази марка за да се пие както трябва, трябват много пари, почти всички разфасовки дето са за по 100-150 лв стигат за 2 седмици.

10.11.10
21:13

Аз вече съм го купил, така разбирам нещата, че цената е правопропорционална на качеството...чета и аз противоречиви неща в нета отностно muscle tech , за това исках да попитам и тук...Но не може да са толкова скъпи и да не довеждат до описания ефект според мен...благодаря за информацията:). Успех на всички!

10.11.10
22:26

Докато бях на бригада в Щатите пих такова по стечение на обстоятелствата. На вкус го докарваха пък другото, то това да не е стероид (evil)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1